1. 1

  Die man heeft bekend!

  Waar je Abupessimist niet over hoort is de tien jaar gevangenisstraf voor eeen bejaarde Palestijn omdat hij grond aan een Jood heeft verkocht. Want dat is ‘de vijand’.

  Dus:
  1. Flagrante schending van de vredesakkoorden.
  2. Schaamteloos racisme.

 2. 3

  1.

  Gelukkig maakt Israël zich niet schuldig aan ‘flagrante schending van de vredesakkoorden’ die vaak zijn opgesteld met vriendje Amerika. Waar je geen president kan worden zonder de joodse lobby te behagen.

  2.

  Gelukkig hebben de Israeli’s respect voor de Palestijnen. Geen bommen zomaar op burgers gooien bij de Gazastrook. Boeren zomaar de weg naar hun olijfgaard barricaderen met wegen naar de illegale nederzettingen, waar we in de Nederlandse supermarkt de vruchten van mogen kopen.

  Oproep: Kijk goed uit in de supermarkt als er producten uit Israël zijn, het zijn vaak producten uit de illegale nederzettingen die met een exportsubsidie naar Europa zijn gegaan!!!

  Maak het kenbaar tegen de supermarkt, voer actie, maak mensen bewust, en zorg dat Nederland geen afzetmarkt is van de illegale nederzettingen!

  Don’t write, just act!

 3. 4

  Maar een proces is toch helemaal niet nodig ? Ze hebben toch ‘administratieve detentie’ ? Je weet wel, van het soort dat Nonzen Geert ook wilde invoeren, in kampementen in Drenthe !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren