1. 2

  Wilders is geen islamofoob. Dat politiek correct links NL hem iedere keer weer die beschuldiging probeert aan te naaien toont aan dat links NL de Nederlandse taal bewust zit te manipuleren want een fobie is een irrationele angst voor iets en die angst is niet gebaseerd op reële gronden. Een afkeer van iets kan daarentegen weldegelijk een reële basis hebben in bijv. eigen ervaringen of waargenomen maatschappelijke ontwikkelingen.
  Gelet op de vele slachtpartijen die moslims sinds het ontstaan van die ‘religie’ in naam van hun ‘god’ en ‘profeet’ hebben aangericht en gelet op de vele haatzaaiende passages in islamitische ‘heilige’ geschriften over niet-moslims is een afkeer v.d. islam volstrekt gerechtvaardigd en begrijpelijk.
  Links NL doet goed aan om de hand eens in eigen boezem te steken want de kritische uitlatingen van Wilders over de islam verschillen helemaal niet zo veel van de uitlatingen van een hoop linkse lieden over het christendom.
  Als Wilders volgens de ‘logica’ van links NL een islamofoob is dan is links NL zelf schuldig aan christofobie (oftewel de pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet).

 2. 3

  HAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAH HAHAHAHAHAHAAHHAHAHAH AHAHHAHAHA H AHAHHHAHAH |

  Ik heb de laatste tijd nog niet zulke amusante en apert eenzijdige onzin horen spuien. Hehheh. Tenminste weer even gelachen vandaag.

 3. 6

  Als uit de polls zou blijken dat H&I een pesthekel aan joden hebben zou Wilders dat keppeltje een rotzwiep geven.
  Nu de Nederlandse (en ‘westerse’) economie dreigt te verbleken bij die van China lijken me die honden etende, gokverslaafde, gevoelloze communistische spleetogen wel een goeie kans te maken als de volgende boeman.

 4. 7

  Toch wel prettig dat er weer iemand is die voor de vrolijke noot zorgt op Sargasso daar moeten we zuinig op zijn,de vorigen zijn verdwenen door een ban.Dus,ray pas een beetje op.

 5. 8

  Ik mis de onnavolgbare (A],B]) comments van HPax al een tijdje. Niet alleen A]. om de inhoud (vind het best wel interessant er op gewezen te worden dat betrekkelijk neutrale uitlatingen ‘weerzinwekkend’ zijn), ook B]. om de bloemrijke stijl.
  Maak me een beetje ongerust.

 6. 9

  Even over islamofobie

  Als de Islam geen gevaar is waarom vinden de autoriteiten het dan nodig om Wilders 24 uur per dag te beveiligen? Zijn beveiliging is niet zijn eigen verantwoordelijkheid, maar de experts maken een dreigingsanalyse.

  Ik zeg overigens niet dat je jezelf door angst moet laten leiden, ik heb niet het gevoel dat ik of GW dat doen.

  Bij Islamofobie denk ik altijd aan Theo van Gogh (vzmh). Hij dacht dat het allemaal wel mee zou vallen. Je zou kunnen zeggen dat hij niet Islamofoob genoeg was. Was ie banger geweest dan had ie misschien wat voorzichtiger geopereerd en die beruchte kort film niet gemaakt.

 7. 10

  @pdni: ik hoorde laatst dat China Albanië net voorbij was wat betreft BNP per inwoner.

  Dat relativeert de positie van China wel weer.

  Natuurlijk is het wel een enorm belangrijke speler vanwege de meer dan één miljard inwoners.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren