Vraag: voorbeelden van islamisering?

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

fitnaadGeert Wilders gaat een vervolg op Fitna maken. Fitna II zal de invloed van ‘de massa-immigratie uit moslimlanden’ naar het Westen in beeld brengen. Gaat u als 55% Groenlinksige D66-er nu niet gelijk weer met Godwins strooien dat is meer iets voor somberende bloggers. Laten we de Wisdom of the Crowds van Sargasso constructief inzetten om Geert op weg te helpen nu eens een geslaagde propaganda film te maken zodat Nederland niet weer een pleefiguur slaat. Want toegegeven die eerste Fitna film was internationaal een flop: nauwelijks brandende ambassades, krachtige boycots en ander islamitisch geweld waar de PVV-leider zo op had geanticipeerd. De Hollandse moslims reageerden zelfs ronduit kalm en genuanceerd?!

Bij deze een oproep om in de comments toetsbare invloeden van ‘de massa-immigratie uit moslimlanden’ op de Westerse samenlevingen aan te dragen.

Er zijn mensen die roepen dat we binnen vijf jaar in Nederland sharia rechtspraak hebben. Maar in dit topic is het de bedoeling dergelijke voorspellingen te onderbouwen met concrete voorbeelden. U zou uw voorbeelden kunnen opsplitsen in ACTIE en REACTIE om de vermeende islamisering van de samenleving te concretiseren. Bijvoorbeeld, ACTIE: steeds meer moslims eisen een vrouwelijke arts voor hun vrouwen en de REACTIE: artsenvereniging KNMG stelt moslims in het gelijk bij eis voor vrouwelijke arts. Als u uw bijdragen vergezeld van bronnen dan kunnen we vervolgens een gegeregelde meningsuitwisseling hebben over of hier de Westerse waarden in het gedrang komen en er daadwerkelijk islamisering van de samenleving optreedt? Het mogen voorbeelden zijn vanuit het gehele Vrije Westen: Nederland, Europa, Australië of de VS. Misschien neemt deze exercitie cineast Geert alle wind uit de zeilen, maar misschien worden er toch concrete voorbeelden van islamisering gevonden? Succes!

Reacties (76)

#1 Huub

De Elsevier had een tijdje geleden een overzicht van zgn. islamisering. Daarbij werd de opening van de eerste shoarmazaak ook aangehaald…

 • Volgende discussie
#2 zmc

Het kinderdagverblijf dat het dichtst bij mijn huis zit noemt zich “Internationaal kinderdagverblijf”. Die benaming meent men kracht bij te moeten zetten met de slogan “hier wordt geen varkensvlees gegeten!”.

Er schijnen nochtans hindoes in onze wijk te wonen… ergens.

http://www.trouw.nl/archief/article1310895.ece

Wij rijden onze uk nu een wijk of 2 verder. Dat zouden we overigens ook doen als men meende te moeten adverteren met “hier wordt geen rundvlees gegeten”. Gekke religidioten. Opsouten.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#3 Herman

@Huub: LOL. Is het openen van het eerste Chinese restaurant dan ook een teken van de verchinesing van onze samenleving?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#4 Karsa Orlong

Op school bij de paas picknick het verzoek om geen varkensvlees producten op de buffet tafel beschikbaar te stellen. En dit terwijl ons kind een groot fan is van salami (voor de goed orde rundersalami = niet zo heel lekker), rookworst, ham, bob de bouwer smeerleverworst, knakworstjes (zie salami), etcetera.

Het gaat er om dat ik me, of eigenlijk reden tot meer emotie: m’n kind(!) zich “moet aanpassen” aan andermans religie

NB hetzelfde probleem heb ik met bidden voor het eten als er toevallig een te fundamentele christen op bezoek is …

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#5 KJ

Ten eerste, ik vind ‘islamisering’ een rare term, maar laat ik er even mee lopen…

Ik vind de ‘islamisering van de straat’ op zich niet zo’n probleem. Ik woon zelf in een verschrikkelijke multiculti buurt in een van de grootste steden van het land en ja, we hebben Turkse bakker en een Turkse shoarma-boer, en een Afghaanse kleermaker (en een heleboel Polen, tegenwoordig).

Het probleem zit ‘m in de ‘islamisering van de instituties’. Het is inderdaad van de gekke dat officieel folder-materiaal (dus niet van het consultatie-bureau, maar van de gemeente) wordt uitgegeven in meerdere talen. Dat er aparte man-vrouw loketten worden opgericht in godbetert een moskee, en dat mensen als Tariq Ramadam worden betaald door Rotterdam. Onze overheid is bezig een wig tussen ons te drijven met haar ‘speciale-groepen’ gedachte en haar nadruk op het geloof. Een gevolg, ongetwijfeld, van onze links-gelovige coaltie, maar ook, naar mijn mening, een gevolg van een soort angst bij de uitvoerende macht, en in ieder geval in mijn ogen heel storend.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#6 zmc

Supermarktketen Albert Heijn komt deze zomer met eigen hoofddoekjes.

http://nieuws.marokko.nl/archief/hoofddoekje.van.zaak.bij.albert.heijn.html

Van keppeltjes geen spoor in het AH kledingbeleid. Capouchons of petten ontbreken ook.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#7 SN

@6: Nou maar hopen dat er ook nog een AH-tulband en AH-kilt komen. Wordt een leuke Carnaval in 2010…

Verder wat KJ zegt.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#8 Kommisaris Rex

Moet ik nou fotos gaan schieten aan A’dam west?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#9 Hal Incandenza

@KJ
Foldermateriaal in een andere taal, hoewel kwalijk omdat mensen kennelijk de Nederlandse taal niet machtig zijn, is geen ‘islamisering’. Toch?

Dat loket hoeft van mij ook niet.

Wat is dat toch met die fixatie op Ramadan?

Dat de regering helaas pogingen doet om geloof extraspecialer te maken dan het al is, daar kunnen we het over eens zijn.
@Karsa
Vraag: Zit je kind op een openbare school? Zo ja, dan zou ik hier zeker bezwaar tegen maken.
@zmc
Als er genoeg Joden bij AH zouden werken die er prijs op stellen dan zou er vast een AH-keppeltje komen.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#10 Crachàt

De koffie komt van die viezerds. Gelukkig hebben WIJ de Senseo uitgevonden.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#11 S’z

LOL @#10

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#12 Lothar Matthäus

Wat mij opvalt is dat elke keer als ik een krant of tijdschrift opensla, ik zo’n onwaarschijnlijke hoeveelheid artikelen tegenkom over de islam en alles wat daar mee te maken heeft. Mij interesseert die hele Tariq Ramadan bijvoorbeeld niets, maar de redacties hebben besloten dat ik elke dag iets over hem moet lezen. Ali Eddaoudi? Who cares. Ik heb slechts één keer in mijn leven met eigen ogen een boerka gezien, maar op de voorpagina’s en de opiniepagina’s van de Nederlandse kranten heb ik er al honderden keren over gelezen. Absoluut niets is minder boeiend dan hoofddoekjes, en toch heeft elke Nederlandse columnist er al meerdere keren over geschreven.

Kortom, de moslims hebben ons collectief bewustzijn op schandalige wijze gekoloniseerd. Wat moeten die lui daar? Wie heeft ze uitgenodigd? Begrijp me goed, met de echte moslims hier in de stad heb ik geen enkel probleem, maar ik ben wel op het punt aanbeland dat ik hoop nooit meer een woord over de islam te hoeven lezen. De islamisering van de Nederlandse psyche is veel te ver gegaan. Als er echt een Fitna II aankomt, met weer een half jaar vooruitblikken en vier maanden nabeschouwen, dan ben ik bang dat ik genoodzaakt word mijzelf volledig van de Nederlandstalige media af te wenden.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#13 Karsa Orlong

@Hal

Ja het is een OBS …

Ik ga er geen bezwaar tegen maken: volgens mij (maar heb me daar niet voldoende in verdiept) is dit nu ‘de facto’ in grote steden de nieuwe standaard / policy en dat veranderen is (te) lastig. In plaats daarvan ga ik me wel opwinden op blogs zoals sargasso …

Je kan het niet aanbieden van varkensvlees ook als ‘courtesy’ zien, en als er een moslim kindje komt lunchen zetten we ook niet pontificaal allemaal varkensvlees dingen voor ‘m neer.

Maar het ‘moeten’ aanpassen op school voelt bij mij (maar gelukkig niet bij m’n kind) verkeerd aan.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#14 zmc

@SN, #7: De AH-bikini!

En nog een voorbeeld van islamisering: buikpijn op werk na het suikerfeest omdat je teveel hebt gesnoept van die suikersnoepjes die de moslimcollegas ons voorzetten;-)

Maar we zouden in dit kader ook een heel verhaal kunnen ophangen over hoe de “keuze” voor en de benoeming van de nieuwe NAVO-voorzitter tot stand is gekomen.

@Lothar Matthäus , #12: Ik heb slechts één keer in mijn leven met eigen ogen een boerka gezien

Je zou voor de grap eens rond pak hem beet 8:30 in de buurt van een openbare school in een willekeurige middelgrote tot grote stad moeten gaan koekeloeren… voor de meeste kids is de aanblik van een burka iets redelijk normaals.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#15 Hal Incandenza

@Karsa
Waarschijnlijk is er inderdaad niets aan te doen, maar het is kwalijk dat religieuze dogma’s worden opgelegd. Je kiest niet voor niets voor een OBS.

Niets mis met beleefdheid hoor, maar maak dan op zijn minst een varkensvleestafel bijvoorbeeld, voor liefhebbers, zoals ondergetekende.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#16 ReinoutS

Gewoon alle kinderdagverblijven verplicht vegetarisch maken. Goed voor het milieu ook nog. Of zijn er religies waarbij je verplicht dooie beesten op je brood moet doen? :-)

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#17 HansR

@zmc#6
Deze zomer??
Het bericht is Uitgegeven op 13-01-2003

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#18 Carlos

Op een OBS is het inderdaad gewoon mogelijk om verschillende tafels te maken eentje halal en eentje haram. Gebeurt ook gewoon, zelfs in de meest islamitische wijken van Amsterdam. Ja het paranoia gezeur van sommige moslimmoeders (“main kiend geen varkensvlees!”) is soms wel erg irritant voor de docenten. Maar het is nog geen verlies van onze Westerse waarden.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#19 zmc

@HansR: Da’s de titel van het bericht, ik was alleen de italics-tags vergeten eromheen te zetten. Het beleid is er inderdaad al lang, ook deze zomer:-)

@ReinoutS: Ik ken zogauw geen religies waarbij je verplicht dooie beesten op je brood moet doen, maar er zijn wel religieus waarbij je zo nu en dan een maagd moet offeren. Telt dat ook?:-)

Dit is trouwens ook een mooie grap:-)

http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/2044

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#20 KJ

@Hal; nee, het aanbieden van diensten in een andere taal is gewoon niet nodig; of dat nu een taal is die door moslims van waar ook ter wereld gebezigd wordt, of niet. Als je je per se wilt uitsloven in dienstbaarheid, neem dan een allochtoon in dienst voor het betere vertaalwerk aan de balie, dat doe je toch al en daar doe je iedereen een lol mee. Waar het om gaat, is dat officiele communicatie gewoon dient te gebeuren in het Nederlands – geen verwarring, efficient, en duidelijk. Tough love.

Die fixatie op Ramadan is:
a) omdat het politiek wel *heel* onhandig is – de man is buitengewoon omstreden (zijn ze blind ofzo, daar bij GL 010 ?),
b) omdat de man uitzonderlijk duur is (niet onbelangrijk; kunnen ze werkelijk geen goedkoper, evengoed alternatief vinden ?),
c) omdat het, hierenboven, een duidelijk teken is van de ‘geest’ die de bestuurlijke elite te pakken heeft m.b.t. het ‘Pim Fortuyn probleem’; creeer een werkgroepje, huur een consultantje, produceer een rapportje; en drijf al doende een wig in een bevolking met je speciale behandeling van groepen, die dat helemaal niet wil.

En wat betreft die bestuurlijke elite, die begrijpt het volgens mij werkelijk niet. We stevenen af op een regelrechte overwinning van ultra-rechts. Het enige wat de zittende regering hoeft te doen is af en toe een beetje toe te geven op die punten waar het inderdaad een dwars zit, maar nee hoor: schaf de dubbele paspoorten af, zeg dat je geen inmenging van Marokko wenst met de naamgeving, laat nou ‘es een keer zo’n rechter zo’n homo-van-de-flat-gooiende imam een fikse boete krijgen – je kunt er niet om komen bij de huidige coalitie. Als een dolle blijven ze kraaien over buurtvaders en dat burka-verboden onmogelijk zijn. Natuurlijk zijn ze dat ! Maar dat betekent nog niet dat de rest van je regelgeving niet krom is. Kom nou toch eens uit dat hol, regering !

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#21 Sikbock

paar voorbeelden: ( zijn er nog veeeel meer)

# tentoonstellingen die worden afgeblazen uit angst islamieten te kwetsen

http://www.nrc.nl/kunst/article1873697.ece/Dit_land_lijkt_op_een_dictatuur

# onze regeringsleiders die zich in allerlei bochten wringen rond een film over de islam

http://nl.wikipedia.org/wiki/Fitna_(film)

# voorstellen omtrent het stichten van een apart islamitisch stadsdeel en discussies rondom voorstellen om islamonderwijs op de basisscholen te gaan geven

http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/2435

In europa:

# Een duitse rechter die zijn uitspraken baseert op de islam:

http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/519

# Ikea in zweden besluit onder druk van moslims geen varkensvlees meer te serveren en geen kertstbomen meer te plaatsen. Moslims willen bovendien de zweedse vlag afschaffen, omdat daar een kruis in staat afgebeeld.

http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/1126

etc etc

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#22 Karsa Orlong

@Carlos, ik zal de haram halal tafel de volgende keer aan de kleuter juf voorstellen.

En dan de meest lekkere varkensvleeswaren uitstallen!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#23 richard

politici die niet zonder persoonsbescherming over straat kunnen

cartoonisten die door de me van hun bed geplukt worden

ministers die dat verdedigen

ministers die zeggen dat de vrijheid van meningsuiting niet geld tegen gelovigen

amsterdamse wijkbestuurders die zeggen dat er koranles op de openbare school moet komen

een ministerpresident die in zijn broek piest als je een filmpje maakt

ambassades die de vlag strijken

folders in het arabies

professoren die in het openbaar zo liberaal zijn als het maar kan, maar tegen de achterban de meest verschikkelijke dingen uitkramen

aparte loketten voor mannen en vrouwen, in een moskee

imams die teruggeroepen worden naar marokko

marokkaanse spionnen die niet uitgezet worden

marokkaanse namenlijsten bij de gemeente

jongens die in nl geboren zijn, maar in het turkse leger moeten dienen

gemeente ambtenaren die namen aan de marokkaansen en turkse ambassade doorgeven

hele volkswijken die geterrorisserd worden door hangjongeren

buschaffeurs die in elkaar gemept worden, en wat afgedaan wordt als incident

leger imams die het hebben over kruisvaarders

camera ploegen die een wijk uitgemept worden

op het pvda congres wordt een kind gehuldigd dat een burka draagt

mensen die vol houden dat je vrouwen geen hand mag schudden

en iedereen die er iets van zegt, is een racist

verbranden van vlaggen, en als je er iets van zegt, je aanvliegen

ambulances bekogelen

politieagenten mishandelen

sesamstraat van de buis halen omdat we een multikul verhaal op dat tijdstip moeten zien, waarin marrokaanse jongetjes achter nederlandse meisjes zitten, maar niet andersom

mensen die een uitkering krijgen en een burka dragen

hoofddoekjes bij jonge meisjes

etc, etc

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#24 esgigt

Om het maar even op (normaal goed) varkensvlees te betrekken: is volgens mij nog nooit iemand aan dood gegaan.

Ik begrijp die religieuze kolder over eten en kleding ook niet en nog minder waarom de vrijheid van de ene beperkt moet worden omwille van de waanideëen (want dat is ieder godsbeeld en daarmee samenhangende godsdienst) van de ander..

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#25 Hal Incandenza

@KJ
Het lijkt wel alsof Ramadan belangrijk is. Hij is wel wat te prijzig, maar waar iedereen zich verder nou zo druk maakt? Paranoïa voert de boventoon als je het mij vraagt.

A. Dubbele paspoorten, sinds wanneer is dat eigenlijk een issue en waarom? En secondair, geldt dat dan ook voor de vrouw van Wilders of alleen voor de paspoorten van moslims. Ik denk het tweede, want jij haalt het ook keurig aan in een discussie over moslims. Hoe zit dat dan met een islamistische Amerikaan of een Joodse Marokkaan?
B. Volgens mij heeft die imam hier wel het nodige gelazer mee gekregen. Maar anders is het nog niet aan de regering om hier iets aan te doen.
C. Marokkaanse inmenging in namen geldt alleen als je wilt dat je kind een Marokkaans paspoort krijgt. Dat is i.v.m. erven en bezit wel handig, maar ja uiteindelijk een persoonlijke keuze. Als Marokkaan wilt zijn dan heb je kennelijk ook plichten en dit is daar één van.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#26 richard

theo van gogh

verbieden kunst en blote vrouwen

mohammed cartoons niet afdrukken in de krant

mohammed als homo afbeelden: verbieden

A.H.A.

vrouwenbesnijdenis

bestuurders die terreurgroepen openlijk steunen

bestuurders die genocide niet veroordelen

Je kunt eindeloos door gaan met deze lijst.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#27 Carlos

Sikbock en Richard, bedankt voor jullie input, ik zal het verwerken (zoveel administratief als emotioneel).

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#28 dolores

Over die meertalige folders: in de VS is overheidscommunicatie in bepaalde staten ook tweetalig: Spaans en Engels. Ik zie het probleem niet, Nederlands is hier nog altijd de enige officiele taal (Fries misschien nog?) en ik kan me niet voorstellen dat dat ooit ter discussie zal komen te staan. Als je mensen wilt laten integreren zul je ze toch eerst aan moeten spreken in een taal die ze wel kennen. Het moet ergens beginnen.

Over de hoofddoekjes: ik vind het geen enkel probleem dat kassameisjes in de Albert Heijn hoofddoekjes dragen — mits ze daar zelf voor kiezen. Sterker nog, als dat zo is is het juist een uiting van de vrijheid die we hier in Nederland hebben. Als ze er niet zelf voor kiezen, dan is dat een probleem wat je aan moet pakken bij de bron, nl. de personen die ze dwingen. Verbieden van hoofddoekjes is dan zinloos.

Over Ikea die geen varkensvlees meer serveert: hetzelfde gebeurt bij New York Pizza, ik heb begrepen dat al hun vlees tegenwoordig kip is. Je kan je afvragen of dit gebeurt omdat “moslims ons de wet voorschrijven”, of dat het gewoon een economische beslissing is van de bedrijven die inspelen op een veranderende afzetmarkt. Ik denk het laatste.

We zullen eraan moeten wennen dat de samenleving is veranderd en de moslim-gemeenschap nu een dermate grote groep is dat, volledig democratisch gezien, de niet-moslims zich ook moeten aanpassen aan de moslims, net zozeer als andersom. Wat daarbij leidend moet blijven, is de Nederlandse (grond)wet. De enige voorbeelden die ik tot nog toe gelezen heb die er echt toe doen zijn dan die van Sickbock (21), waar inderdaad de wet lijkt te worden aangepast.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#29 Sytz

dolores, het is nogal een verschil of je een land verovert en annexeert (Friesland) en na honderden jaren repressie moet concluderen dat het taaltje niet dood wil. Dan heb je als overheid je best gedaan, en moet je je bij de feiten neerleggen.
Of dat je een leger goedkope werknemers hierheen haalt voor tijdelijk, en die niet de taal laat te leren. En ze dan toch laat blijven. Dan heb je als overheid gefaald.

New York Pizza mag dan geen kip serveren, de islamitische pizzabakker bij mij om de hoek heeft gewoon ham, en die is niet van kalkoen volgens mij. Maar (!!racisme alarm!!) dat is dan ook geen marokaan.

En betreft dat aanpassen: fuck democratie, als één of andere haatbaard mijn pizzabakker verbied (door wet of ramen ingooien) ham op de pizza te doen mag die van mij aan het gas.

Plus niemand heeft mij gevraagd of die gastarbeiders mochten blijven.
Ik weiger terug te gaan naar de middeleeuwen omdat een of andere sukkel een halve eeuw geleden een foutje heeft gemaakt.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#30 KJ

Niet prijzig ? Dan vind jij zeker ook niks van de hoogte van de vertrek-premie van meneer de Aedes-directeur.

En nee, lieve tussen-de-regels-doorlezende Hal, ik heb het niet alleen over moslims. Als je wilt naturaliseren in de VS, moet je je oude nationaliteit ‘afzweren’. Daarentegen heb je automatisch de VS nationaliteit als je er geborden wordt. Ik vind beide noties een beetje extreem. Liever zou ik zien dat nationaliteit voorzien zou worden van een soort ‘onderhouds-plicht’. Doen een groot aantal landen ook al voor fiscale constructies: je moet een significant deel van het jaar in een land verblijven om de nationaliteit te houden. Niet alleen zou het leuk zijn als we Marokko daar van zouden kunnen overtuigen (door bijvoorbeeld WAO voor in het buitenland verblijvenden in te houden). Dat zouden we ook omgekeerd kunnen doen:

‘Beste meneer X, we zien dat u naast de Nederlandse, tevens aanspraak maakt op de Marokkaanse nationaliteit. Helaas heeft u de afgelopen drie jaar minden dan een maand per jaar in Marokko doorgebracht. Hiermee is de Nederlandse erkenning van uw Marokkaanse nationaliteit vervallen.’. Zal de Marokkaanse regering aan haar vergulde reet roesten, allicht, maar er gaat wel iets van uit. Tough love & je *moet* kiezen.

Imams krijgen wel gelazer, maar zolang het CDA aan de macht is, verder ook niks.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#31 Hal Incandenza

Lieve KJ,
Als jij nou begint met het op de regels lezen. Ik vind het Ramadan ook te prijzig, dat staat er.

De zediscussie gaat wel over moslims en jij hebt de schijn tegen aangezien je het een teken van islamisering noemt, terwijl ‘dubbele paspoorten’ niet bepaald voorbehouden zijn aan moslims.
Overigens hoef je je eigen nationaliteit niet in te leveren als je Amerikaans staatsburger wilt worden.

Dat we het huidige CDA van een hoge flat moeten gooien lijkt me evident. ;)

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#32 zmc

@dolores: de vraag alhier was ook niet of jij of wie dan ook het een probleem vond. Voorbeelden van islamisering (zoals het hoofddoekjesbeleid van de AH) hoeven nog geen waardeoordeel te zijn over die praktijk.

Verder grappig dat je New York Pizza noemt. Moet je voor de grap eens 10 keer bij New York Pizza bestellen en 10 keer bij de lokale italiaan en dan van alle bezorgers je vermoeden van hun afkomst noteren. Het resultaat van deze statistische oefening pakt in de meeste bezorggebieden nogal significant hilarisch uit:P

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#33 zmc

Geenstijl blijkt ook een duit in het zakje te doen met onderstaande link:

http://www.trouw.nl/opinie/columnisten/article2731029.ece/Gemengd_.html

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#34 klaplong

Bedreiging en mishandeling van molsimstudentes zonder hoofddoek.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#35 Fur

De beste baklava die ik ooit heb geproefd in de Javastraat, de sappigste avocado’s en de beste Turkse pizza’s in de Molukkenstraat.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#36 KJ

@Hal; nee, dat was onderdeel van de discussie, en ALS we het dan toch over islamisering hebben, dan kunnen we ook gelijk door de poep heen snijden en praktische dingen opwerpen die daarin een (door anderen) gesignaleerd probleem in zijn ? IK heb die dubbele paspoort-issue niet bedacht. En het *onderwerp* is ‘islamisering’.

Kijk ‘es; er is geen burka-verbod en er komt (als het aan mij ligt) geen burka-verbod (ik neem nu even een ander voorbeeld). Maar burka’s zijn stom, dat weten we allebei; ze gaan tegen alles in wat we hier na WO-II gewend waren geworden: langzaam afzakkende religiositeit en vrouwen-emancipatie. Dat is een sentiment en dat is een teleurstelling en daar kan een regering heel veel aan doen en ik ben geen tokkie. En wat doet de huidige regering ? Stelselmatig. Niets.

Je bent toch volkomen steke-blind als politicus als je nu nog niet heb begrepen dat dat ‘dubbele paspoort-ding’, hoe onregelbaar ook en hoe emotioneel ook, gewoon *leeft* ? Ik probeer gewoon handreikingen te doen zodat we bij de volgende verkiezingen geen PVV in de coalitie hebben. En dat doe ik heus niet uit altruisme; ik wil nou godverdomme wel eindelijk eens een regering die langer dan een week houdbaar is, en die *wel* iets voor elkaar krijgt.

Iedere Wilderts-adept roept: ‘PvdAllochtonen!’. En dan kijk je om heen en je ondergaat het beleid. En dan denk je bij jezelf: eigenlijk hebben ze gelijk. Door maar aan iedereen toe te geven hebben ze een opnieuw verzuilde bevolking gecreeerd, met delen waarvan ik helemaal. Niets. Heb. Door in te zetten op een ’te emanciperen groep’ heeft de PvdA een pervers soort van clientelisme geschapen, waarvan ze nu niet meer los kan komen omdat er dan helemaal niemand meer op ze stemt. Dat was bij de arbeiders wel anders, want dat was een economisch, en niet een cultureel issue. En economische issues zijn universeel een eeuwigdurend: in de economie probeert iedereen je altijd geld af te pakken.

Wat hadden ze kunnen doen ? Wat meer strengheid tonen. Wat meer de indruk wekken dat dezelfde wetten voor iedereen op dezelfde manier werken. Wat meer beleid maken in de richting van de verlichting, waar die krom dreigde te gaan lopen. Gemeenten die geen problemen zien in het segregeren van het publiek kei- en keihard terugfluiten. Leiding tonen als iemand een onnozel filmpje maakt, in plaats van stuntelen voor de camera. En wat minder dure professors inhuren die voor veel geld rapportjes produceren waar niemand ooit meer naar kijkt.

De wet handhaven. Is dat zo moeilijk voor een uitvoerende macht ? Kennelijk.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#37 Carlos

Graag zoveel mogelijk met bron, dan zal ik ze tzt categoriseren, aanbieden met de door jullie aangeboden bronnen, op wetenschappelijk objectieve wijze gestript van mijn ivoren vooringenomendheid, om dan ter stemming te brengen.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#38 anderS

Over NYP:

http://www.newyorkpizza.nl/CustomPizza.aspx

Ham = kalkoen
Samlami = rund

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#39 anderS

Anno 2008 zo’n 450 moskeeen in Nederland lijkt me een voorbeeld:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_moskeegebouwen_in_Nederland

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#40 klaplong

Heeft iemand ergens een overzicht van hoeveel subsidie wordt uitgegeven aan moslimorganisaties op basis van het feit dat deze organisaties islamitisch zijn?

@ Fur
Lekker racistisch ben jij. Moslims? Dat zijn toch baklava bakkers?! Oh oh oh :-P

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#41 Fail

Dat Sargasso eindelijk eens een keer meedoet, deze discussie een plek geeft.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#42 John

Op http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=5785 staat een artikel uit ik meen de Panorama of Revu met 53 voorbeelden van ‘de islamisering van NL’. Handig voor deze draad en voor Geert natuurlijk (leest hij ook Sargasso?).

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#43 Saysem

Ik hoop dat er in de film wel onderscheid gemaakt gaat worden tussen religie in het algemeen, islam in het bijzonder, verschillende culturen, en beleid van de Turkse en Marokkaanse overheden, want dat is hier in de comments ver te zoeken.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#44 Nas

@Richard

Dat rijtje van jou staat voor meer dan de helft met zaken die niets met de islam te maken hebben, maar worden veroorzaakt door allochtonen. Dat gedrag wordt religieus ook afgekeurd. Hoe kun je dan spreken van islamisering.

En kunst is niet verboden onder druk van moslims. Directeur van het museum in Den Haag wilde zich niet voor het karretje laten spannen en dat verhaal over het gemeentehuis waar moslims geklaagd zouden hebben bleek achteraf niet waar (of in ieder geval zwaar overdreven) Hetzelfde geldt voor het verhaal dat molsims geklaagd zouden hebben over bouwvakkers. Na onderzoek door de woningbouwvereniging bleek dit gewoon niet waar.

Als je ’t mij vraagt vindt islamisering van NL plaats in de hedendaagse media en tussen de oren van diegene die de media gelooft.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#45 Siquo

“De Hollandse moslims reageerden zelfs ronduit kalm en genuanceerd?!”

Misschien is dat het wel! De oplossing!

Gewoon zo’n bar slechte en beledigende film maken dat zelfs de meest fundamentalistische terrorist denkt: “Nou, nou, moet dat nou, ik bedoel, een bommetje hier en daar, Allah, maar dit gaat wel erg ver”.

Gewoon er keihard overheen, en terug slaan. Laat hen maar de grootste wezen, en inzien dat het zo echt niet verder kan.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#46 larie

Het gegeven dat deze discussie plaatst vindt.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#47 Maarten

Misschien kan het resultaat van de discussie alhier een beetje overzichtelijk worden vastgelegd in http://nl.wikipedia.org/wiki/Islamisering want de comments gaan hier over van alles & nog wat en ook niet altijd over de vraag van Carlos.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#48 Hockey

Is dit artikel nu bedoeld om ons weer die multi kul door de strot te duwen.

De gedachte van Wilders is dat ons zich als een stel gekken buigt naar elke immigrant en onze eigen normen en waarden en cultuur en taal verkwanselt.

Aparte loketten voor mannen en vrouwen zodat de moslims zich niet opgelaten voelen is een goed voorbeeld, de boerkini ook.
Als je hier wil wonen, accepteer onze cultuur en dus ook gelijkheid tussen mannen en vrouwen. Of mag ik eisen dat ik in noem het even Afghanistan, Iran, Saoedi Arabie gewoon hand in hand over straat loop met mijn vriendin in bikini?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#49 hemaworstje

Ach er is 1 moskee bij gekomen, de joodse synagoge staat al een jaar te koop.

1 ding is zeker; men moet zaaien voordat men kan oogsten.

Haat zaaien is het makkelijkst, dat kan elk blondje of marrokkaan.

It takes two to tango but one has to lead to make it look like dancing..

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#50 larie

Hema in de rol van Being there..fraai gesproken Hemaworstje, wassup doc?

http://www.imdb.com/title/tt0078841/quotes

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#51 Anton

Het belangrijkste gevolg van islamisering is de prominente en groeiende aanwezigheid van Geert op het politieke speelveld. Zonder de onvermoeibare inspanningen van onze nieuwe Nederlanders was boy peroxide nooit tot deze hoogten gestegen.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#52 larie

Belangrijk voor mij, in de praktijk, is het gedoe met schoolreisjes, gym, zwemmen, trommeltje, paasontbijt, weg kerstboom, de lijst is groeiende.

Er is mijnsinziens wel degelijk iets gaande en niet waarnemen is gelijk een struisvogel. Het ontkennen is het probleem, niet de veranderende dingen. Ze doen maar.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#53 Martijn

@48: Als je hier wil wonen, accepteer onze cultuur en dus ook gelijkheid tussen mannen en vrouwen.

Dat is geen cultuur, dat is een universeel mensenrecht.

Of mag ik eisen dat ik in noem het even Afghanistan, Iran, Saoedi Arabie gewoon hand in hand over straat loop met mijn vriendin in bikini?

Dat mag je niet eisen, dat moet je eisen. Tenminste niet dat perse, er zijn belangrijkere dingen.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#54 okkelokke lokkelokke

@ zmc Geen varkensvlees meer mogen eten? Elk nadeel heeft zijn voordeel. Bijna al het varkensvlees in Nederland komt uit de concentratiekampen van het dierenrijk. Ik zou tegen iedereen willen zeggen, denk eens wat vaker na over wat je gedachtenloos in je mond stopt.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#55 zmc

Daarom prefereer ik ook vers geslachte lammetjes. Maar waarom denk je dat ik dingen gedachtenloos in mijn mond stop?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#57 larie

Ik hou van vlees..hoe liever ze kijken hoe smakelijker…liefst aan het spit..met bot..jummie.

*mijn lange darm spreekt*

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#58 su

Het oproepen tot toepassen van lijfstraffen, zoals kneecappen van lastige jeugd.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#59 Martijn

@36: Je bent toch volkomen steke-blind als politicus als je nu nog niet heb begrepen dat dat ‘dubbele paspoort-ding’, hoe onregelbaar ook en hoe emotioneel ook, gewoon *leeft* ?

Maar je bent ook een waardeloze politicus als je je zo laat leiden door onzinhypes en je niet richt op zaken zoals klimaatverandering of het redden van de economie. Onderwerpen die ingewikkeld zijn en over een lange tijdsduur spelen en daarom niet zo populair zijn, maar wel veel belangrijker.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#60 larie

@Martijn..ooit wel eens een bewoner in de Maghreb alleen zien lopen?..nee dus. Dat willen de bobo’s van marocco ook hier graag zien..mannen en mannen.met namen van voor 8 juni 632.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#61 Marokaas

Het is aan Allah om te bepalen wie er uiteindelijk als Moslim geleefd heeft. So cut the crap! Ga leven! In alle boeken staat dat je goed moet omgaan met degenen in jouw leefwereld, met elkaar de directe omgeving fijn maken, en hopen dat goedheid zich verspreid. Dat mensen steun zoeken bij religieuze geschriften, zelfhulp boeken etc. is normaal.Iedereen wil de denkgeest verrijken.
We leven nu in tijd. Laten we mooie herinneringen maken. Samen de toekomst in. De tijdloosheid komt voor allen. Als je hier wil wonen, accepteer onze cultuur en dus ook gelijkheid tussen mensen.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#62 hemaworstje

Tijd is relatief zei Einstein al.

En ik bepaal zelf wel of ik cut the crap of ik ga leven.
Of ik dat samen wil doen bepaal ik.

So far i am just not that in to you right now.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#63 zmc

Zelfhulp boeken? Is dat net zoiets als een 12-delige avondopleiding tot autodidact?:P

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#64 esgigt

@zmc: nee, net iets als een schriftelijke cursus “lezen voor analfabeten”.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#65 Martijn

@61: accepteer onze cultuur en dus ook gelijkheid tussen mensen

(slaat hoofd op tafel) De gelijkheid van mensen heeft niks met cultuur te maken. Het is een ethisch filosofisch beginsel dat universeel geldig is. Let op dat ‘universeel’: dat is hier, in Marokko, in Noord-Korea, op de maan en ergens in de buurt van de Poolster net zo goed.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#66 Ernest

Einde van het spaarvarken: “Knorbert gaat eruit bij Fortis. Een varken ligt bij een deel van de potentiële klanten gevoelig: joden en moslims beschouwen het dier als onrein. De bank zelf schrijft in een intern document dat Knorbert „niet meer voldoet aan de eisen die de multiculturele samenleving aan ons stelt”. 20 februari 2008, NRC.
Maar ik weet niet of dit ook bij andere banken gebeurt. de Rabobank gebruikt wel het woord spaarvarken, en heeft die misschien ook nog steeds in verschillende kleuren.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#67 Ernest

@48 De grap is dat je in landen rond de middellandse zee al vanouds bevriende mannen gearmd, armen-over-elkaars-schouder of hand-in-hand kunt zien lopen. In Nederland daarentegen deden mannen dit niet en kunnen mannen dit nu zeker niet meer doen zonder dat ze als homoseksueel worden gezien. En het gekke is dat die associatie weer door onze jonge marrokaanse medemensen is overgenomen: ze zijn preutser geworden in Nederland.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#68 webmaster Nieuw Religieus Peil

Een eindeloze reeks van concrete voorbeelden van islamisering, met bronvermelding op:
http://www.nieuwreligieuspeil.net

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#69 ilona

“De Europeanen zijn ziek. Wij hebben het medicijn. Heel Europa wordt islamitisch. Wij zullen Rome veroveren. Jullie vormen het nieuwe leger.”
 (Turkse premier en leider van Milli Gorus, Necmettin ERBAKAN, Arnhem 2002)
 1- Milli Görüs via gemeente Amsterdam wilt een megamoskee, genaamd “Westermoskee”, bouwen.
 2- Er komt een grote moskee van Milli Gorus in Arnhem met een minaret van 25 meter.
 3- De Rotterdamse wethouder Hamit Karakus (een infiltrant) (PvdA) eist wel dat het gebouw voor 1 oktober afgebouwd is en dat er voldoende financiële middelen zijn. Het islamitische “gebedshuis” moet een koepel van 25 meter en minaretten van vijftig meter hoog krijgen.

Terwijl er in moslimlanden kerken en synagogen afgebroken worden of veranderd in moskeeën, en andersdenkenden gebukt gaan onder het juk van een dhimmy-cultuur (extra belastingen, niet praten over je geloof etc.), worden er hier onder het applaus van de domme elite megamoskeeën gebouwd. In deze moskeen zullen vele geesten rijp gemaakt worden voor een toekomstige gewelddadige overname van onze Nederlandse rechtsstaat. De immense Essalammoskee in Rotterdam is het zoveelste bewijs dat de islam een achterlijke en onderdrukkende godsdienst is:
Hoe groter, hoe indrukwekkender het gebedshuis is voor de gelovigen, hoe beter. Die voelen zich nietig en onderdanig.
Als hier niet flink de rem op wordt gezet worden we sneller als dat we denken dhimmy’s in eigen land. Gruwelijk, die rotmoskeeën overal in ons land. Een voorbode van haat en geweld. Waarom blijven we er zo slap en ongeïnteresseerd onder? De rust van nu is bedrieglijk, nu moet er actie worden ondernomen. Afbreken die zooi!
Het ergste daarvan dat onze tradities worden afgebroken door onze eigen Nederlandse leiders uit angst de geïnfiltreerde moslims te beledigen uit totaal misplaatste en overdreven politieke ramp. Het zijn dus niet eens zozeer de moslims waar wij tegen vechten maar onze eigen slappe, bange en discrimineerde machthebbers. De grootse moskee. De eerste Marokkaanse burgemeester. Turkse wethouder die alleen moskeen en moslimscholen beheert: criminele Turkse religie_mafia’ s als partner noemen en hun infiltraties laten doorgaan.
De verspreiding van de Islam over de wereld.
Omdat de woestijn geen grote bevolkingsconcentraties kon voeden, deden de Arabieren aan bevolkingscontrole door infanticide. Mohammed verbood deze praktijk om zijn doel te bereiken tegen de Christenen en joden. Het is gelukt, zijn beslissing leidde tot een bevolkingsexplosie nuttig voor de verovering van heel veel niet-Arabische gebieden.
Enorme groei van de arabieren veroorzaakte grote immigratie naar andere landen, in de vruchtbare boog van Palestina, door Noord-Syrië tot aan de monding van de Eufraat en de Tigris ontstonden meteen Moslim koloniën, net als nu in Rotterdam, Amsterdam, Denhaag, Utrecht, Haarlem, Arnhem etc… inhoudelijk is hele proces zelfde gebleven: ««Stuur je meest onderontwikkelde bevolkingsgroepen naar een land waar ze totaal hun herkomstland verbonden en gesloten koloniën creëren en als contra maatschappij gaan functioneren, hiermee creëer jij het beste segregatie en een onvermijdelijke islamitische enclave binnen je doel.»»
Enorme Islamitische immigratie gaf heel snel zijn vruchten: Op 20 augustus 636 werden de Byzantijnen verslagen door het Islamitische leger die van binnenuit gesteund was door de “gemigreerde” Moslims. Veel gebieden bij de grensrivier de Yarmuk (een zijrivier van de Jordaan) op de grens van Syrië en Jordanië zijn meteen bezet. En ook via zelfde immigratie zijn er langs de grenzen van Perzië en het Byzantijnse Rijk, Arabische koloniën gecreëerd, net als nu in 9 grote steden van Nederland…De oorspronkelijke bevolking leefde daar onder zware druk van de islamitische verbreiding en door de fouten van de bestuurders jegens de tolerantie voor de talrijke islamitische immigranten koloniën. Toen beschouwden bestuurders, Moslims, net als nu in Nederland, “arme gelovigen”. Maar de islamitische_meerderheid via immigratie en enorme geboortes werd onvermijdelijk en vervolgens christelijke bestuurders die dat mogelijk gemaakt hebben werden ook afgeslacht.
 
638 Moslims veroveren en annexeren Jeruzalem, voorafgaand bekende islamitische immigratie.
In 630 na Christus, leidde Mohammed een leger van 43.000 djihadisten richting het noorden om de Byzantijnen te bevechten. Hij stopte in Taboek, een stad in het noorden van Saoedi-Arabië vandaag, maar in de zevende eeuw was het een soort niemandsland, waar noordelijke stammen leefden. Hij had een gerucht gehoord dat de Byzantijnen een massaal leger hadden verzameld. Maar het gerucht was vals, want zij kwamen nooit tevoorschijn. Niettemin moet op de noordelijke stammen de profeet’s noordelijke mars een diepe indruk hebben achtergelaten. Hij was in staat om overeenkomsten uit hen te trekken, zeggend, in concreto, dat zij veilig zouden zijn van agressie (lees: agressie van Mohammed zelf) als zij een belasting betaalden voor het “voorrecht” om te leven onder zijn “bescherming”. Mohammed toonde zijn volgelingen hoe mensen te behandelen die moslimlegers confronteerden na zijn dood (soera 9:29). De aangevallen regio of stad kan vechten en sterven; zij konden moslims worden en een gedwongen liefdadigheidsbelasting betalen, de zakaat; of de joden en christenen konden hun geloof houden en een djizja belasting betalen. Er was weinig hoop voor polytheïsme en hun religieuze “vrijheid” onder de islam. In 634 stormde moslimlegers uit het Arabische schiereiland en begonnen hun veroveringen, die Palestina bereikten en andere dichtbij gelegen regio’s spoedig daarna. In 638 veroverden moslims Jeruzalem.

Het Perzische rijk was ook door de islamitische immigratie volkomen in verval geraakt en heeft uiteindelijk voor de islam gekozen. Migratie en de vorming van geïsoleerde moslimgemeenschappen in het te veroveren Perzie, was er zo diep dat er de beschaving van duizenden jaren zich niet meer kon herstellen. Perzie is vernietigd.

Na Perzie gingen de Arabieren naar de Turkse stammen die ook in de steppen een primitieve leven hadden. Turken wisten niks van de beschaving, Arabieren hebben rijke landen belooft, met beloften van heerschappij over anderen, rijke buit en paradijselijke beloningen in het westen en Turken worden meteen gemobiliseerd om nog meer landen te veroveren. Turken wisten niks van wetenschap, cultuur, muziek, kunst etc. Turken met Arabieren zijn nog gevaarlijker geworden voor de rest van de wereld…Een nieuwe religie(ideologie) die alle barbaren verenigde tegen de zwakke beschaving..

circa 800 na Christus: Islamitische Turken aan de grens van Byzantijnse Rijk. Immigratie naar rijk is gestart. Veel turken waren als arbeider binnengedrongen en in het oosten van Byzantijnse Rijk, in Armenië en Kurdistan ontstonden meteen zelfde islamitische koloniën. Deze grensgebieden werden steeds verzwakt, nomadische moslims kregen in allerlei strategische gebieden meerderheid, net als nu in Nederland… Arabieren in het zuiden en Turken vanuit oosten.  
1071: voorafgaand lange islamitische immigratie naar Anatolie (huidige Turkije) kende geen grenzen; 130 jaar lang waren er honderden duizenden moslims binnengedrongen als immigrant of tijdelijke arbeiders. Uiteindelijk stonden Turken klaar met hun barbarse leger. In Malazgirt verloren de christenen en ondergang van oost- Romeinen is begonnen. Eerste Volksverhuizing van de Turken is hierbij een feit geworden, Klein Azië (Anatolie , huidige Turkije) is door de vijandelijke immigranten totaal verwoest. Barbarse step volkeren hebben niet alleen hun bekende islamisering uitgevoerd maar ook al die monumenten van heel oude beschavingen totaal vernietigd..

circa 1300 na Christus: immigratie naar Balkan landen is begonnen.
Venetië hielp nomadische Turken via zee bij de bosporus naar Europese vasteland… Zij werden opgehitst door Venetianen, die er belang bij hadden hun concurrent Constantinopel duurzaam te verzwakken.
Maar vervolg immigratie van de moslims was enorm en hadden de turken nu ook vaste voet op de balkan. Mede door deze verscheurdheid van de westerse volkeren kregen de Turken onder Murat I en zijn zoon Beyazit I vaste voet in Europa (Thracië 1362, Macedonië 1387), voorafgaande islamitische immigratie naar de balkan landen. Een stel barbaren van duistere origine. Hoeveel smadelijk nederlagen hebben zij de christenheid al niet toegebracht? Voor welk soort meedogenloos geweld bleven we gespaard? Duidelijk is evenwel dat het immense Turkse rijk niet door eigen verdienste is tot stand gekomen. Feit is dat deze bevolkingsgroep, die met ongehoorde brutaliteit al eeuwenlang de hele beschaafde wereld aanvreet en verzwakt, Perziche rijk, KLein-Azië en nu europa is binnengedrongen. Ergens tegen het einde van de veertiende eeuw pasten de Ottomanen een nieuwe methode toe: de beroemde devşirme, of oplevering van jongens die uit de christelijke dorpsbevolking werden gerekruteerd voor inlijving in het Ottomaanse leger. Dit systeem, met een twijfelachtige fundering in de islamitische wet, werd niettemin een vaste Ottomaanse instelling die in werking bleef tot de zeventiende eeuw en mogelijk langer. Met dit instrument werd aan twee doelstellingen beantwoord. Enerzijds werd een overvloedige aanvoer van slaven gewaarborgd om in de behoeften van het leger en de hofhouding van de sultan te voorzien. Anderzijds werd de energie van Roemelië aangewend voor gebruik door de Ottomaanse staat. Om de vijf jaar reisden speciale gevolmachtigden door Roemelië – later ook door Anatolië en stelden een keuze samen van jongens die bestemd waren voor de devşirme. Deze werden vervolgens bekeerd tot de islam en ze leerden Turks, vaak door ze als vazal of wapendrager onder te brengen bij leden van de feodale cavalerie of sipahi-klasse. Dankzij de devşirme, aangevuld met gekochte en geschonken Christelijke slaven, waren de Islamitische krijgsheren in staat een enorme massa geoefende soldaten richting Europa te mobiliseren…
De val van Constantinopel

1453 was dus Constantinopel (huidige Istanbul) het middelpunt van de strijd tussen de
westerse volkeren en Islamitische Turken. Constantinopel was eeuwenlang de grootste stad van Europa.
Op 29 mei 1453 kwam er een einde aan het Oost-Romeinse Rijk met de verovering van Constantinopel door de Ottomaanse sultan Mehmet II. De Osmanen – naar de stichter van deze Turkse stam, Osman I – zijn de opvolgers van de Seldsjoeken. Mechmet II was een absoluut heerser en werd beschouwd als kalief oftewel beschermer en heer van de wereldwijde moslimgemeenschap. Constantinopel werd daardoor als hoofdstad van het Osmaanse rijk een centrum van islamitische invasiemacht. De ‘Turkenkrijg’ behandelt de vraag of het Westen haar krachten moet bundelen om de opmars van de Turken definitief een halt toe te roepen. Door de Turken istanbul ( omdat de barbaren niet konden lezen, hebben ze de naam van deze stad verkeerd gespeeld) genoemde Constantinopel was sinds de verovering door Mehmet in 1453 het centrum van het verdere islamitische invasie in Europa. In 1526 werd Hongarije onder de voet gelopen en drie jaar later sloeg een Turkse legermacht het beleg rond Wenen. Het Westen kon de dreiging die uitging van een expansionistische moslims niet langer negeren. Bosnië, Kosovo, Albanië en een deel van Macedonië zijn onder de voet van islamieten gelopen.

