1. 2

  Die mafketel van een Graus waant zich werkelijk een ridder. Net dat programma bekeken, maar die Graus spoort echt niet. Overigens een terechte opmerking van MdH, over het feit dat Dion nogal selectief was in zijn uitingen. (eeuwige mantra: pvv pesten)

  Dierenpolitie…wat moet je ermee? Laat de NL overheid eens kijken naar reeds bestaande zaken, om dat te verstevigen/ verbeteren. Niet dit geneuzel van iemand met losse handjes die er geen probleem mee heeft om zijn zwangere ex te molesteren. De opmerkingen van Graus over zijn jeugd waren nogal veelzeggend. Triest & eng mannetje…

 2. 3

  ik was ook wat skeptisch over nut en noodzaak, maar als zelfs de dierenbescherming vóór is,…. Maar is de dierenpolitie er aleen voor dieren of doen ze nog anere zaken

 3. 9

  Normaal is deze gek ook al compleet de weg kwijt. Hypocriet ook bovendien. Voor een dierenpolitie die tegen dierenmishandeling optreedt, maar voor de bio-industrie (stemde tegen een motie die opriep om de bio-industrie af te schaffen). Gek, laf en dom.

 4. 11

  Over de rug van de dieren … jaja, de PVV gaat over zoveel ruggen, lachwekkend.

  Eigenlijk had hij in de PVV-logica moeten zeggen zoals bij de islam, je als moslim je niet tegen terrorisme keert, je eigenlijk al een aanhanger van Al Quida bent. Dus nu zijn de partijen die het akkoord sloten waarin de dierenpolitie is doorgestreept niets anders dan dierenbeulen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren