Doopceel Dion Graus gelicht

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Doopceel Dion Graus gelicht

En het is niet goed.

0

Reacties (13)

#1 prometeus

ROFLOL. Had niet gedacht dat Wilders de LPF achterna zou gaan. Hoe moeilijk is het om van een man of negen te checken of ze dit soort dingen op hun kerfstok hebben?

#2 Jan Jaap

Inderdaad zeg. Ik had de hoop dat Wilders in ieder geval professioneler zou zijn dan de LPF. Zo lijkt het eerder LPF3 te worden (of is het al vier inmiddels).

#3 WasHetMaarWat

Een aangifte is geen veroordeling en het Limburgs Dagblad is geen kwaliteitskrant. Eerst dus maar eens zien wat hier van waar is, zou ik zeggen.

Iknik

#4 prometeus

@3 Op Sargasso staat ook een link naar het NRC. Kan die niet openen, maar die checken hun zaken toch wel. Zes aangiftes waaronder zowel door de ex-vrouw als de minnares. Daarnaast worden artsen in de aangifte geciteerd die de vermeende mishandeling “zeer ernstig” noemen.

Dan heeft’ie in ieder geval iets uit te leggen, ongeacht of het tot een veroordeling heeft geleid of niet.

#5 WasHetMaarWat

Dat stuk in het NRC heb ik gelezen, daarin stond kort samengevat dat Dion Graus een leugenachtige zakkenwasser is. Kan zijn, maar dat is niet strafbaar.

Natuurlijk heeft Graus wat uit te leggen, maar wacht nou gewoon even met conclusies trekken. Net zoals je zou doen als de persoon in kwestie bij een linkse partij had gehoord.

Iknik

#6 Joost

“Net zoals je zou doen als de persoon in kwestie bij een linkse partij had gehoord.”

Wat insinueert u, heer Iknik? :-)

#7 prometeus

@5 Het gaat niet om strafbaar zijn of niet, maar of je een twijfelachtige reputatie hebt of niet.

Het is toch mooi dat de partij die fatsoen eist en zegt keihard op te treden tegen asociaal gedrag iemand die in ieder geval een keer zijn handjes niet thuis kan laten tegen een zwangere vrouw, in zijn gelederen heeft. Nogmaals: veroordeling of niet, dan heb je iets uit te leggen – waarbij het nodige leedvermaak aan mijn kant natuurlijk niet van de lucht is.

Trouwens: de PVV-reactie is binnen: bovenste post.

#8 Jan Jaap

Eén valse beschuldiging, ok. Zes? Dan is er toch echt iets aan de hand.

#9 Joost

@8: Gevaarlijke gedachtensprong. Een grote kans dat die zes elkaar kenden.

#10 Arnoud

Ben benieuwd naar zijn reactie.

Overigens had de LPF-fractie geen veroordeelden onder de fractie-leden naar mijn weten. De grootste LPF-zooi werd trouwens niet in de fractie geschopt, maar door mensen in het kabinet: nota bene door een succesvol zakenman en een hoogleraar financiële economie. Exit Balkenende I.

#11 WasHetMaarWat

@7: En nogmaals: natuurlijk heeft hij wat uit te leggen. Als dit soort berichten verschijnen, is het niet meer dan redelijk om de politicus in kwestie om een reactie te vragen.

Maar het is nog steeds heel goed mogelijk dat het hele verhaal verzonnen is. De Limburger is namelijk best een slechte krant.

Iknik

#12 Joost

@11: Dat was een aardige fuckup, ja. Maar dan kan je de meeste kranten wel beschuldigen van “slecht zijn”.

Bijna elke krant heeft de afgelopen 5 jaar wel zo’n blunder begaan.

#13 WasHetMaarWat

Reden te meer om in elk geval even af te wachten wat meneer Graus hier zelf over te zeggen heeft.

Iknik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*