Invasie van europa

  Inmiddels heeft de islam tientallen miljoenen volgelingen naar West Europa overgebracht en zijn er duizenden moskeeën gebouwd. Dit is de gevaarlijkste ontwikkeling in de Europese geschiedenis. We geven al jaren vele miljoenen belastingsgeld aan moskeeën, moslimscholen, subsidies voor allerlei wazige clubjes en organisaties, moslimomroep, gezinshereniging, kinderbijslag en andere uitkeringen voor moslims in hun land van herkomst, clubhuizen en verre reizen voor agressieve moslimcrimineeltjes, nog meer huisvesting en gezondheidszorg voor de onverdraagzaam, humorloos en bovendien gevaarlijke massa! Deze Turkse en Arabische moslims, voornamelijk geproduceerd via huwelijkmigratie, zorgen voor een groot nageslacht om andere volken in aantal te overtreffen en te overheersen. Tsunami van neef en nicht huwelijken van honderdduizenden zijn nu met eigen winkels, straten, wijken, moskeen, scholen en allerlei andere vormen van bedrijvigheid. Door de strenge bloedverwaandheid ontstaat een volk die bijna 90% zelfde familiale genen voortplant en generaties creëert die steeds meer afwijkende psychologie (crimineel, agressief, intolerant..) zijn. Men ontvangt alleen de Turkstalige of Arabische radio en televisie, er komen steeds meer islamscholen, moskeen of andere soort internaten bij om jeugd te controleren totdat ze meerderheid krijgen. In de grote steden in Nederland schieten de moskeen als paddestoelen uit de grond. Nu wilt men ook islamitische feesten invoeren, “gebed’ s” propaganda vanuit minaretten is een belangrijke opdracht!, de schreeuw via hoge minaretten tot verbreiding van de islam is verplicht voor iedere moskee. minaret zonder propaganda bestaat niet! Er moet een soort etnische zuivering komen rondom de moskeen, 5 keer schreeuwen is essentieel, dit is om te laten zien dat de bewoners van deze wijken en steden zich moeten onderwerpen aan de nieuwe machthebbers: “hier zijn we, dit is nu een moslimgebied”. Deze gevaarlijke toestanden passen niet in onze beschaafde maatschappij, net zo min trouwens als hoe jeugd wordt behandeld om islamitische bevolking te verbreiden. internaten, aparte Islamscholen, koranscholen, islamitische stichtingen etc…Maar daar zijn we bereid wetten voor te maken, onze politicus te laten vervolgen…
Moslims zijn nu sterker geworden en eisen nog meer…
–Beroep op de grondwet om hun doelen te bereiken. Ze willen overal grotere moskeen neerzetten m.b.t vrijheid van discriminatie, vrijheid van godsdienst, vrijheid van meningsuiting, vrijheid van onderwijs, vrijheid van vereniging. maar deze principes en rechten erkennen zij niet voor anderen, maar worden voor henzelf met veel kabaal opgeëist.
–Dubbele nationaliteit. Door de oorspronkelijke nationaliteit  blijven moslims in ons land onderworpen aan buitenlands islamitisch gezag en toezicht van hun ambassades en andere staatsambtenaren, de imams. Zij moeten daar zelfs hun militaire dienstplicht vervullen.
Door de Nederlandse nationaliteit mogen zij niet worden uitgewezen wegens antiwesterse of zelfs criminele of terroristische activiteiten..
–Subsidies: Islamitische organisaties worden zonder uitzondering gesubsidieerd zodat de Nederlandse overheid de islamitische aanval op de Nederlandse cultuur en rechtsorde financiert.
–Infiltratie in alle politieke partijen, politie, justitie, rechtspraak, onderwijs, uitkerende en subsidiërende instanties is het belangrijkste doel van geschoolde islamieten. Dat is een effectief (en voor hen zelf heel lucratief) wapen om de Nederlandse democratische rechtsorde van binnenuit te vernietigen. Nederlandse politieke partijen en overheden werken daar enthousiast aan mee.
–Huwelijksmigratie. Zeventig tot tachtig procent van de tweede en derde generatie islamitische allochtonen haalt een en niet zelden, na scheidingen meerdere huwelijkspartners uit het land van herkomst. Daarmee vermenigvuldig je het aantal gezinnen en de toch al zeer hoge geboortecijfers.
–Kinderbijslag. De hele islamitische bevolkingsexplosie wordt verder gefinancierd en versterkt door de genereuze kinderbijslag. 
Onafgebroken roept men dat de Moslims slechts een verwaarloosbare minderheid vormen. Men ontkent dat deze ongewapende demografische oorlog die nu van binnenuit uitgevoerd wordt, veel gevaarlijker is dan haat zaaiende imams en gewelddadige moslim fundamentalisten die oproepen tot de gewapende jihad. Islam is geen geloof. Islam is een fascistische ideologie, waarbinnen geloof wordt misbruikt om wereldwijd anderhalf miljard moslims onder
de duim te houden.
Een moslim wordt als moslim geboren en zal als moslim sterven. Zonder dat hij of zij daar zelf een stem in heeft gehad. Een moslim gaat nooit naar een Christelijke kerk of naar een joodse Synagoog. Sterker nog, zou hij zich al verweren tegen deze sowieso strafbare schending van de psychische integriteit, dan loopt de moslim ook nog eens kans vermoord te worden. De sleutel tot het succes van de islam: kritiek is verboden, verheerlijking en verering van Mohammed en Allah is een plicht. Wie iets negatiefs over Mohammed durft te zeggen, wordt geëlimineerd. De sociale controle is totaal. Elke vorm van kritiek is totaal uit de islamitische wereld verboden, het is zelfs verdwenen uit het voorstellingsvermogen van de Turken en Marokkanen. Moslims durven zelfs niet eens meer iets negatiefs over Mohammed te dénken. Om deze reden zien we de meerderheid van de moslims dan ook als een slachtoffer van een gewetenloze narcistische heerser die bij zijn leven zoveel angst en terreur heeft gezaaid dat de angst zich uitstrekte tot ver ná zijn dood en mensen zicht tot vandaag aan hem onderwerpen, terwijl zijn ‘soldaten’ nog altijd zijn naam verdedigen en zijn systeem in stand houden, tegen al het gezonde verstand in. De islam zou daarom geen gebruik mogen maken van de kostbare vrijheid van godsdienst in ons deel van de wereld. Pertinente afwijzing van het westerse cultuur wordt wereldwijd in praktijk gebracht door vervolging van christenen, het discrimineren van christenen, het vermoorden van christenen en zelfs het genocide plegen op christenen. Zo bestond de Turkse bevolking begin 1900 voor ongeveer 37% uit christenen, maar ‘dankzij’ de massamoord op vooral Armeense en Griekse christenen is dat nu nog niet eens 1%. Mohammed heeft een perfect model geïnitieerd om kritiek tegen de islam en zijn eigen persoon volledig te voorkomen en sommige grote partijen passen deze Mohammedse erecode toe, ze gedragen zich als moslim strijders. Ze willen graag dat de Islamitische Immigratie niet stopt! De volledige steun die de grote partijen hebben gegeven aan bijvoorbeeld moskeen, islamitische omroepen, imams, islamscholen is hier een treurig voorbeeld van. Historicus en politicus moeten wel weten dat het hele islamisering /verovering proces van de islam via deze weg gelopen is: Egypte, Jordanië, Libanon, Syrië, Turkije, Iran, Irak, Pakistan, Bosnië, Kosovo, en nog meer landen zijn allemaal op deze manier veroverd…Dit was altijd een constante in het strijd: Anatolië (het huidige Turkije) is door de Turkse en Arabische nomaden op deze manier veroverd en nu Nederland, overal grote moskeeën met minaretten, massa hoofddoekvrouwen met de geïndoctrineerde jeugd zijn gevaarlijke wapens in de strijd om meer overlast te creëren en “ongelovigen” uit de strijdgebied (Nederlandse straten en wijken) te verjagen. Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Haarlem en nog meer steden worden langzamerhand op deze manier geïslamiseerd.
Waarom minaretten en moskeeën in Nederland? 
 Neem bijvoorbeeld Milli Gorus: Milli Görüs, belemmert niet alleen de integratie maar is ook een belangrijke vijand van Nederland. De organisatie zegt wel deelname aan de westerse maatschappij te bevorderen, maar dit is een ’tactische’ manoeuvre. Lees even hun bladen ‘Mektup en Yeni Dünya”. De Milli Görüs-tijdschriften zijn vol met de antiwesterse, antisemitische en antidemocratische teksten…Deze bladen zijn Turks nationalistisch. Je ziet het dat er geen enkele moslim Nederlandse vlag accepteert, je ziet het dat er geen enkele moslim Nederlandse namen gebruikt, je ziet het heel goed dat ze een apartheid regime aan het bouwen zijn. Criminele Milli gorus die aantal gemeentes zijn vazallen noemt, heeft eigen moskeen en schreeuw_tijden dan de Marokkaanse moslims en ook niet hetzelfde als Diyanet die onder leiding van Turkse staat opereert, Fetullah beweging heeft ook eigen moskeen, Suleymancilar weer anders, Nurcular, Naksibendiciler bewegingen hebben ook eigen moskeen…Maar Pakistaanse, Afghaanse en Somalische moslims hebben niet hetzelfde schreeuwtijden als de Arabieren en Turken. Ze zullen ook eisen dat ze in hun eigen “gebedstijden” mogen schreeuwen! Wat men straks in de grote gemeentes gaat krijgen is, dat er in plaats van de scholen, cultuur centra’s en fabrieken, overal moskeen met de hoge minaretten die gebruikt kunnen worden voor de “oproep tot gebed”. “ALLAHU AKHBAR ALLAHU AKHBAR!”
Huidige bewoners worden via deze bekende psychische oorlog machine geëlimineerd, uiteindelijk moeten ze zich onderwerpen aan de islamitische machthebbers of vluchten. Dit was altijd het lot van de volkeren die hetzelfde fouten maakten als nu de slapende bewoners van de Nederlandse steden. Islamitische propaganda systeem met de hoge minaretten, “gebedomroep” is een constante oorlog tools om juist deze steden etnisch te zuiveren van de andersdenkenden. Vergeet niet dat deze Islam via massale migratie van zijn uitstoot nog steeds hetzelfde succesvolle veroveringstactiek toepast om Nederland te veroveren: islamitische landen weten nu eenmaal dat deze massa uitermate geschikt is om onderontwikkelden aan te trekken wiens hele leven samen hangt met zoveel mogelijk kinderbijslag + huursubsidies + werkloosheidsuitkering en nog meer subsidies. Neem 3 of meer vrouwen maak een hoop mohammed’jes, ali’s, mehmet’jes, ahmed’jes, hasan’s en huseyin’s! Zet ze allemaal op straat, vraag aan moskee en andere moslimorganisaties voor een turkse of arabische islamitische doctrinaire opvoeding. Nog niet klaar: massaal scheiden als er verblijfspapieren geregeld zijn, dit is gemiddeld 3 jaar en vervolgens worden ze weer uitgehuwelijkt aan een bruid uit Marokko of turkije. Allemaal gearrangeerde “huwelijken”. En wie draaien er op voor alle kosten van scholing, steun enz. Juist ja, wij. Het is toch van de zotte dat ons volk systematisch wordt verdrongen door import van een nieuwe type vijandelijke massa. Dit is gewoon een oorlog tegen ons, zonder wapens, maar veel effectiever en veel erger. Gaan we zo door, dan zijn we binnenkort ons land kwijt. 

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#70 parallax

Aan mongolen zoals jij.

Oh nee, wacht dat is al gebeurd.

Aan de andere kant moeten ‘we’ er tegenop broeden. Kom maar door met die veelwijverij.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#71 vandyke

Dank Ilona voor het samenvoegen van heel veel onzin.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#73 Ramstein

Afbreken die zooi!

STOP HUN MOSKEEN EN INFRASTRUCTUUR VOOR EEN GEPLANDE BURGEROORLOG.

Voor de expansie van de islam over heel Europa wordt ieder denkbaar middel ingezet.

Daarbij wordt niet gestreefd naar de integratie van de islam in de Europese samenleving.. Nee, het gaat om het kunstmatig vergroten van de islamitische bevolking, die uit moet groeien tot een meerderheid, die met geweld of zogenaamd democratische middelen ons land moet onderwerpen aan de islam.

Helaas is het juist de Nederlandse overheid die de islam daarbij steunt en financiert. Daarnaast is de financiële steun uit het Midden Oosten voor de bouw van sommige moskeeën te verwaarlozen.

De overheid misbruikt daarvoor het hele sociale verzekeringsstelsel en alle voorzieningen die door Nederlanders worden betaald met hoge verzekeringspremies en belastingen.

Islamitische leiders begrepen al gauw dat hen zo op een presenteerblaadje werd aangeboden wat zij in 14 eeuwen durende aanvalsoorlogen tegen het ongelovige Westen niet konden bereiken. Namelijk de verovering en onderwerping van ons land (en heel Europa) aan de islam.

Moslims hebben geen enkele binding met de westerse cultuur en rechtsorde, die voor hen gewoon niet bestaan. Dat zijn hoogstens tijdelijke zaken, die zij moeten ondergaan in afwachting van de oorlog en uiteindelijke heerschappij van de islam. Tot dat moment proberen zij een gematigd en vredelievend imago te presenteren. Intussen misbruiken zij ieder middel om hier een islamitische meerderheid te vormen door middel van :

–Beroep op de (verouderde) grondwet m.b.t vrijheid van discriminatie, vrijheid van godsdienst, vrijheid van meningsuiting, vrijheid van onderwijs, vrijheid van vereniging. Deze principes en rechten erkennen zij niet voor anderen, maar worden voor henzelf met veel kabaal opgeëist.

–Lidmaatschap van de Europese Unie voor islamitische staten. Als lid van de EU kunnen zij hun overbevolking van ongeschoolde analfabeten naar Europa verplaatsen en hier een islamitische bevolkingsexplosie bewerkstelligen waardoor uiteindelijk Europa moet worden overheerst.

–Dubbele nationaliteit.

Door de oorspronkelijke nationaliteit blijven moslims in ons land onderworpen aan buitenlands islamitisch gezag en toezicht van hun ambassades en andere staatsambtenaren, de imams. Zij moeten daar zelfs hun militaire dienstplicht vervullen.

Door de Nederlandse nationaliteit mogen zij niet worden uitgewezen wegens antiwesterse of zelfs criminele of terroristische activiteiten..

–Uitkeringen: Door gebrekkige scholing, taalvaardigheid en de onwil om het gezag van een ongelovige werkgever te erkennen zijn moslims veelal niet inzetbaar voor arbeid, maar eisen zij massaal uitkeringen wegens werkloosheid (WW en Bijstand) al dan niet gefingeerde arbeidsongeschiktheid (WAO) en leeftijd (AOW).

–Subsidies: Islamitische organisaties worden zonder uitzondering gesubsidieerd zodat de Nederlandse overheid de islamitische aanval op de Nederlandse cultuur en rechtsorde financiert.

–Infiltratie in alle politieke partijen, politie, justitie, rechtspraak, onderwijs, uitkerende en subsidiërende instanties.is het belangrijkste doel van geschoolde islamieten. Dat is een effectief (en voor hen zelf heel lucratief) wapen om de Nederlandse democratische rechtsorde van binnenuit te vernietigen. Nederlandse politieke partijen en overheden werken daar enthousiast aan mee.

–Huwelijksmigratie. Zeventig tot tachtig procent van de tweede en derde generatie islamitische allochtonen haalt een en niet zelden, na scheidingen meerdere huwelijkspartners uit het land van herkomst. Daarmee vermenigvuldig je het aantal gezinnen en de toch al zeer hoge geboortecijfers.

–Kinderbijslag. De hele islamitische bevolkingsexplosie wordt verder gefinancierd en versterkt door de genereuze kinderbijslag.

Kijk eens naar de Turken en Marokkanen. Zij trouwen en scheiden 3-4 keer in Marokko en Turkije. De gescheiden vrouwen belanden in de bijstand en halen weer nieuwe huwelijkspartners, vaak verwanten, uit het buitenland. Al die kunstmatig gecreëerde gezinnen en de vele kinderen worden onderhouden door bijstandsuitkeringen, kinderbijslag, huursubsidies en vrijstelling van lokale belastingen. Scholing, gezondheidszorg en huisvesting worden (met voorrang) verzorgd door de overheid en betaald door machteloze belastingbetalers..

Omdat autochtonen, die voor zich zelf zorgen, soms ook met partners uit een, meestal westers buitenland, trouwen mogen zij immers niet gediscrimineerd worden en dit kunstje steeds blijven herhalen. Ambtenaren moeten al de benodigde papieren, uitkeringen en voorzieningen steeds weer opnieuw blijven regelen. Het is ongelooflijk dat een groot deel van onze overheid zich bezig houdt met deze vijandige bevolkingspolitiek en deze steunt.

Een aantal Turken en Marokkanen is wel getrouwd met Nederlandse vrouwen. Die huwelijken eindigen door culturele en religieuze tegenstellingen meestal in een scheiding, waarbij de kinderen worden opgeëist door de man of ontvoerd, omdat zij niet mogen worden onttrokken aan de islam

Die kinderen moeten beslist als islamiet worden opgevoed en door hun islamitische namen levenslang herkenbaar blijven.

Worden al die vrouwen niet misbruikt voor de demografische oorlog van de islam?

Jawel, maar in de islam gelden nu eenmaal andere wetten. Vrouwen hebben geen rechten, zijn slechts een akker voor de man en hebben de plicht veel kinderen te baren, want daardoor zal de profeet alle volkeren der aarde in aantal overtreffen en onderwerpen.

Deze ongewapende demografische oorlog is oneindig veel gevaarlijker dan haat zaaiende imams en gewelddadige moslim fundamentalisten die oproepen tot de gewapende jihad.

Men heeft de bevolking echter wijs gemaakt dat jihad iets heel anders betekent. Het zou zogenaamd de innerlijke strijd zijn tegen de eigen kwade neigingen (de grote jihad) wat de hoeksteen en het hart of de heilige zuil van de islam wordt genoemd. Niettemin wordt in koran en overleveringen wel degelijk de gewapende strijd tot verbreiding van de islam verplicht gesteld voor iedere moslim.

De huidige islam voldoet volledig aan de opdracht van haar stichter.Wereldwijd worden (burger) oorlogen gevoerd tegen heidenen Joden en Christenen, worden zij uitgemoord of verdreven en worden tempels, synagogen en kerken verbrand. Met gruwelijk laffe terroristische aanslagen worden bevolking en politici angst aangejaagd en beginnen politici de bevolking op te roepen om de moslims meer respect te tonen want anders zal het fundamentalisme en het geweld blijven toenemen. Zelfs de Turkse ambassadeur chanteert onze overheid om met dit dreigement Turkse toetreding tot de Europese Unie af te dwingen

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#74 KJ

Jezuschristusgodkanonne, zijn jullie lappentekstposters bekend met het fenomeen ’tl;dr’ ? Zoniet, google het even, dat helpt. En doe anders even een slang aan de uitlaatpijp plakken en terugvoeren in de bestuurderscabine. Dat helpt ook.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#75 KcN (Mazhar i)

Inmenging Turkije in Nederlandse verkiezingen
Beste mensen,

De stem van de Koerden en de deelname aan de verkiezingen is nu wel belangrijk. Turkse politici gemengd met de criminele organisaties veroveren meer macht in EU als het ware zonder enige moeite. Vele partijen buigen zich voor de Turkse indringers. Alleen wij moeten er samen iets tegen doen.
Er bestaat geen precieze statistieken van de Koerdische diaspora in Nederland, omdat de Koerden worden ingedeeld bij de landen waar ze vandaan komen (waar ze onderdrukt worden) en niet op basis van hun etniciteit. Maar er wordt nu van uitgegaan dat er 1.700.000 Koerden leven in Europa. Rond de 85% van de Koerden komt uit Turkije, Koerden uit Irak komen op de tweede plaats en vormen een grote gemeenschap in Engeland, Nederland, Amerika en Zweden. Er zijn naar schatting 92.000 Koerden in Nederland. Volgens een recent Europees Parlementair rapport zijn er rond de 80.000-100.000 Koerden in Nederland. Rond de 59.000 zijn Koerden uit Noord-Koerdistan: Turkije. Circa 22.000 Koerden hebben een Iraaks of Iraans paspoort en een kleine minderheid is afkomstig uit Syrië (Rond de 7000). De Koerdische kwestie strekt uit over 4 landen: Turkije, Iran, Irak, Syrië. Het totaal aantal Koerden wordt op ongeveer 29 miljoen geschat. Hiervan wonen er tussen de 13 en 14 miljoen in Turkije. Dit is ca. 25 procent van de totale bevolking. De Koerden hebben hun eigen taal, cultuur en land. Ze zijn een volk zonder land, op dit moment. Een zogenaamd stateloos volk. Het is officiële politiek om het bestaan van de Koerden te ontkennen. De woorden Koerd en Koerdistan zijn taboe. Familienamen worden verturkst. De Koerdische cultuur in zijn algemeen is nog steeds strafbaar. AKP manipuleert alles voor zijn doel, ze willen lid worden bij EU en vervolgens hele Europa van binnenuit te Islamiseren.

De Koerdische gemeenschap in Nederland

Den Haag heeft de grootste Koerdische gemeenschap: circa 17.000 inwoners, veelal “onderdrukte koerden, indirecte verbanning” uit het grensgebied tussen Turkije en Koerdistan. Turkse Koerden zoeken elkaar in de regel op; Iraakse, Iraanse en Syrische Koerden wonen meer verspreid over het land. Het etnische beleid die door de 5.colonne van de Turkse staat wordt uitgevoerd, heeft de Koerdische gemeenschap in Nederland versplinterd in kleinere en grotere groepen die als geheel geen eenduidige doelstellingen hebben. Niet alleen terreur maar ook de assimilatiepolitiek van de Turkse staat heeft onder Turkse Koerden in Nederland directe weerslag gehad. koerden die in Turkije niet geassimileerd konden worden, worden hier toch geturkiseerd, binnen de getto’s is Turks of Arabisch voertaal geworden en via de schotelantennes, korancursussen, illegale internaten ontvangt men dag en nacht Turkse en Arabische gif; ze zouden per definitie nooit geïntegreerd kunnen worden zolang deze gevaarlijke infrastructuur van Turkije operationeel blijft… In de moskeen en islam scholen wordt er Turks of Arabisch geforceerd. Niet alleen Nederlands maar ook Koerdisch is nog steeds een taboe binnen deze instellingen.
 We hebben allemaal zo ons leven in Nederland, maar moeten wel weer voor onze vrijheid vechten. De Koerdische gemeenschap in Nederland is bezorgd na de nieuwe Turkse standpunt die Koerden in buitenland wilt vervolgen via zijn verlenging, bijvoorbeeld in Noord -Irak direct via zijn leger en in EU landen via de paramilitairen die als “immigrant” gemaskerd zijn. Turken en Arabieren  in Nederland willen ons hier ook onderdrukken. We zijn nog niet echt vrij: We hebben nog steeds last van deze gevaarlijke ontwikkelingen. In Amsterdam, Haarlem, zaanstad, Utrecht, Denhaag, Arnhem en Rotterdam zijn herkomstland gebonden en gestuurd grote groepen operationeel. Lokale overheden, PVDA en CDA ambtenaren (ook heel veel Turkse en Arabische nationalisten die binnen de gemeenten meer posities veroveren ..) voeren desintegratie op. Het is nog niet afgelopen. Net als verkiezing pamfletten in het Turks en Arabisch (die 20 jaar geleden ondenkbaar waren..!) en ook nog hogere minaretten die nieuwe generaties gaan bouwen als symbool van overmacht. Ze stoppen niet met hun nationale doelen. Nieuwe generaties zijn nog gevaarlijker. Ze veroveren allerlei partijafdelingen en passen hun nationale wensen toch toe.! Binnen jeugd hebben ze in 6 grote steden al een meerderheid. Dit is Nederland niet meer. We zijn de strijd al verloren.
Onze regering met vooral PVDA, CDA, D66 en Groenlinks hebben ons land in de uitverkoop gedaan en gedogen buitenlandse bemoeienis met de verkiezingen. Triest intens triest voor degenen die ons land hebben opgebouwd.
En op bovengenoemde partijen wordt nog gestemd ook door naïevelingen die het niet of niet willen snappen. Dan zouden zij aan regeren toe komen , en juist deze inmenging (infiltraties) uit niet westerse of westerse landen aan de kaak te voelen door hun ambassadeurs op het matje te roepen ter verantwoording , desnoods de ambassades te sluiten.
Met de grote verdeeldheid hier, zit Nederland niet te wachten op inbreng (stemadvies van derde ), die zij zonodig aan hun landgenoten denken te moeten geven.! Dit werkt nog meer agressie en verval van ons land in de hand.

Op de lijsten van de grote partijen staan er verschillende Turkse en Marokkaanse kandidaten die openlijk tegen de Koerden zijn. Ankara heeft veel te zeggen in de grote partijen. STEM DUS NIET OP EEN VAN DEZE PARTIJEN.
Stem niet op deze  mensen en de partijen die deze infiltranten installeren.

Wat willen we?

Nu allereerst willen we dat er in EU een nieuwe beleid komt voor de Koerden en andere volkeren die uit Turkije verbannen zijn. Wij willen niet meer als “Turk” of  “Arabisch” behandeld worden. We zijn verbannen uit deze landen, waarom worden we weer ten prooi gesteld in een andere land.
Wij veroordelen de activiteiten van Turkije in Nederland en alle vormen van islamisering en Turkisering. Turkije verbied hier ook onze namen. Gemeentes krijgen van de Turkse consulaat een namenlijst en op deze lijsten staan alleen de namen van de Turkse krijgsheren!!! Ze zijn een grote voorbeeld van de onderdrukking, Turken haten van de Koerdische namen. Turkse en Arabische Infiltraties zijn onacceptabel en mogen nooit voorkomen. Dat dit toch nog steeds voorkomt heeft te maken met de vele jaren van de slechte integratie beleid, die een stagnatie van ontwikkeling op het gebied van integratie en sociale ontwikkeling in de weg staat. Koerden hebben nu niet alleen de namen maar ook denkwijzen van de Turken overgenomen, integratiebeleid van Nederland maakt alleen nog meer mensen “TURK” of ” MAROKKAAN”.

Wij vinden het afschuwelijk dat Turkije en Marokko hier ook mensen kunnen assimileren..!
We zullen pleiten voor de opbouw van een vrije maatschappelijk integratie proces voor Koerden. Koerden kunnen beter integreren als ze met hun eigen identiteit aan het proces deelnemen, niet met de identiteit van de vijand.
Bij de gemeenteverkiezingen zijn er ook Koerdische deelnemers aan de gemeenteraadsverkiezingen. Stem op deze Koerdische kandidaten of op de Nederlandse kandidaten die Koerdische problematiek willen oplossen.

Met vriendelijke groeten

Mazhar I.,  B. Teke,  O. Dogan

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie