1. 2

  Potverdikke, nu moet ik in mijn Hummer bier en borrelnootjes gaan halen om te compenseren voor de CO2-reductie als ik KvW ga kijken!

 2. 3

  Waarom zou dit een slecht idee zijn, behalve voor mensen als Anton die alle propaganda van bedrijven die belang hebben bij klimaatontkenning voor zoete koek slikken?

 3. 6

  @esgigt
  En dat heeft de VPRO heel lang geleden al eens gedaan: een avond lang was er een wit scherm te zien als ik me goed herinner.

  Wie: wanneer was dat en hoe ging het precies?

 4. 7

  @6: Is dat klimaatneutraal? Ik meen me te herinneren dat als ergens de stroom uitviel (en er dus geen TV gekeken kon worden), er steevast 9 maanden later een lokale geboortegolf volgde.

 5. 8

  Ik zeg: kan geen kwaad.

  En noem mij maar weer een azijnpisser (want ik was u voor, zag namelijk al wat handen in de lucht zo van daar heb je d’r weer een)…v.w.b. duurzame energie niet ongezien pessimistisch (zon, water, lucht in overvloed). Als de olieprijs maar hoog genoeg wordt tenminste. Met recycling van grondstoffen gaan we het écht niet redden in de zin van om aan vraag te voldoen. Punt.

  Kan alleen maar door koloniseren van nooit betreden paden zoals onze recente* voorouders dat deden. We zijn als westerse mensch* namelijk in het diepst van ons wezen allemaal fascistisch. Uitbreiden gelijk een roofmierennest vereist nieuwe Lebensraum.

  Space, The Final Frontier…dus.

  *de laatste onbezoedelde indianen of eskimo’s (bijvoorbeeld) die hun directe omgeving niet leegstropen daargelaten, want anders hoefden we ook niet naar dat gekut aangesneden door KvW te kijken nietwaar…

 6. 9

  Tussen haakjes. Er is overigens door de Braziliaanse overheid kort geleden groen licht gegeven om een niet onaanzienlijk stuk amazone op te geven voor een dam. Bedoel daarmee geenszins door bevers aangelegd of anderszins een ingeving van Sijbrands in een potje blind simultaan…

  Hoe wou je dat recyclen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren