1. 2

  Ook vreemd: De regering van Barack Obama sluit niet uit actie te ondernemen als Israëlische en Amerikaanse wetten worden geschonden.

  De VS houdt zich bezig met het handhaven van de Israëlische wet (in open zee)?

 2. 3

  Ja,ja en het gaat om een vloot van wel twee schepen een duidelijke bedreiging voor de veiligheid van Israel en wel zodanig dat hun Amerikaanse beschermherrn zich geroepen voelen ook een duit in ’t zakje te doen.
  Als ze hier al zo hysterisch op reageren hoe kunnen we dan van hen enige bijdrage verwachten om ” een duurzame vrede” ,zoals dat zo eufemistisch wordt genoemd,te bereiken.

 3. 14

  Ach arm Israel. Alweer boze bootjes richting hun grote openluchtgevangenis. En ook nog fijn een atoomaanval op Iran willen uitvoeren.Raar toch dat het arme verdrukte Israel steeds meer weerstand krijgt? Als de Israeliers zelf nu eens hun goede wil tonen en Netanyahu,Lieberman en de rest van de rechts extreme kliek aan de kant zetten dan valt er misschien weer te praten.

 4. 17

  433

  Harm

  Krijsende meeuwen, wien Neerlandsch bloed en het oranje-blanje-bleu,
  de symbolen die onze voorouders helaas hebben afgedankt,
  omdat ze gekaapt waren door de NSB

  Nog effe, en ik weet wel zeker dat het hakenkruis het symbool van het nazisme was.

 5. 19

  Daar spreekt men steeds openlijker over. Het schijnt noodzakelijk te zijn als men de zeer diep ingegraven iraanse installaties wil vernietigen. Bunkerbusters komen niet zo diep dus niet effectief voor dit doel.
  Hoe dan ook. De wereld gaat heel grote ellende tegemoet.

 6. 21

  ik vind die kennelijke wil van de VS en Israël om weer een frisse nieuwe oorlog te beginnen tegen ‘de grootste bedreiging van de wereldvrede’ heel eng. Hebben die gasten dan echt niet de empathie om te snappen dat anderen dat weer van hun denken?
  Of willen ze echt niet liever?

 7. 22

  Of ze snappen wat wij denken?

  Ik ben bang van wel, anders hoeven ze tenslotte niet zoveel moeite te doen om de publieke opinie te sturen. En jij en ik horen het, elke keer dat ze liegen horen we het. En we proberen te achterhalen wat ze verbergen.

  Dat is niet uniek, het gaat ons allemaal zo.

  Alleen kent de mens een merkwaardige vorm van overleven: als de waarheid te verschrikkelijk is om onder ogen te zien, dan sluit hij de ogen. Als het gewoon niet waar kan zijn, waarom zou je er dan nog langer over nadenken?

  En daar maken ze gebruik van.
  Ze kennen ons beter dan je denkt.

 8. 24

  idd, maar jij hebt het over hoe onze regeringen over z’n eigen burgers denkt. Ik doelde eigenlijk op het totale negeren van hoe er in het M.O. etc., en dan vooral in ‘schurkenstaten’ tegen onze regeringen aangekeken wordt. Waar de publieke opinie weer zo bespeeld wordt dat de VS en Israël (en alle handlangers) als terroristen en ‘grootste bedreiging van de wereldvrede’ gezien worden…

 9. 26

  496

  L.Brusselman | 4 november 2011 | 20:36

  n
  Geert W -Dark Prince
  Bosma-Sinister Midget
  The Torture Never Stops

  Flies all green ‘n buzzin’ in his dungeon of despair
  Prisoners grumble and piss their clothes and scratch their matted hair
  A tiny light from a window hole a hundred yards away
  Is all they ever get to know about the regular life in the day;
  An’ it stinks so bad the stones been chokin’
  ‘N weepin’ greenish drops
  In the room where the giant fire puffer works
  ‘N the torture never stops
  The torture never stops

  Slime ‘n rot, rats ‘n snot ‘n vomit on the floor
  Fifty ugly soldiers, man, holdin’ spears by the iron door
  Knives ‘n spikes ‘n guns ‘n the likes of every tool of pain
  An’ a sinister midget with a bucket an’ a mop where the blood goes down the drain;

  An’ it stinks so bad the stones been chokin’
  ‘N weepin’ greenish drops
  In the room where the giant fire puffer works
  ‘N the torture never stops
  The torture never stops
  The torture
  The torture
  The torture never stops.

  Flies all green ‘n buzzin’ in his dungeon of despair
  An evil prince eats a steamin’ pig in a chamber right near there
  He eats the snouts ‘n the trotters first
  The loins ‘n the groins is soon dispersed
  His carvin’ style is well rehearsed
  He stands and shouts
  All men be cursed
  All men be cursed
  All men be cursed
  All men be cursed
  And disagree, well no-one durst
  He’s the best of course of all the worst
  Some wrong been done, he done it first

  (Well, well) An’ he stinks so bad, his bones been chokin’
  (Yeah) ‘N weepin’ greenish drops,
  (Well) In the night of the iron sausage,
  (Well) Where the torture never stops
  The torture never stops
  The torture
  The torture
  The torture never stops.

  Flies all green ‘n buzzin’ in his dungeon of despair
  Who are all those people that he’s locked away up there
  Are they crazy?
  Are they sainted?
  Are they zeros someone painted?
  It has never been explained since at first it was created
  But a dungeon like a sin
  Requires naught but lockin’ in
  Of everything that’s ever been
  Look at her
  Look at him
  That’s what’s the deal we’re dealing in
  That’s what’s the deal we’re dealing in
  That’s what’s the deal we’re dealing in

  Frank Zappa
  That’s what’s the deal we’re dealing in

  Reageer hierop

  497

  L.Brusselman | 4 november 2011 | 20:42

 10. 29

  Eigenlijk moet ik medelijden met U hebben, U wilt mij demoniseren en het zwijgen opleggen met uw idiote beschuldigingen.

  Geen zinnig mens is voor het apartheidssysteem en zeker niet voor de volksmoord op 6 miljoen Nederlandse Joden.

  Waar bent U mee bezig?

  De enige interesse die ik heb is de sluipende volksmoord op het Afrikanervolk die nu aan de gang is in Zuid-Afrika. Door contacten met deze mensen hoor ik de gruweldaden elke dag. En dat heeft mij aan het denken gezet. Die mensen hebben hulp en aandacht nodig, en daar is niets verkeerds mee. Verkeerd is wel dat dat sommige groeperingen in Nederland deze mensen nog steeds aanspreken op het apartheidssyteem. Mensen onder de 40 jaar hebben dat niet of nauwelijks meegemaakt. Kinderen van 12 jaar zijn na het apartheidssyteem geboren. Zij hebben totaal geen schuld aan dit systeem. Wel meneeer Harm, die zelfs jonge kinderen wil demoniseren en met zijn gedrag lijkt hij het of hij het vermoorden van onschuldige kinderen overzee goed wil praten. Het is schandalig.

  Ik heb er geen woorden voor.

  Waar bent u mee bezig en ook om alle draden op dit forum met uw smerige beschuldigingen te besmeuren?

  IK VRAAG AAN DE REDACTIE OM DEZE LEUGENAAR, MENEER HARM, TE VERWIJDEREN. TEVENS EIS IK VAN HEM DAT HIJ DE LEUGENS HERROEPT EN MIJ ZIJN VERONTSCHULDIGINGEN AANBIED.

 11. 30

  Ik wil nog wel eens een deel van het artikel citeren:

  “Het is hoogst verontrustend om te zien hoe Bosma en de zijnen de geschiedenis herschrijven als een pervers en simplistisch spelletje tussen ‘links’ en ‘rechts’, waarbij links de schuld heeft van de immigratiestroom uit de jaren zestig, Hitler links was, de Servische volkenmoordenaars helden zijn, het ANC de Afrikaners dreigt te ‘vernietigen’ en de apartheid nooit had moeten worden afgeschaft.”

  Bosma en de zijnen, -daarmee wordt jij dus bedoeld Afrikaner. Je hebt meer dan 300 reacties lang oprechte belangstelling voor de blanken in Zuid-Afrka proberen te veinzen en gedaan of je amper weet wie Bosma is:

  #308 – “Waarom ben zo geinteresseerd in de pennevruchten van meneer Bosma? Ik heb nog nooit iets van die meneer gelezen.”

  Terwijl dat alleen maar een dekmantel was om jouw nationaal-socialistische ideeen aan de man te brengen. Dat was jouw persoonlijke perverse en simplistisch spelletje om de geschiedenis te herschriijven, want in werkelijkheid zie jij Bosma als volgt:

  #357 – “De visionair Bosma, toekomstig minister-president en sta vast tegen het linkse tuig.”

  Nu ben je overgegaan tot grove leugens, schelden en tieren. De zin daarvan ontgaat me, want je maakt alleen maar degene zichtbaar die ik al vanaf het begin achter al dat schijnheilige geklets vermoedde.

  Het enige dat me verbaasd is, hoe lang de redactie dit laat voortduren.
  Maar misschien vinden ze dit ook wel een mooie demonstratie

  van de aard van Bosma en de zijnen.

 12. 32

  Dat is toch niet vreemd vanuit hun standpunt ?Zij zien het westers paternalisme als minachting,en dat de VS helemaal niet in het welzijn van Pakistan of andere landen die ze bezet houden, met hulp van NAVO bondgenoten,geintereseerd zijn.Als ze dan nog zien dat het westen er voor Israel andere maatstaven op na houdt,is het Aziatische wantrouwen tov het westen heel begrijpelijk.

 13. 33

  ik vind het ook niet vreemd en heb alle begrip voor de angst voor ‘rogue state’ USA. Maar het volkomen ontbreken van begrip voor de gevoelens en angsten van de inwoners van de boze buitenwereld daar heb ik dan weer weinig begrip voor.
  Zelfs hoe er gedacht wordt over ‘the old world’ (zoals Europa) wijst er op dat veel Amerikanen zich er amper van bewust zijn dat er nog een wereld buiten hun ‘heilstaat’ bestaat.
  Totdat het minder goed gaat in hun land, en dan wordt de schuld ook niet bij eigen falen gezocht, maar ligt het altijd aan de ‘aliens’. (zie filmpje Steve Colbert ook ergens op Sargasso van de week).

 14. 34

  In de VS zijn ze er van overtuigd dat God een Amerikaan moet zijn, dus de rest van de wereld heeft zich maar te schikken in de nukken van de VS.
  Als deze instelling niet verdwijnt zullen ze in de toekomst zich steeds meer bedreigd gaan voelen door ” terroristen”. En het militair industrieel complex zal er alles aan gelegen zijn dat niemand dit in de weg staat.

 15. 35

  en om op een heel ander draadje opeens weer in te breken met z’n verhaal en dat meteen te koppelen aan ‘de volkenmoord op zes miljoen Nederlandse(!) joden’ maakt z’n betoog ook niet bepaald sterker.
  Ik wil best geloven dat daar dingen gebeuren die niet in de haak zijn. Het spijtige is dat hij die zaak meer kwaad dan goed doet. De aandacht is er op gevestigd, Sargasso heeft er een item aan gewijd, ga dan niet nog ‘s honderd keer in herhaling vallen en met iedereen ruzie zoeken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren