From Arab Spring To Greek Autumn To European Winter

Reacties (4)

#1 NoName

Hij leeft nog.

“According to police, this was the third attempt he had made to harm himself in such a way.

He had apparently set himself on fire and suffered burns 15 months ago, after complaining he could not pay back the debts from his failed business.

Police used fire extinguishers to put out the blaze and the man has now been hospitalised with non life-threatening chest burns. ” via http://www.whatsonsanya.com/news-18065-greek-man-55-saved-from-burning-himself-with-petrol-outside-piraeus-bank.html

#2 Teun

Worden nou de dictaturen en de onderdrukking die tot de Arabische Lente hebben geleid gelijk gesteld aan de Europese monetaire crisis?

Sodemieter toch op.

#2.1 Carlos - Reactie op #2

Er zijn respectabele mensen die dit geloofwaardig kunnen onderbouwen. Ikzelf ben er nog niet zo zeker van dat alles bij hetzelfde blijft in Europa als door economische crisis de bestaanszekerheid bij de middenklasse wegvalt.

#2.2 Teun - Reactie op #2.1

Dat de middenklasse gaat lijden, dat wil ik best geloven (aan de andere kant hebben we met zn allen ook verschrikkelijk veel welvaartgroei gezien waar weinig inspanning tegenover stond)

Maar waar ik voor bedank is de suggestie dat ik van de winter met een x mm gun achterop een pick-up truck Den Haag moet gaan veroveren op de troepen van Mark Rutte – want dat was wel de consequentie van de Arabische lente.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*