1. 2

  Rampzalig voor het land maar een opluchting voor de stad. Asscher heeft geblunderd met het beleid op islamitische scholen en zijn aanpak van de Wallen. Hij mag nu blunderen op landelijk niveau. Daarna is deze PvdA-er klaar voor Shell.

 2. 3

  Volgens de RTL (haakjes zijn mijn toevoeging):

  Het nieuwe kabinet van VVD en PvdA zal bestaan uit 13 ministers. Dat is er één meer dan nu. Er is een nieuwe post Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking. De liberalen krijgen zeven (7) ministers, de sociaaldemocraten zes (6).
  VVD krijgt naar verluidt Algemene Zaken (1), Economische Zaken (2), Veiligheid en Justitie (3), Volksgezondheid Welzijn en Sport (4), Defensie (5) en Infrastructuur en Milieu (6). Naar PvdA gaan waarschijnlijk Financiën (1), Sociale Zaken (2), Binnenlandse Zaken (3), Buitenlandse Zaken (4), Onderwijs (5) en de nieuwe bedachte post Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking (6).

  Immigratie verdwijnt, Ontwikkelingssamenwerking komt ervoor terug. Defensie en Economie gaan naar de VVD (was CDA) en Buitenland en Sociale gaan naar de PvdA (was VVD). Welke dertiende minister mis ik nu nog?

 3. 4

  Buitenlandse zaken naar de PvdA, wat een drama. Ik verlang nu al weer terug naar het vorige kabinet. Zeker als ik al dat nivelleringsgedoe weer de kop hoor opsteken. Houdt het dan nooit op?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren