1. 1

  ‘Zou het niet verstandiger zijn geweest om ABN Amro te nationaliseren’

  *facepalm*

  Deze actie doet me denken aan die van Gonny, dat was ook zo’n parlementaire kanjer. Ze is wel een stuk sympathieker, trouwens.

 2. 2

  Het verbaast me hoe lang het duurt tot dit verhaal een beetje media-aandacht trekt. Die verhoren zijn publiek. Op radio 1 hoorde ik het complete verhaal dinsdagavond al. Toch hebben de meeste media zich ruim 24 uur beperkt tot het plaatsen van het verhaal van Graus zelf.

 3. 4

  @2 Inderdaad. Ik had de enquette niet echt gevolgd, maar ik vond het al opmerkelijk dat de redenen die Grauss aanvoerde niet gepaard gingen met een fragment waar hij in de rede gevallen wordt, oid. Maar nu (b)lijkt er een ander fragment te zijn wat een veel plausibelere reden aanvoert…

  Ik verbaas me er steeds meer over dat die kerel nog namens de PVV in de Kamer zit. Geert is waarschijnlijk allang blij dat hij een ja-knikkende back-bencher heeft, maar je zou zo haast denken dat Dion compromitterende foto’s van de Grote Leider heeft, ook na de akkefietjes met aannemersrekeningen en zwangere-vrouwen-meppen.

 4. 11

  Ze kijken (soms) wel naar het NOS Journaal maar roepen dan heel hard dat het rode propaganda is en smijten hun frikandellen tegen het scherm. Zo’n dure flat screen met ambient light, je weet wel.

 5. 16

  Aan de reacties te lezen is er toch ook een flink deel van de Telegraaf-reageurders dat wel doorheeft dat Graus een volslagen incompetente flapdrol is en absoluut niets te zoeken heeft in de Kamer, laat staan in een dergelijke commissie.

 6. 19

  Een hypocriete dierenbeschermer eerste klas, want hij wenst niks te doen aan de bio-industrie. Stemde tegen een wetsvoorstel die daar paal en perk aan wilde stellen.

 7. 21

  Maar als ik het goed begrijp heeft Dion Graus dus achter gesloten deuren kritiek gekregen binnen de commissie na die domme opmerkingen van ‘m, en kon ‘ie daar niet tegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren