1. 3

  Achterlijke Mof, die Wilhelm von Oranien! Als oprechte katholiek heb ik jarenlang op verborgen zolderkamertjes moeten lopen bidden dankzij Wilhelm zijn Freiheit von Meningsuiting, maar Jedem das Seine, zullen we maar zeggen.

 2. 4

  Voordat je het weet doen ze het elke week. Volgend jaar: een show met AIDSlijende allochtone homofielen, de winnaar wordt life gecremeerd en over de Rijn uitgestrooid door de bisschop van Utrecht, een show motorijers, de winnaar wordt begraven met stripshow en moto toer door Urk.

 3. 6

  @larie: Toen ik de laatste keer keek hadden de Belgen nog steeds geen columnist/filmmaker vermoord. Zo gek doen ze het daar nog niet…

 4. 7

  @MMaas

  Nee nee, niet vermoord alhoewel de “heer” winter het wel in de mond nam. Ik speel een beetje met de gedachte wat de gevolgen kunnen zijn van een salonfahig vlaams blok, want het gordon sanitaier lijkt nu wel gebroken. Dat wordt dus alles of niets i.p.v. bewegen in een schemergebied. Ook hier weer dat spanningsveld tussen politiek en uitvoerende gerechtelijke macht. Nota bene: @JdB, zwammen zijn niet uit te roeien.