Voorspellingen 2008 en verder

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Ondanks de zeer magere score van de voorspellingen van vorig jaar, toch maar weer een poging.
En geïnspireerd door deze vingerwijzing in de reacties eerder, gooi ik er gelijk wat voorspelling voor over 5 en 50 jaar bovenop.
Wat ziet u gebeuren?

2008
1. Jawel, een echte Elfstedentocht volgend jaar! Gelijk ook de laatste voor de komende 150 jaar.
2. Het wordt een wisselend jaar in politiek Den Haag. De eerste helft van 2008 is een voortzetting van de laatste helft van 2007. Daarna wordt het wat stil met alleen een eigenlijk onbeduidend schandaaltje dat wel iemand in de regering de kop kost.
3. De Amerikaanse verkiezingen worden nog chaotischer dan die van 2000
4. Olieprijs komt boven de $125. Gelukkig is de euro dan ook $1,60 waard. Maar de VS krijgt het economisch zwaar en de rest van de wereld heeft daar ook wel wat last van.
5. Ergens wordt een mens gekloond.

2013
1. De Betuwe hersteld langzaam van een spectaculaire dijkdoorbraak twee jaar eerder.
2. Het kabinet met de SP er in valt na 2 jaar alweer.
3. De verkoop van hybride auto’s is in dat jaar voor het eerst groter dan van “normale” auto’s.
4. De vraag naar grond voor volkstuintjes is niet meer bij te benen. En veel achtertuinen worden gebruikt voor het kweken van groenten, een lucratieve bezigheid in 2013.
5. De luchtvaartsector heeft het zwaar. De laatste drie jaar is het aantal passagiers wereldwijd met 20 procent gedaald.

2058
1. Begrafenis koningin Amalia. Ze sterft te vroeg in het harnas. De staat der verenigde lage landen kiest ervoor geen opvolger neer te zetten. Het huis van Oranje blijft bestaan, maar puur als cultuur historisch symbool.
2. De tweede ontzuiling is in volle vaart bezig. Moslims verlaten en masse de moskee.
3. Een paar stukken Zeeland worden als verloren beschouwt, evenals de kop van Noord Holland.
4. De kolonie op de Maan is uitgegroeid tot boven de 10.000 mensen. De winning van Helium3 komt goed op gang. Op Mars wil het nog niet zo goed lukken.
5. De vlaktax blijkt een groot succes.

Reacties (43)

#1 Hiram

2008:
1. Ruim zeventig Nederlandse militairen komen om in Afghanistan. En wat erger is: honderden Afghaanse burgers, door de robuuste wederopbouw-inspanningen van Nederlandse militairen.
2. Beatrix maakt in maart plaats voor Willem Alexander. Even later, in april worden schandalige feiten aangaande Bernhard bekend. Is dit het einde van het Huis van Oranje? Neen. Tant pis.
3. Meneer Hiram wordt officieel anarchist.

 • Volgende discussie
#2 iamzero

Een kabinet met de SP erin in 2013? Dat betekent dat ze bij de verkiezingen van eind 2012 minstens 76 zetels moeten hebben gehaald, brrr.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#3 S’z

België barst niet, maar het politieke klimaat gaat verder naar de kl*ten. Misschien dat Leterme zelf nog probeert boven de modder uit te groeien (klikmelink) maar Dewever, Vandeurzen en vooral De Crem (die domweg Belgische soldaten naar het midden-oosten zal sturen) zullen incontournable blijken in het algeheel door de mand vallen. Het daaropvolgende electoraal klimaat zal nog giftiger zijn dan het vorige, courtesy Dedecker c.s.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#4 S’z

(Allez, dan is het probleem van de treinverbinding met Groningen tegen 2058 van de baan, zo te zien.)

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#5 S’z

5bis : vanaf 2009 is Kris Peeters kandidaat premier. Zijn post als minister-president wordt ingenomen door Vanackere, of eventueel Schouppe, of een liberaal (als deel van de onderhandelingen op federaal vlak), hoewel de Open VLD verder afbrokkelt. Leterme is nu ook compleet onmogelijk in z’n eigen partij, krijgt een Tindemans beker te slikken en evolueert richting Europa. Een in de oppositie hopeloos gebleken sp.a splitst ergens rond 2010 en er komen wie weet zelfs nog andere hergroeperingen : groenlinks (ex-Agalev, ex-sp.a, ex-PvdA, centrumlinksliberaal (half sp.a, half VLD), centrumkatholiek, rechts (ex-VLD, ex-LDD, ex-VB), en nog een fout groepje flaminganten die immer niet tevreden zijn over de (nog te plegen) staatshervormingen, laat staan de multiculturele staat.

