1. 1

  Ik ga auditie doen bij een van de betere zangdocenten in Nederland, in de hoop dat hij mij les wil gaan geven. Spannend!

  En vanavond lekker ontspannen: Met een vriendin ga ik een fantastische uitvoering van ‘Il ritorno d’Ulisse in Patria’ (opera van Monteverdi) bekijken. De dag staat dus grotendeels in het teken van de muziek. Heerlijk!

 2. 2

  @Stijn: Een veel betere besteding weet ik niet te bedenken.
  Zelf doe ik vandaag maar aan recepties en ga ik vanavond de haard opstoken om bij huilende wind en striemende stormregen lekker bij achterover te hangen.

 3. 3

  Zucht, ik moet gewoon werken. Formeel onbetaald, heb ik begrepen uit de gratis pers… maar ja, formeel betaal ik ook geen huur voor deze extra dag. Ik ben jaloers op je, Stijn, zo’n dag lijkt me ook wel wat. Ik ga wel zingen, maar dat is maar eventjes.

 4. 12

  @10: En je wordt nooit oud, ook wel fijn. Ik ben wel benieuwd of dat problemen oplevert bij de overheid.

  @3: ben gerust, ook ik ben vandaag onloonslaaf (hoewel, 29 dagen is altijd nog korter dan alle andere maanden, dus ook deze dag wordt je net als de rest van februari beter betaald dan in alle andere maanden, is dat geen prettig gevoel?).

 5. 14

  @123: Je moet toch wat verzinnen om het moraal op te houden, voorwaar al geen eenvoudige klus op een vrijdagmiddag (waarop de helft van je collega’s al vrij heeft).

 6. 15

  Auditie geslaagd!
  Even nagenieten, de rest van de middag moet ook ik gewoon werken. Kijken hoe het met de concentratie gaat na zo’n ochtend…