Amerikaanse anti-islamgoeroe Wilders: huwelijk Anthony Weiner met moslima is shariasocialistisch complot; Weiner is een geheime moslim en zijn vrouw Huma Amedin had lesbische seks met Hillary Clinton

Amerikaanse anti-islamgoeroe Wilders: huwelijk Anthony Weiner met moslima is shariasocialistisch complot; Weiner is een geheime moslim en zijn vrouw Huma Amedin had lesbische seks met Hillary Clinton

Open waanlink

 1. 1

  Afgehaakt na ‘How is it exactly that a Muslim woman connected to the Muslim Brotherhood is married to a Jewish man? Something is not fitting here, right?’.

  Vandaag simpelweg te moe om nog eenzijdige samenzweerderige betweterige complottheorieën te lezen van weer de zoveelste ongelukkige ziel die ervan overtuigd is dat zijn eigen middelmatigheid de schuld van de grote boze wereld is.

 2. 2

  Voor sommige reageerders op die site gaat het zelfs te ver: “I agree we can’t go chasing shadows. As it is, we have enough “fish to fry”…..”

  Maar hoe kan iemand deze onzin serieus nemen, zelfs voor een samenzwerings-theorie is dit wel heel erg zwak…

 3. 4

  die moslims moeten natuurlijk wel een beetje streng in de leer blijven. Als iedereen een beetje vrijzinnig gaat lopen doen dan snappen we er niks meer van…

 4. 5

  En die Robert Spencer, die deze krankzinnige nonsens hier breed uitmeet, dat is dus geen kleine jongen, maar een van de voornaamste aanjagers van islamofobie in de VS.

  Geert Wilders wilde hem zelfs als islamdeskundige naar Nederland halen om te getuigen in zijn rechtszaak dat Wilders slechts de waarheid over de islam verkondigt.

  Totaal geen kwalificaties in de islam-o-logie die man, Spencer kan zelfs geen Arabisch, maar hij wordt door xenofoob rechts wel gezien als de grote autoriteit op het gebied van de islam. Soort van Hans Jansen (de charlatan) van Amerika die man. Hij mag ook wel eens op Fox News zijn mening komen geven en roepen dat allerlei moslimorganisaties heimelijk bolwerken van de moslimbroederschap zijn.

  Ook die verhalen over de fecaliënjihad werden op zijn website (jihadwatch), waar Spencer dik voor betaald krijgt om dagelijks te verversen met anti-moslimstukjes, al jaren geleden breed uitgesmeerd.

  Geeft wel weer aan hoe kooky die islamofoben zijn.

 5. 6

  natuurlijk is zo’n Spencer geen kleine jongen, en islamofobie is geen aberratie van een stelletje ‘kooks’. Toen het spookbeeld van het communisme ‘verslagen’ was moest er weer een nieuwe boogyman komen om het wij-zij spelletje op gang te houden.

 6. 7

  @6; dat is mij inderdaad ook opgevallen, dat toen het Rode Gevaar was geweken, men iets meer dan tien jaar lang dacht dat het het einde van de geschiedenis zou worden en de Nieuwe neoliberale Wereldorde zou aanbreken;

  Tot 9/11 en toen was Huntington ineens een instant hit en was daar als een duveltje uit een doosje het grote Groene Gevaar dat subiet alle functies overnam van het eerdere communistische ‘Evil Empire’.

 7. 11

  @3: Voor een hardcoremoslima heeft die Abedin wel erg weinig hoofdbedekking. Of is dat broederschap (zusterschap?) toch niet zo heel erg moslim?

 8. 12

  Snap dat dan, Bismarck: dat is allemaal taqiyya en onderdeel van haar dekmantel, zodat wij met z’n allen geen argwaan krijgen; zo kan ze als islamistische mol op de eerste rang bij de Amerikaanse minister van buitenlandse zaken zitten.

  En ’s avonds belt ze dan haar moeder met de boodschap: “Vergeet je niet over twintig minuten de tagine uit de oven te halen?”, en die brieft dat dan door naar het geheime hoofdkwartier van de moslimbroederschap in Caïro, zodat ze daar weten dat wanneer ze Yoesoef al-Qaradawi kunnen installeren als groot-moefti van Egypte.

 9. 13

  ’t is één groot zionistisch shariasocialistisch lesbofeministisch complot tegen de Vrije Wereld.
  Gelukkig zijn er nog ware patriotten die je wel even vrij zullen knuppelen als je dat niet snapt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren