1. 1

  Is ook bekend waarom? Als er een showbizz-mokkel als vervanger komt hoef ik me tenminste ook niet meer aan de helft van de gasten te ergeren. Dat wordt lekker dan lekker luieren in de tuin deze zomerzondagavonden.

 2. 2

  Bij die nu.nl-link heeft wel iemand zitten brainstormen met doembeelden:

  “Zowel Twan Huys, Jeroen Pauw als Matthijs van Nieuwkerk zijn tot nu toe favoriet.”

  Matthijs van Nieuwkerk is echt het meest hilarisch, ik zie het al voor me; fragmenten mogen maximaal 1 minuut lang zijn en bij elke zin vraagt Matthijs of de zomergast het in 1 woord kan samenvatten…

 3. 4

  Anna heeft samen met schrijfster en journalist Hanna Bervoets een wekelijkse column in de Viva. Ze leerden elkaar kennen bij de opnames van ‘Wie is de Mol?’ en bespreken in Viva wekelijks een fenomeen.

  Een zorgvuldig gekozen vraagstelling (Viva- vorm) kan bij sommige gasten best verwarring zaaien en soms erg verfrissend werken: een politicus die uit pure wanhoop in snikken uitbarst of een stotterende wetenschapper die geheel van zijn a propos geraakt en uit gewoonte een potje begint te masturberen..

 4. 5

  Met gasten van het kaliber Paulien Cornelisse zou een presentatrice als Anna Drijver niet misstaan inderdaad.

  ’t Zal Wilfried de Jong wel worden, bij wijze van gouden horloge of zo …

 5. 8

  Jinek moet het natuurlijk ook niet worden.

  Wel vind ik het prettig als de presentator ook een inbreng heeft, een eigen thema. Gast en presentator moeten nadrukkelijk samen het programma maken, anders wordt het egotripperij van de gast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren