1. 5

  @4: dat is een ander discussie. Heeft hier absoluut niets mee te maken.

  @3: Inderdaad. Hetzelfde incompetente en corrupte kreng.

 2. 8

  @6; ik meen inderdaad dat dat het stadsdeelbestuur was dat er zat vóór dat zij daar kwam.

  Je hebt een stadsdeelraad en een stadsdeelbestuur. En zij was voorzitter van de stadsdeelraad (of andersom). En die stadsdelen zijn ook nog eens gefuseerd, om het allemaal makkelijker te maken.

  VanDyke zal dat wel weten.

 3. 9

  esgigt, je lult uit je nek. Waarom heeft ‘rechts’ de pest aan Fatima Elatik? Omdat ze bij het verkeerde clubje zit. Als ze bij de VVD zat te potverteren had je jou en je medezwaterlaars niet gehoord.

  En daarom is wat er in noorwegen gebeurd wel degelijk relevant, want daar heeft een RECHTSE mafkees de samenleving dus even tientallen miljoenen gekost. En zoiets kan ook hier.

 4. 10

  @gronk, er was eens een linkse mafkees die in Nederland een politicus vermoord heeft, heeft ook vele miljoenen gekost hoor.

  M.A.W. je bent nu echt aan het zeuren, de kwestie Elatik heeft geen ene drol met Noorwegen te maken.

 5. 11

  @9: Lijkt me niet alleen tot “rechts” beperkt gezien het track-record van deze “dame”… Of je moet natuurlijk iedereen die Fatima niet ziet zitten als rechts betitelen.

  @10: de kwestie Fortuyn heeft hiermee ook niets te maken.

 6. 12

  Veiligheid, veiligheid, veiligheid!

  Links komt er steeds meer achter hoe belangrijk dit “rechtse” thema is.

  Ook van Noorwegen kunnen ze dit leren.

 7. 13

  Links komt er steeds meer achter hoe belangrijk dit “rechtse” thema is.

  Je bedoelt, dat je miesschien maar beter niet alles moet kunnen zeggen omdat als je dat wel doet aan het opruien bent?

 8. 15

  @13: Ze verdient een veilige straat. De overheid kan dat misschien niet garanderen, maar naar mijn mening doet men te weinig om dat te faciliteren.

 9. 16

  @14: als ze wordt platgebeld door reaguurders, dan *zou* dat misschien wel eens iets te maken kunnen hebben met bepaalde stukjes op een zeker roze blog. Misschien moet je de aanname dat iedereen rationeel is en onbeinvloed door emoties keuzes kan maken wel laten varen.

 10. 17

  @gronk, misschien, maar dan moet ze zelf ook alle publiciteit vermijden he, want een interview in de krant kan ook aanleiding genoeg zijn voor de enkele gek die haar iets wil aandoen.

  Misschien komt het door het roze blog, maar misschien ook wel niet.

 11. 19

  @17:ja, want als een connie palmen een interview geeft dan staat d’r telefoon daarna ook vol met scheldpartijen van willekeurige nederlanders. Kom, buiten de haatcampagne van het roze internet des mille colignes ken ik dat hele mens niet.

 12. 22

  @share: je mag ook een andere bekende nederlander (al dan niet politicus) invullen hoor. Je mag je ook afvragen of je het normaal moet vinden dat een politicus na een interview bedreigingen op zijn of haar telefoon vindt.

 13. 23

  @22 zo bekend is Connie niet hoor.
  En ik vind bedreigen sowieso abnormaal hoe politiek of beroemd of bezopen je ook bent :)

 14. 24

  @3 met die garantstelling had Elatik niets te maken: die was gegeven door een eerder stadsdeelbestuur en door Lodewijk Asscher (waarom hoor ik daar trouwens niemand over? mede dankzij hem zit Oost nu met de gebakken peren) namens de centrale stad.

 15. 25

  Elatik is een goedgebekt en gehoofddoekt schoolvoorbeeld van hoe veel moslimmeisjes van Marokkaanse afkomst zich tegenwoordig succesvol door de Nederlandse samenleving bewegen. En nog links ook. Niet zo gek dat zo iemand kapotgebasht wordt door het rechtspopulistische deel van dit land. Zou anders veel te goede reclame voor multicultiholland zijn.

  Kijk. Als ze nu gewoon over zou stappen naar de VVD en anti-moslimfilmpjes zou laten maken, dan was ze als heldin vereerd.

 16. 27

  Maar linksom of rechtsom is het sneu dat er nog steeds mensen zijn die denken dat je moet reageren op andersdenkenden door domme of bedreigende dingen roepen. En of Elatik nu geld heeft verkwanseld of niet, dit hoort niet.

 17. 28

  voor mij is het vooral genant om te zien hoe onze “linkse vrinden” alles in het werk stellen om de moral highground (weer) te kunnen claimen….

  dromers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren