1. 6

  Ik lees De kans bestaat dat Nederland van één van de drie voetbaltrauma’s wordt verlost. Nu is me bekend dat ’74 hèt trauma was, ’78 blijkbaar ook. Maar wat is die derde? Het bestaan van ADO Den Haag?

  Overigens lijkt het me dan leuk als de finale wordt overgespeeld, Nederland-Brazilië, maar dan wel met alle spelers van toen.

 2. 10

  Zou het wel leuk vinden, want in de wielrennerij kan het ook. Want op een normale manier winnen we hem toch niet, ook de 4e 5e en 6e finale.
  Overigens leuk voor Rene vd K. die mocht eerst niet spelen met zijn pols in het gips, de Argentinië maakten daar een stampij over zo vlak voor de game!

 3. 13

  Nederland(-s elftal) heeft hier niéts mee van doen, ook de Argentijnse spelers niet. Hooguit Brazilië dat hierdoor de finale misliep maar de pijlen vooral gericht op enkele spelers van Peru (doelman en libero), officials en Peruviaanse overheid…en verder doen we er de junta het zwijgen toe.

  Maar, ere-wie-ere toekomt…die slag is Ons, hierrrr met die beker. Uit te reiken aan de gebroeders van de Kerkhof. Willie en Rene, onze 2 moffenhaters afkomstig uit een tot lampenfabriek omgetoverd overbodig stukje Nederland. In de volksmond ook wel genaamd Eindhoven. Die Rene kreeg soms dermate waas voor de ogen (een soort speedy Gonzalez op amfetaminen)…als Ernie had gezegd: tackle daar dat jankende Dwaze Moedertje eens in tweeën had ie het nog gedaan ook. Hoofddoek scheef handtasje onder het bloed scheidsrechter derbij…Zoefzoef.

  Je zou Maxima natuurlijk de cup uit kunnen laten reiken op het Plaza de Mayo Om de schande écht compleet te maken…tegen de paal in de laatste minuut.

  WAT EEN FINALE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren