1. 1

    De desbetreffende Batman en Robin, die op dat (reclame)filmpje wegrennen zijn niemand anders dan Adam West en Burd Ward die in 1966 de beroemde superhelden speelden en Yvonne Craig speelde toen voor Batgirl. Ik vond die films erg komisch al hadden er zeker veel meer grappige momenten in mogen voorkomen. Zo weet ik nog dat Yvonne Craig de beroemde zanger Elvis Presley heeft gekend en zij in 1964 als plattelandsmeisje, gekleed in een mooie ( blauwe jeans)overall door hem over de schouder werd genomen en met haar ronddanste.
    Pas geleden trof ik een zwart/wit tekening op het internet aan waar een kort stripje bij deviantArt op was te zien met daarin Batgirl en Catwoman. Beide knappe jongedames (die zich als vleermuis en Siamese kat hadden verkleed) begroetten elkaar hartelijk, omhelsden elkaar en Catwoman feliciteerde Batgirl met haar verjaardag. Alleen had Catwoman nog een héél speciale verrassing voor haar tegenspeelster in petto wat overigens niet werd afgebeeld! Schijnbaar verdoofde Catwoman met een injectienaald Batgirl waardoor deze in slaap viel. Daarop nam Catwoman, die even groot en zwaar was als de vrouwelijke vleermuis, Batgirl over haar schouder heen, klemde haar zwarte gehandschoende arm onder het achterwerk van Batgirl en diens bovenbenen en droeg haar naar een slaapkamer toe. Zij liet Batgirl in die kamer gebonden en gekneveld achter en Catwoman wenste haar enigszins, een beetje sarcastisch, een goede nacht toe!
    Wie weet hield Catwoman diep in haar hart wel van Batgirl (omdat ze die tijdens haar verdoving niet ging ontmaskeren) en voelde ze ook enig ontzag voor haar en anders had Catwoman eventueel Batgirl over de knie genomen om deze een flink pak voor haar broek te geven als extra verjaardagscadeau! Want op een site van ‘Chicago Spanking Review’ was het namelijk Supergirl geweest die Batgirl over de knie had gelegd en haar een vriendelijk portie billenkoek gaf op haar grijze broek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren