De Greta Thunberg Hulplijn

Speciaal voor volwassenen die boos zijn op een kind:

Reacties (6)

#1 Le Redoutable

Beter is het om de kinderbescherming te bellen, een aangifte te doen van diegene die haar misbruiken voor hun politiek doel.

#2 Hans Custers

Ik zit me ineens af te vragen of al die figuren die zich zoveel zorgen maken om Greta Thunberg ook zo bezorgd waren toen enkele jaren geleden een ander jong meisje – misschien wel zwaar getraumatiseerd door de aanslag op haar leven – de wereld overtrok om aandacht te vragen voor een belangrijk onderwerp. Ik kan me niet herinneren dat daar toe veel bezorgdheid over was bij de boze mannen aan de rechterzijde.

(Disclaimer: ik bedoel uitdrukkelijk niet te zeggen dat Malala destijds niet op had moeten komen voor haar recht op onderwijs, en dat van anderen.)

#3 Frank789

@1: Die telefoonlijn is o.a. voor jou opgericht, en dat weet jij.

Ga maar bellen i.p.v. inhoudsloos afgeven op kinderen die verstandiger zijn dan jij en wél de wetenschap waarderen.

#4 Krispijn Beek

@1 toch fijn dat je het nut van de telefoonlijn meteen onderstreept. Hup bellen ipv hier de commentaren vol huilie huilieën

@2 ja, de zorgen van figuren als @1 over het welzijn van kinderen zijn net zo selectief als de zorgen om insecten en vogels bij zon- en windenergie. Bij snelwegen of de stikstofproblematiek hoor je dezelfde figuren daar zelden over.

#5 lmgikke

@1 Doe dan!

Geef jezelf aan, want hoe je het ook draait, JIJ misbruikt haar nu voor jouw politieke doel.

Misbruikt? JA! Zonder op haar argumenten in te gaan, zet je haar weg als iemand die misbruikt wordt door anderen. Daarmee misbruik je haar zelf

#6 Co Stuifbergen

@4: Het lijken persoenen die ook graag homosexuelen beschermen, maar alleen door iets tegen moslims te roeptoeteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*