1. 1

  Nou begrijp ik waarom JSK zo wanhopig pro-VS is. Alles om maar te voorkomen dat een of andere mongool bij homeland security z’n visa ongeldig maakt en-ie z’n ‘dinnetje gedag kan zeggen.

 2. 8

  Daar hebben ze Sargasso helemaal niet voor nodig. Jou, mij en ieder die zich ooit ergens kritisch over heeft uitgelaten monitoren ze al jaren.En als het de CIA niet is er zijn genoeg liefhebbers die dat wel willen doen voor overheid of conglomeraat,als het maar schuift(en desnoods voor niets door de geboren,of phatalogische,coloborateurs).
  Die illusie van privacy,daar heb ik nooit echt in geloofd.
  En als je het ze nog makkelijker wil maken gewoon een feesboek of twieter-account aanmaken.

 3. 11

  Dat is precies de reden waarom ik zo onduidelijk overvloedig onnavolgbaar schrijf, een zwarte vlek heb voor preciese namen,data,en plaatsen. ( Nu ja van de nood een deugd maken..,en deze via het brein van een legitieme verklaring voorzien…)

  Heb medelijden met onze digitale rechercheurs; Als ieder, dezelfde bulk zou plaatsen als ik ( en feitelijk is wat ik openbaar post noch geen fractie van mijn “schrijf woede” en verzamel dossier hobby; op mijn velen pc s…Voor derden geen touw aan vast te knopen;maar voor mezelf wel…)

  Dan hebben ze het toch knap moeilijk; vreselijk arbeidsintensief;en door de bomen het bos niet meer zien;
  En hopelijk…zich met echt belangrijke/misdadige zaken/ptentieel gevaar bezig houden; I.P.V een mening/visie./eindeloze uiteenzettingen zonder kop of staart…Om hen werk wat op te leuken/ burned out/overspannen te raken/rsi oplopen van het scrollen;
  tussen zin en onzin.

  Wat wil je met het zinlose,opslaan en verwerken van allen,communicatie,en internet gedrag van 17 miljoen burgers….
  Beetje dom.

 4. 12

  Het is alleen jammer dat er veel reaguurders zijn die daardoor je comments alleen op de vorm beoordelen,zonder de moeite te nemen de inhoud te lezen, en vervolgens als kippen beginnen te pikken.

 5. 13

  O ja mar ook dat is leerzaam; want aan precies de vorm, valt nog heel wat te schaven, mild uitgedrukt.En de rest,laat ik wel voor wat het is.
  het eerste wat mijn pa tegen me zei toen ik ,de eerste keer,in het ziekenhuis lag; Onder chantage wat hij allemaal met mijn ma zou doen en laten….In mijn aller aller jongste jaren…
  bezat ik godzijdank een zeer zuiver waar-nemings vermogen.

  ” een gezin is net als met kippen,als er 1 ziek is wordt die door de rest doodgepikt,ter behoud van de sterke soort” ha ha, ten eerste was er maar 1, haantje, verantwoordelijk, voor mijn verblijf aldaar.
  Ten tweede, was deze kip, nu net degene wel bestand tegen zijn spielerij en bewerkingen/uitspeel tactieken,intimidaties, van de ‘ andere kippen” .
  Ondertussen zit ik op de gouden eieren…ha ha.

  Dus, ouwehoeren als en kip zonder kop, is een hobby van mij.
  En tussendooor, doe ik wat me te doen staat..
  En kijk wel door het gepik heen.
  In real life, speel ik graag de “perfecte” bliksem afleider..
  En kanaliseer allen “onvrede en onlust genoegens” .(dan kan ik mijn werk tenminste doen; Zonder de items versnipperd….hen wegen voortgaan)
  En weet, prima te onderscheiden, wat al of niet..aan mij is; danwel.
  iets over betreffende persoon zelf “blootgeeft” /zegt.

  De vorm echter, is iets waar, ik zelf heel stevig aan kan werken;dus hoe meer gepik hoe beter; kan heel wat hebben. En vis, de leerpuntjes er wel uit….en oefen….daar verder mee.

 6. 15

  Weet je, als ik publiekelijk bekend maak dat ik de president van de VS ga vermoorden of iets in Vegas ga opblazen en binnen een week daarna naar de VS afreis (naar Washington of Las Vegas om precies te zijn), dan vind ik het ook niet zo heel gek als ik op het vliegveld meteen wordt aangehouden. Vergeet niet dat twitter nogal publiek is. Tenzij je jezelf afschermt kan de hele wereld meelezen (dat realiseren zich nog duidelijk te weinig mensen, want ik zie op twitter soms dingen geroepen worden…). In die zin vind ik dit bericht niet zo verbazingwekkend. Wel vind ik het grappig/verbazingwekkend/zonde dat er blijkbaar zoveel tijd ingestoken wordt, dat blijkbaar inderdaad alle tweets gemonitord/gefilterd worden.

 7. 16

  Ik ben het met je eens wat dat “getweet” betreft.
  het is een verschil;wat je b.v in de context op een forum zet.
  Of, aan je eigen prive kring, in de context,mailt. (waarvan in real life,degene aan wie dat gericht is perfect kunnen inschatten)

  Tweets, echter slinger je letterlijk en blijvend de wereld in;
  Sowiso, los van elke context.
  Ik was echt geschokkeerd, toen tijdens tristan van der v onderzoek;
  EEn dame van het OM begon te twitterren (ben haar naam kwijt)
  Zeker gezien de inhoud van die tweet.
  Plus idd het gemak waarmee,mensen zomaar even bedreigt worden;
  En HOE dat overkomt.

  Om over de agressieve aanvals tweets van andere politici maar te zwijgen.Waarmee elke zinvolle inhoudelijk debat,a.d.h.v feiten;vermeden wordt.

  Hoewel de enige reden ik niet tweet, noch ook maar iemand volg, simpel is; De 140 tekens….ik nooit aan uit kom (al zou alleen dat al een goede oefening zijn,en zeker wel, zie ik soms tweets; waar geen boekwerken tegen op kunnen…En andere tegeltjes wijsheden)
  Omdat deze hele virtuele wereld,nog vrij nieuw gebied is;
  En men, nog niet weet, hoe daar mee om te gaan, wetgeving etc…ook nog niet toegerust is; De uitwassen,gericht aan te pakken.

  Is het dan makkelijker; Alles op 1 hoop, onder de noemer ; “vrij internet” als een bedreiging en gevaar te zien..En dusdanig, te scannen bewaren bewerken etc..Wat averechts werkt, voor het bestrijden van elke misdaad, terror,misbruik etc.
  Zoals dat OOK in real life niet anders is. het is onbegonnen werk
  overal altijd iedereen te foullieren,om maar wat te noemen;
  Simpelweg daar geen capaciteit voor is; en bovendien nutteloos;Waardoor echte misdaad JUIST er nog makkelijker doorglipt;al die tijd we nutteloos bezig zijn.
  Dat dit nu geautomatiseerd tracht te worden; doet daar niets aan af;

  Het blijft mensenwerk zaken; JUIST te kunnen interpreteren,inschatten,duiden, in de context plaatsen.
  wat ze nu willen wordt en peperduur zooitje en 1 grote chaos;geen mens wat mee opschiet…maar voor ze daarachter zijn…
  We al teveel last hebben van al die NON- SENSE…maatregelen.
  Averechts….en ..met ernstige risicoos en gevaar voor elke democratie,en rechtsstaat;
  Intern EN extern.

  Het veroorzaakt juist ellende, i.p.v toewerken naar oplossingen voor problemen waar ze liggen. Ondertussen veel schade aanrichten;
  Baat het niet schaadt het niet, is een mindfuck.
  Er kan best, toegepaste maatgerichte wetgeving komen;
  Zoals we ook in real life hebben;
  Zonder het kind met het badwater,weg te gooien.

  Less is more….Heb ik hier ooit geleerd..
  ( al wist ik dat al; door herhaling leert men….en meten is weten)

 8. 17

  Tsja, we verwachtten ook niet van gecomposteerde duitse keizers dat zij de idiosyncrasie van de Engelse spreektaal begrijpen ;oP Maar het mag toch wel voor bekend worden aangenomen bij onze taalzusters dat we in Blightey niet echt moordaanslagen plegen op kopjes thee en kebabs?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren