1. 2

  Een uitspraak van een voorstander van een ultramontane theocratie, tegen rationaliteit, en tegen de Franse Revolutie. Tegen de rechten van het inidividu en overtuigd monarchist. Brrrrr…

 2. 6

  Ik veronderstel dat de mensen hierboven een ander artikel hebben gelezen. In het artikel dat ik lees staat duidelijk:

  ““Nearly 12,000 prosecutions since February is astounding and shows how Egypt’s military rulers are undermining the transition to democracy,”

 3. 10

  Oneliners/citaten zijn argumenten bij jou? Wie zegt dat ik wil discussiëren, ik vindt de man van de uitspraak walgelijk, en wil me niet door dat soort lui laten inspireren. Jij wel. Moet je zelf weten. Mensen die veel over drogredenen beginnen gebruiken ze zelf het meest heb ik hier op deze site gezien.

 4. 11

  Tja, dat kan je je natuurlijk afvragen.

  Gelukkig hoef ik me die moeite in jouw geval en dat van DSV niet te getroosten.
  Daarvoor zijn jullie vooroordelen te voorspelbaar.

 5. 12

  De bloeddorst van de Egyptenaren? De bloeddorst van de Egyptenaren die 30 jaar lang door ons gesponsord Mubarak in het zadel gehouden hebben, en die nu van het machtsvacuüm gebruik maken, bedoel je.

 6. 13

  Ja, daar heb je gelijk in. Recht en orde zijn dan wel belangrijk, maar het is onbegrijpelijk dat deze oude vertrouwelingen van Mubarak nog steeds op hun post zitten.

 7. 14

  Klopt. En daarin gedoogd door een regime dat door Obama tot de orde geroepen moest worden om een lynchpartij te voorkomen. Zelfs Ghonim heeft hiervan afstand genomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren