1. 5

  En hoeveel kWh opgewekt met fossiele brandstoffen is in de bouw van de koolstofvezel/aluminium romp gegaan? Ik gok meer dan dat een provincie in India in een jaar verbruikt.

 2. 7

  @5 Koolstofvezel valt wel mee. Aluminium: daar moet je lekker voor stoken.

  Wat doen die oversized vinnen achtop trouwens? Heeft de ontwerper een zwak voor gothic, of doen ze ook wat?

 3. 12

  Als je brandstof te kort komt??
  Ik wil het vet uit mijn heupen en dijbenen wel aanbieden hoor!
  Bij mij mag en kun je zo een aantal liters vet wegzuigen.Ik heb er meer dan genoeg van.mijn onderlichaam schud er van,door de overvloed die ik er aan heb.Voor het er uit zuigen mag je het vet hebben.Ben nog jong,dus heb jong en vers vet.

 4. 16

  Hihi,leuk hoor.Maar ik dans bijna nooit.Maar als jullie allen een beetje geld opzij leggen,dan mag je uit mijn dijbenen of heupen mooi je benodigde vet zuigen voor een deel van je brandstof.Loop ik komende zomer meteen een stuk strakker in me bikini.Want met mijn dijbenen van nu,loop ik niet echt gemakkelijk.Daar hangt nu beetje te veel (brandstof) aan te schudden.

 5. 17

  Hmmm, een inzamelingsactie dat is nooit ons sterktste punt geweest. Veel compassie met de wereld, maar zodra de portefeuille getrokken moet worden duikt iedereen altijd weg. Ik vrees dat je je brandstof toch zelf zal moeten verbranden als het je werkelijk belemmert. Ik wens je er veel sterkte mee.

 6. 18

  Nou nou,jullie denken dus ook niet aan het probleem van een jonge vrouw.Val me toch tegen van je,Drs.B.
  Maar ik laat mijn vet toch liever met eem buisje wegzuigen dan dat ik het mijn hartje allemaal moet laten verbranden.Heb jij toevallig toch geen dokter als vriend die het goedkoop bij me wil doen?Al was het maar dat me benen niet meer zo tegen elkaar komen met lopen.(ik haat al die brandstof)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren