China pakt paspoort af van hele bevolkingsgroep

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reaguurders Powned/GeenStijl: Ja graag! h/t Krekel

Open artikel

Reacties (7)

#1 frankw

De volgende stap is dat ze een gele ster of een rode halve maan opgespeld krijgen.
/sorry moest er even uit

#2 Dehnus

En die reacties bij dat artikel bedoel ik dus. De Tokietopianen respecteren vrijheden van anderen niet. Alleen HUN vrijheid is belangrijk inclusief zuip vrijheid. De rest moet gewoon de mond dicht gemept worden, aldus Bierpens Henk en de rest van de excellenten

#3 Niet JeZus

@2: Het is PowNed, het afvoerputje van de vaderlandse media, onderdeel van de Telegraaf-groep: Wat had je dan verwacht, een intelligente doordachte genuanceerde reactie van die mensen? Kun je lang wachten.

#4 Folkward

Vooral apart hoe ze de acties van China als exponent zien van een Westerse opvatting over moslims. China zegt dat het is om buitenlandse reizen van de inheemse islamieten tegen te houden, omdat die dan vanuit het buitenland aanslagen plegen. ‘Dus’ moet het wel gaan om jihadisten – aldus de Roze Horde. Niet alleen kan die verklaring van de Chinezen een manier zijn om Westerse verontwaardiging te doen verminderen (wat -bedoeld of onbedoeld- kennelijk lukt), het zou ook nog eens gewoon niet waar kunnen zijn. Maar daar denken ze bij PowNed/GeenStijl niet aan.

@3 Het zijn mensen, het zijn veel verschillende mensen, het zijn mensen die stemrecht hebben, en zich zo snel in de luren laten leggen door een redactie die het niet zo nauw neemt met journalistieke waarden.

#5 Dehnus

@3: Dat mag zo zijn, maar ik doelde op een eerder bericht waarin twee mensen op Sargasso ook bezig waren met hoe ERG blank, saai, overgewicht en “excellent” Nederland het wel niet heeft.

Uitdelen kunnen ze goed, maar zeg eens wat terug en het is weer janken.

#6 Bismarck

Tja, ze lezen het woord moslims en extrapoleren meteen hun eigen perceptie op de situatie daar. Dat China Sinkiang is binnengevallen en bezet heeft zullen ze vast niet eens weten. Dat het land aan etnische politiek doet door Hanchinezen alle in de loop der tijden veroverde gebieden te laten koloniseren weet men hooguit vanuit Tibetaans perspectief. De te verwachten weerstand van de Oeigoeren wordt dan uitgelegd als moslimextremisme (want moslims, dat leidt onvermijdelijk tot IS) en China’s nazistische politiek wordt dan uitgelegd als een voorbeeld van ruggengraat tonen dat men in Den Haag wel eens mocht volgen.

#7 Bismarck

De Antons, Thallmans en AltJohans (normaal niet weg te slaan bij moslimtopics) zijn trouwens op dit topic opvallend stil. Pijnlijke confrontatie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*