1. 1

  HUMO Zou het niet kunnen dat u zelf al die namen hebt verzonnen en alle brieven ook zelf schrijft?
  Cauwenbergh Neenee. Zoiets zou toch uitkomen?”

  Inderdaad!

 2. 3

  Wat een gelul…
  Wie de Belgische media zo nu en dan volgt, weet dat de media aldaar nog altijd erg links is. Het Vlaams Belang moet zelfs naar de rechter om de hen toegewezen zendtijd te mogen vullen.

 3. 4

  @3: Nou nee weet ik niet eigenlijk (als Belgischemediavolger). Als ik naar de Vlaamse TV kijk, wordt er gewoonlijk verbaal op de Waalse socialisten geschoten.

 4. 6

  Ach rot op #3, wat zo’n VB schoft doet is puur liegen, zich anders voordoen, intellectuele oneerlijkheid, met als enig doel tweedracht en polarisatie. En als je dat dan zegt, ben je nog “te links” ook. Het is alsof je een kind betrapt op stelen en dat dat kind zegt dat iedereen dat doet. En als je het dààrop een standje geeft, wordt er geschermd met de “vrije meningsuiting”. Tja, als je telkens de spelregels wijzigt, kun je met de bal blijven spelen telkens ie over de lijn (schreef) gaat. Alleen noemen normale mensen het dan geen voetbal meer. Nu ja, sinds Bush de verkiezingen stal, lijkt alles gepermitteerd.

 5. 7

  De VRT heeft volkomen legaal deze partij geen zendtijd meer gegeven, en bij het juridisch verzet van het VB hebben zij van de rechter ongelijk gekregen.

  Dat maakt uiteraard het belgische gerecht en de Belgische wet erg links.

  Als je als rechtse onnozelaar zelfs dat soort praktijken gaat goedpraten dan ben je snel uitgepraat.

  en wat S’z zegt.

  pff. Waarom reageer ik eigenlijk.

 6. 10

  @S’z

  Lachen ben jij, word jij ook zo kwaad als moslims liegen op tv, of hun verderfelijke theorieen verkondigen?
  Of vind je hen wel oke?

 7. 11

  Het VB is niet helemaal kosjer, dat moge waar zijn.
  Toch blijft het opmerkelijk dat zij vrijwel de enigen zijn in Belgie die ronduit strijden tegen de islam. Als je, zoals ik en velen met mij, de islam als een barbaarse en fascistische ideologie beschouwt (voorbeelden te over) dan is het nog maar de vraag in hoeverre de weegschaal in het voor- of nadeel van het VB beslist.

 8. 12

  @11: Hoe kom je erbij dat het VB ronduit tegen de islam strijdt? Los daarvan, over welke weegschaal heb je het en hoe praat die leugens, haatzaaien en fraude (want dat is je als iemand anders voordoen) goed?

 9. 13

  @Bismarck

  Wat lul je nou over leugens en haatzaaien?
  Je bedoelt zeker de leugens van de Pvda of het haatzaaien vanuit islamitische hoek… Toch?

 10. 14

  Nogmaals, de halve wereld staat in vlam of zucht onder de islam. Zelfs in Nederland zijn er honderdduizenden (islamitische) vrouwen die minder rechten hebben, talloze homo’s die met angst over straat gaan met dank aan de islam.
  Degenen die niet inzien dat de islam (hoe zij zich nu grotendeels uit) even barbaars is als de ideologie van Hitler, is gewoon blind. Van Indonesie tot Afghanistan, van Saudie Arabie tot Amsterdam, overal vinden brabaarse moorden plaats op zogenaamde ongelovigen. Vooral vrouwen en vrijdenkers zijn hun leven niet zeker. Dat is gewoon een feit. Gooi die oogkleppen toch eens af stelletje huiskamergeleerden.

 11. 15

  @13: Ik heb het over de leugens en haatzaaien van het VB in het algemeen en van deze Cauwenbergh in het bijzonder. Is weinig gelul aan. Dat in tegenstelling tot jouw offtopic gezwam in het niets over PvdA en islamitische hoeken.

 12. 16

  @Bismarck

  Wat interesseert jou de leugens van een Belgische partij? Kijk eens naar de leugens hier. De Pvda in Adam die miljoenen schenkt aan een haatzaaimoskee waar vrouwen, homo’s, christenen, communisten, atheisten en kunstenaars (bij elkaar zo’n 75% van de bevolking) met van alles en nog wat worden bedreigd. Maak je daar eens druk om, mafkees.

 13. 17

  @16: Mag ik zelf beslissen wat me interesseert? Voor mij is Amsterdam meer een ver-van-mijn-bed-show dan Belgie. Dit topic gaat over het VB. Als jij graag wil aantonen dat de PvdA een moskee steunt die 75% van de bevolking bedreigt (knap dat dat met een paar miljoen lukt), zoek je daar maar een geschikter topic voor uit, in plaats van mij hier voor mafkees uit te maken.

 14. 18

  @Bismarck

  Slap hoor, door te suggereren dat de Belgische politiek jou uitermate interesseert.
  Nederland is veel interessanter. Hier worden politici vermoord of met de dood bedreigd, kunstenaars gekeeld of ze zitten ondergedoken.
  Och wacht, er is oot een socialistische politicus vermoord in Belgie…iets met corruptie ofzo. Zal jou ook wel meer interesseren…:-pppppp

 15. 19

  @#10 Waarom moet er altijd iets anders in de weegschaal worden gelegd. Je kunt niet zeggen dat iemand een leugenaar is, of er wordt gezegd dat de anderen ook liegen. SO WHAT !?

  Dus jij stelt je zo op, Peter ? Voor elke Hitler een Stalin, voor elke Stalin een Hitler, voor elke Hitler een Stalin, enz. enz. ad inf. Elke keer als iemand zegt dat wie de islam bestrijdt niet deugt ga jij die verdedigen, no matter what.

  U bent niet bezig met de oplossing maar met uw eigen oogkleppen.

  U doet mee aan een polarisatie die nefast is, en u hebt het niet eens door.

  Niemand hier zegt dat er geen problemen zijn.

  Maar er zijn er die tweedracht zaaien en alleen maar zeggen dat er problemen zijn. Heel verzuurd en brengt geen enkele oplossing dichterbij.

  Rot op domoor.

  Intolerant tegen de intoleranten, tolerant voor wie een niet-binaire dialoog wil. Ni dieu ni maître, ni pute ni soumise.

 16. 20

  En ik ben geen huiskamergeleerde. Desondanks, Peter : voor mij is Kader Abdolah (klikmelink) net zo goed islam. Jij maakt van een minderheid aan manipulatoren een meerderheid, in beide kampen. Je taalgebruik is bewust slordig (de hele islam of “het hele links” over een kam scheren, het hele VB vrijpleiten).

  Dat brengt jou de facto zelf in een van de kampen. En da’s net waar we van weg moeten.

  Maar ik herhaal mezelf hier al jaren wat die polarisatie betreft. ‘nuff said.

 17. 22

  @18: Ik heb nieuws voor je: In ongeveer alle landen ter wereld worden politici vermoord of met de dood bedreigd. Om dan meteen maar te stellen dat een land interessanter is omdat het daar recenter gebeurd is… tja, dan zul je nu wel met je neus op de politiek in Kenia en Srie Lanka zitten zeker?

  Maar eens kijken of je misschien toch nog iets wil leren: Wat is eigenlijk de titel van het topic waar we in zitten te reaguren? En wie is er dan slap door over allelei andere onderwerpen te lopen lullen?

 18. 23

  @Bismarck

  Het is moeilijk om andere brandhaarden te volgen. Voor iedere Palestijn die zijn voet kneust slaat de Linkse media op hol. Voor iedere Iraqi die de dood vindt door onderling, religieus geweld (uiteraard de schuld van de USA), lopen ze ook warm.
  Maar christenen (Turkije), negers (Sudan) en anderen in de islamitische wereld gedood worden, halen het nieuws nauwelijks.
  Neem Saddam, een van de grootste schoften ooit. Hoeveel docus hebben we nu op de Linkse televisie gezien over zijn gruweldaden? Toch niet echt veel…

 19. 24

  @ Peter: Je hebt gelijk, de politiek van Geert Wilders zal alle problemen oplossen. Hij komt ook met zoveel constructieve oplossingen!

  Vooral het verdelen van de wereld in twee kampen (Islam, slecht) en de rest (goed!) is een vernieuwende aanpak.

  Voor de rest zoals een filosoof ooit zei: “rot op trol, je vervuilt een topic”. Het gaat hier nu niet over Irak/palestijnen/Pim/Theo/VS/Islam/Turkije/Sudan/PvdA/homo’s. Op die manier is het wel erg makkelijk om nergens op in te gaan en maar wat te blaten over een willekeurig topic.

  @Carlos: Ook jij bent de laatste dagen flink bezig met polarisatie. Om nou te concluderen dat rechts de media in zijn greep heeft? Maar goed, volgens mij is je plan om een aantal dagen in Telegraaf-stijl te schrijven, met overtrokken koppen boven de stukken.

 20. 25

  @Marynus

  Ik geef het toe Marynus, jij hebt gelijk. De politiek correcten in dit land gaan de problemen oplossen…Dan doen wij het licht wel uit.

 21. 26

  Peterke

  nee, het zullen de GENUANCEERDEN zijn. Jij bent gewoon niet bereid om genuanceerd te denken. En je komt een post over een ander topic direct vervuilen met je eigen primitieve obsessies. Dialoog? Niet echt.
  Gewoon wat puberaal gezwam over “de politiek correcten”, “de linksen”, “de islam”. Wat mij betreft ben jij zoals Swa van het VB : oogkleppen op en timmeren aan de verrottingsstrategie.

  Bv. wat betreft “de islam” over één kam scheren … heb je gisteren naar de NPS gekeken of is die jou te links ?

  http://www.omroep.nl/nps/uurvandewolf >>> “Moslim Comedians Stand Up”

  Veel plezier ermee. Of anders veel plezier met je lichtknopje : aan / uit / aan / uit / aan / uit / aan / uit / aan / uit / aan / uit / aan / uit / aan / uit / aan / uit / aan / uit / aan / uit / aan / uit / aan / uit / aan / uit / aan / uit / aan / uit / aan / uit / aan / uit / aan / uit / aan / uit / aan / uit / aan / uit / aan / uit / aan / uit / aan / uit / aan / uit / aan / uit / aan / uit / aan / uit / aan / uit / ad inf.