Maar inderdaad, quid de integratiekwestie, cf. de nieuwe fifties in 2058 ? Zouden de racistische spanningen, verder internationaal gevoed, niet al veel eerder begonnen zijn, met zelfs burgeroorlogjes tot gevolg ? Gaat de vrede in Europa blijven duren ? Ik ben niet optimistisch meer.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#6 Carlos

1) Februari 2008, Geert Wilders brengt zijn anti-islam film uit. Binnen 1 maand ontsteekt de islamitische wereld in woede, er ontstaan rellen die velen malen heviger zijn dan de Deense Cartoon Rellen. Niet alleen gaan Nederlandse ambassades in Pakistan, Indonesië, Jordanië en Egypte in vlammen op, ook worden in allerijl Nederlandse expats gerepatrieerd, het Nederlandse bedrijfsleven actief in de islamitische wereld klaagt over een miljoenenstrop, de oproep tot een olieboycot tegen Nederland heeft nog weinig effect dankzij het EU vangnet, in Amsterdam-West komt het tot geweldadige confrontaties met de politie, een busje met explosieven wordt aangehouden op de A4, op dezelfde dag ontploft er eerder een bom(metje) nabij het Binnenhof, in maart wordt Kamp Holland overrompeld door een massale Taliban aanval, er vallen tenminste 70 doden onder de Nederlandse militairen (hierbij sluit ik me aan bij Hiram#1).

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#7 JSK

@6: En dat is allemaal de schuld van Geert Wilders, niet van de wilden in A’dam West… Laffaard.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#8 su

@7:

Geert Wilders houdt een persconferentie waarin hij verklaart dat hij de Islamitische gemeenschap heus niet zo erg vindt, maar dat de kutmocro’s in A’dam West het voor de rest verpestten.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#9 Spuyt12

@7: Beginnen we weer?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#10 Branko Collin

1. Jawel, een echte Elfstedentocht volgend jaar! Gelijk ook de laatste voor de komende 150 jaar.

 
Je gelooft niet in global warming?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#11 Branko Collin

En dat is allemaal de schuld van Geert Wilders, niet van de wilden in A’dam West.

 
Wat een rare conclusie.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#12 SalonSocialist

Mensen,

1. Er verschijnen twee nieuwe presidentiële leiders ten tonele: leider van de Russische Federatie wordt Medvedev (met 79% van de stemmen, (internationaal)protest wordt genegeerd en doodgezwegen). Nieuw Leider van de V.S. wordt Hillary met een nipte meerderheid van de stemmen.
2. Er zullen 9 Nederlanders omkomen in Uruzgan verder een journalist die embedded met de militairen optrok. Ondanks het voorjaarsoffensief van de Taliban zullen er geen extra manschappen naar Uruzgan afreizen.
3. Na wekenlangen wisselingen op de ranglijst wordt PSV landskampioen. Huntelaar topscorrer seizoen 07-08, haalt AZ de play-offs niet. Ajax mag het weer in de voorronde van CL proberen. Verder verlaat Oranje ontgoocheld het EK na een gelijkspel tegen Roemenie.
4. 2008 wordt zowel het warmste als natste jaar sinds de invoering van weerkundige meetapparatuur (1706). Ondanks de grote hoeveelheden neerslag blijft Nederland gevrijwaard van overstromingen alhoewel er enkele complexen met platte daken zullen instorten als gevolg van hevige plensbuien eind augustus.
5. Nederland zal ternauwernood ontsnappen aan een ecologische catstrofe: een olietanker onder venezolaanse vlag en russische bemanning zal lek slaan ruim 30 km voor de kust van terschelling. De olievlek treft de waddeneilanden niet. Verontwaardiging alom in Nederland dat dit mogelijk is.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#13 JSK

@9: Het begon bij #6.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#14 Cico

In 2058:

Zoals in zoveel islamitische landen en sinds 2008 ook in Maleisie, gaat Nederland (dat door snelle bevolkingsgroei en agressieve zieltjeswinnerij inmiddels een krappe islamitische meerderheid heeft gekregen) steeds meer over tot het dwarsbomen en vervolgen van andersgelovigen. Kafirs, voorheen nog autochtonen genoemd, ontvluchten massaal het land, dat de ongelijkheid nog veder versnelt. Speciale gedeelten worden ingericht waar Kafirs moeten verblijven en hun tweederangburgerschap mogen beleven. Wetten worden afgeschaft en vervangen door nieuwe, die moslims een voorkeursbehandeling geven in tal van maatschappelijke posities. Leo Wilders, de zoon van de in 2010 vermoorde Geert Wilders, wordt opgepakt vanwege zijn achternaam en duidelijke familieband, en op de Amsterdamse Dam door islamitische knokploegen, onder luid applaus van de islamitische stadbevolking, doodgemarteld.

Ter lering ende vermaak, anno 2007:

De Maleisische regering heeft bepaald dat met ‘Allah’ uitsluitend de God van de moslims kan worden bedoeld en dat alleen moslims het woord mogen gebruiken. Een christelijke kerk en een rooms-katholiek weekblad hebben de regering aangeklaagd omdat zij het woord, dat het Maleisische woord voor God is, niet langer mogen gebruiken.

De regering van het land heeft de invoer van christelijke boeken met het woord Allah verboden in verband met ‘binnenlands veiligheid’. Het weekblad The Herald dreigt zijn licentie kwijt te raken als het in zijn Maleisische uitgave ‘Allah’ blijft gebruiken. Geloofskwesties liggen gevoelig in Maleisië, waar de bevolking voor 60% uit moslims bestaat.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#15 El El

3000

1. De NAVO gaat op in de Grote Chinese Alliantie van Democratische Staten.
2. In Palestina wordt het 25-jarige bestaan gevierd van de eerste Joods-Palestijnse staat.
3. Menselijke robotten vechten mee in de oorlog die China voert in Angola, Soedan en Nigeria.
4. De Nederlandse staat besluit al zijn militaire missies in Afrika met slechts twee i.p.v. tien jaar te verlengen.
5. India houdt een Millenniumtop rond klimaatvluchtelingen uit Noord-Afrika en Zuid-Europa.
6. In het Ping An Stadion van Arsenal wordt Zwitserland Europees kampioen.
7. Duizenden Amerikanen en Europeanen sterven aan malaria tropica.
8. Het aanbrengen van een raketmotor met elektromagnetische versneller aan een planetoide kost aan 34 Indiase ingenieurs het leven.
9. Islamitische zakenmannen in Oslo verbranden massaal op straat hun smartcard.
10. De ‘Transducer’, een soort hoofdband waarmee de mensen hun gedachten zo sterk kunnen concentreren dat het mogelijk is met puur alleen wilskracht objecten te verplaatsen, wordt in New Delhi uitgeroepen tot product van de eeuw.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#16 Q

1. Ariel Sharon komt te overlijden
2. Barack Obama wint presidentsverkiezingen
3. Duitsland wordt Europees kampioen voetbal
4. Al-Qaeda slaagt erin een kernwapen te bemachtigen in Pakistan en af te vuren richting Afghanistan: ~ 5000 doden
5. Mysterie Madeleine McCann wordt opgelost
6. Groot dopingschandaal op Olympische Spelen
7. Aanslag op Geert Wilders
8. TON verdwijnt uit de peilingen, VVD komt weer op oude niveau (~ 25 zetels)
9. 2008 is warmste jaar sinds officiele metingen
10. Eerste waterstoftankstation in Nederland

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#17 Thomas

2058:
3. Een paar stukken Zeeland worden als verloren beschouwt, evenals de kop van Noord Holland;
Kan die niet bij 2008?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#18 Peter

2008:
1. BNN komt met nieuwe serie: Katja Schuurman interviewt bp’ers in fietsenhok van Binnenhof.
2. FiftyTwoDegrees in Nijmegen wordt ontruimd, het gebouw dreigt door haar knik te zakken.
3. Papegaaien vallen terrasbezoekers aan in Den Haag.
4. Massale trek naar Duitsland, veel nederlanders gaan net over de grens wonen, huizenmarkt hier stort in.
5. Jezus komt terug op aarde, niemand heeft het in de gaten want hij wordt met een rm opgesloten bij Parnassia

2013:
1. We krijgen er een waddeneiland bij, omdat de hondsbossezeewering doorbreekt.
2. De nieuwe Afsluitdijk wordt feestelijk geopend; de landbouwflats die hierop zijn gebouwd worden in werking gesteld.
3. Hernia kan voorgoed worden genezen.
4. ProRail failliet, de staat neemt het weer over.
5. De Seniorenparij wordt nieuw leven ingeblazen en haalt 50 zetels in de peilingen.

2058:
De wereld bestaat al lang niet meer, want ik ben al 20 jaar dood.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#19 IdeFX

2008
1) Het kabinet valt op de invoering van het Elektronisch Kinddossier.
2) Helaas heeft Bos nog voor deze gebeurtenis wel het quintetje van Bos doorgevoerd op de benzine en diesel prijzen om de files te bestrijden en gelijktijdig de collegegelden van de Pabo leerlingen te betalen.
3) In de herverkiezingen behaalt Verdonk 0 zetels.
4) Wilders haalt 17 zetels, maar wordt door de VN wegens verkiezingsfraude gediskwalificeerd.
5) In november is het volgende verkeersinfarct een feit, niet alleen de snelwegen rondom Amsterdam staan dit keer muurvast, maar de driehoek Rotterdam, Amsterdam, Utrecht staat tijdens een herfststorm stil tot ver na middernacht.

2013
1) Na een ambstermijn van Hillary Clinton wordt Jeb Bush verkozen tot president en verklaart de oorlog aan de as van het kwaad. Voor de zoveelste keer.
2) De Nederlandse braindrain naar het verre oosten zet zich door. De universiteiten van Twente en Groningen moeten dit jaar sluiten wegens te weinig aanmeldingen van studenten en te weinig geinteresseerden om daar onderzoek te plegen.
3) In Amerika is de door kernernergie aangedreven auto een groot succes.
3a) Sarkozy slaat al het kernafval van de Verenigde Staten op tegen een vriendenprijsje.
4) Het korte afstand personenvervoer per helicopter wordt na een aantal ongelukken aan banden gelegd.
5) De grote energie bedrijven betalen meer dan 100$ voor 1 m2 woestijngrond om aldaar biodiesel vanuit algen te creeeren.
bonus) George Bush ontvangt de Darwin Award

2058
1) Afrika besteedt het equivalent van 327 miljoen euro aan ontwikkelingshulp aan Europa.
2) De toegangsprijs van het reservaat Amerika wordt verhoogd tot 250 dollar pppd, excl vervoer en logies. Voor het voederen van de Amerikanen worden extra tariefen in rekening gebracht.
3) Japan wordt door een grote tsunami volledig weggevaagd, het technologische centrum van de wereld wordt niet opnieuw opgebouwd.
4) Australie is het eerste land waat het socialisme echt succesvol wordt ingevoerd
5) Er lopen geen ijsberen of cheetahs meer rond op deze aardkloot. Gek genoeg floreert de mier wel.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#20 Carlos

2013
1) Na twee achtereenvolgende droge jaren begint het Amazonewoud in rap tempo af te sterven. De grote bosbranden die hierdoor ontstaan leggen heel Zuid Amerika onder de rook en er ontsnappen enorme hoeveelheden CO2.
2) Poetin pleegt een staatsgreep.
3) De VS komen met een ‘New Deal soort van’ dat de economie met de historische lage dollar uit het slop moet trekken. De nadruk in dit plan ligt op het realiseren van energie-onafhankelijkheid. Naast mega-investeringen in de binnenlandse kolenmijnen wordt het R&D budget voor duurzame energiebronnen op oorlogssterkte gebracht.
4) De Europese Unie valt uiteen onder druk van het rechts-populisme. In Nederland behalen de PVV en TON een parlementaire meerderheid en vormen samen een kabinet. De eerste stappen tot het afschaffen van de democratie worden gezet. Moslims en intellectuelen ontvluchten Europa.

2058
1) De ooit Nederlandse blogger Carlos overlijdt op 85-jarige leeftijd in ballingschap in Argentinië waar hij zijn toevlucht zocht nadat Europa en Rusland ten prooi vielen aan het fascisme, Amerika zich volledig afsloot van de rest van de wereld en Afrika en Azië het toneel werden van klimaatrampen. Zuid Amerika kende ook veel sociale onrust vanwege de verdroging nadat het Amazonewoud verdween, maar aan de voet van de Andes wist Carlos in een kleine gemeenschap van vrijdenkers en ex-salonbloggers te overleven door zich in aride landbouw te bekwamen. De vijgen en granaatappelen die hij kweekte waren van uitmuntende kwaliteit en werden alom geroemd. Carlos stierf temidden van zijn vier vrouwen, twaalf kinderen en zesendertig kleinkinderen met een gelukkige glimlach op zijn gezicht.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#21 MP

Carlos heeft gewoon gelijk met #6

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#22 squire

2008
Voorspelling wetenschap:
1) UvA ontdekt gasbel onder Roeterseiland.
2) Radboud Universiteit onder curatele Rome.
3) Vrije Universiteit onthult het “De Boelelaan syndroom”.
4) Rijksuniversiteit Leiden: prinsesjes doen vooralsnog niet mee aan selectie aan de poort als ze nu voor Geschiedenis worden ingeschreven.
5) TU Delft: Tijdens in(tro)ductieweek zal Wubbo een fijne maaltijd bereiden op zowel een Priemus als een sunmobile.
6) TU Twente: intrastructuur stort in.
7) Rijksuniversiteit Groningen wordt opgeheven. Friesche Taal- en Letterkunde blijft bestaan. Universiteit van Franeker wordt heropgericht.
8)Rijksuniversiteit Utrecht wordt opgeheven.
Beta vakken gaan naar de (op)nieuwe Universiteit van Harderwijk.

vul de rest zelf maar in.

Happy New Year

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#23 mescaline

2013

1. Digitalisering boeken en handschriften in universiteitsbibliotheken ligt op schema. Er is ruzie in de commissie over de vraag welke stukken naar de KB moeten. Vanaf 2018 zullen Nederlandse musea eerste keus krijgen uit de af te stoten werken maar zullen Aziatische stukken moeten inleveren. Vanaf 2023 zullen de overgebleven waardevolle boeken en handschriften en kunst gefaseerd vermarkt worden, vnl op veilingen van Sotheby/Beijer. Geschatte totale waarde: 20 miljard euro.
2. Benzineprijs nadert snel 3 euro p/liter. NS laat forse winst zien. Makelaardijen in de problemen.
3. Bejaardenpartij eist onderzoek naar achterhouden van cijfers van forse toename sterfte in verzorgingstehuizen.
4. Memoires Janneke Balkenende worden boekenhit.
5. Bestuurders van Nederlandse en Vlaamse Protestantse kerken zoeken aansluiting bij de RK inzake eenheid in Globale Christelijke Dogmatiek.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#24 Ludzer Mak

1. LHC creert zwart gat; Zwitserland verdwijnt.
2. Rijkman Groenink wint jackpot Staatsloterij.
3. Bokito wint rechtszaak en emigreert.
4. Staat demoniseert weer, Wilders legt t af.
5. Verdere inperking burgerrechten = toename plichten.
6. Holland verkoopt o.a: Philips, Shell, Aegon, ING
7. Niemand weet wie donor is of niet (edit: ik wel, de sysadmin).
8. Storm met windsnelheid 250 km/uur.
9. Olympische Spelen wel een succes (jammer voor usa).
10. Reglement Dutch Bloggies verandert.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#25 Riix Hanenwürger

2008: hanenwurger.org redt de wereld door iedere aardbewoner een gratis leefpakket door de strot te duwen.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#26 Xiwel

2008
1. De regering gaat 150 dagen het land in om te horen of ze voortmoeten met dit beleid.
2. Deze actie blijft vrijwel onopgemerkt aangezien de pers de inmiddels uurlijkse oprisping van Wilders live verslaat.
3. De 2 11-stedentochten in Flevoland zijn en groot succes. In beide gevallen wint een illegale 2-ling van Ghanese komaf.
4. China doet een succesfol bod op Afrika.
5. Om de private beveiliging van de Afghanistanmissie te bekostigen, wordt de hypotheekrenteaftrek volledig afgeschaft.
6. Elk weblog moet per logje 1 euro copyrighttax betalen.
7. Luxembourg gaat bemiddelen tussen Vlaanderen en Wallonië.
8. G Walker Bush wint voor de 3de keer op miraculeuze wijze de presidentsverkiezingen in de USA. Vooral de selffullfillingvoteforms zijn een succes.
9. The Royal Bank of Scotland gaat failliet en neemt in haar val Fortis en de ABN-Amro mee.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#27 S’z

(#26§7 is onzin)

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#28 Ludzer Mak

1024:
Iemand schrijft voor het eerst het woord “onzin” op.
2048:
Quantumcomputers bereken een punt van lichtinval eerder dan de lichtstraal invalt.
4096:
Mens blijkt aantal tot chaos leidende algoritmes, die verder buiten de serieuze processen wordt gelaten.
8196:
Daardoor onstaat wereldwijde filosofische discussie of robots humansynergetic mogen of moeten zijn.
16384:
Eerste tot licht gecomprimeerde humanoids worden vanaf de maan het zonnestelsel uitgelaserd.
32768:
Something seems to be receiving somebody somewhere :)
65536: Msg back: “One for all and all for one”.
*plop*

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#29 Palestrina

2013
De benzine is inmiddels zo duur dat er bijna geen files meer staan.
Blair treedt af als europees president.

2058
De paar landen die het kernfusie proces beheersen exporteren nu volop energie in wat voor vorm dan ook. In wat van Nederland overgebleven is het gemiddeld aantal km file voor het eerst weer terug op het niveau van 50 jaar geleden.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#30 Steeph

@IdeFX: Ik proef hier wat wishfull thinking ;-)

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#31 JSK

2058
1) De ooit Nederlandse blogger Carlos overlijdt

Kan dát niet in 2008? ;-)

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#32 Crachàt

heel sympathiek, JSK.
Nemen we even mee in de toptien van de reacties dit jaar.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#33 caprio

Hoe objectief nieuws selectief subjectief kan zijn: Iraq stabiliseert verder, olie productie neemt toe, olie prijs stabiliseert, Amerikaanse troepen in Pakistan doden Bin Laden, terroristische aanslag in Nederland eist 132 levens, Wilders wordt vermoord, Nederland barst uit in ethnisch geweld, burgeroorlog en Iraakse toestanden, Rita Verdonk kondigd noodtoestand af en zag er nooit blijmoediger uit.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#34 faye

jah als er een mens word gekloond dan moet het sylvester stallone zijn :D :: even iets anders

Al die voorspillingen sijn niet waar kijke even naar 2007 en dan naar 2008 eerst kijken wat er gebeurt is in 2007 en dan gan denken wat er dan verandert in 2008 DAS KNAP VAN ME HE mail ff back reacties graag en seg ff mijn naam erbij weetik dat je reactie op me geeft

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#35 faye

ow ja wilders word vermoord en de aarde gaat in 2010 kapot !! autos vliegen in 2020 als aarde niet kapot gaat als je vies woord seg moet je meteen betalen mensen worden ingevriesd dat is de strAF GEEN DODESSTRAF! ik ben dan 24 die vrouw schuurman is zwanger in 2008 2030 motors vliegen door de lucht je kunt in de tv springen fotos bewegen een 3d bril dan denk je dat je surfd en plaistation 30 is uitgevonde jezuusssss

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#36 mescaline

Aan de pruttelaars die het ook tijdens de beste wensen toch weer niet kunnen laten:

“mail ff back reacties graag en seg ff mijn naam erbij weetik dat je reactie op me geeft”

hehe, haal dit maar eens in & do better

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#37 Elsa

2008:
Nederland laat frankrijk en roemenie links liggen in het EK en behaalt toch een 2e plek.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#38 Elsa

FAYE
get a dick

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#39 Elsa

4050:
Geert Wilders komt weer tot leven, en wil nu alle dieren het land uit werken

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#40 jonathan

binnen nu en 100 jaar, bestaat er geen wereld!!…
binnen nu en 50- jaar staat de nieuwe tempel voor de joden,.. en daarin gaat de wereldleider in zitten!!..

en tusse nu en 50 jaar heb je een chip in je voorhoofd of rechterhand..(daarmee kan je betalen)..
verder!! komen er steeds meer natuurrampen!!
mensen worden steeds egoïsticer!!!..
en dan komt er een 3de wereld oorlog aan de pas!!…
iemand probeer trouwens die wereldleider te vermoorden!!..
Christenen worden steeds radicaler!!..
mensen strekke ook steeds naar een hogere bevrediging!! meer scheidingen..(alles moet maar kunnen)..
en dat is ongveer wat ik denk!! en daarna is het over!!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#41 jonathan

en dat is wat ik denk!! en wat gaat worden.. zoek het maar op in de Bijbel!!

DE TIJD IS AAANGEBROKEN!!!! NU AL!!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie