1. 6

  @5: Harm, beetje bijgehouden wat er de afgelopen pakweg vijf jaar in Zuid-Amerika is gebeurd? Op de hoogte van het rare pact van Morales met Hugo Chavez en zijn Venezolaanse maffia? Vraag jij je maar af wat me bezielt!

 2. 8

  Ik ook. Ik vind je laatste toevoeging beneden peil. Maar goed, zo kennen we je niveau. Ik zal verder dan ook niet ingaan op opmerkingen jouwerzijds.

 3. 9

  Gelukkig maar. Iemand die in Zuid-Amerika woont en niet ziet dat Evo Morales volledig te goeder trouw is, is ideologisch verblind

 4. 10

  Dank Harm voor de link. Deed me denken aan de tijd dat ik aan dezelfde soort kabels over de jungle van Costa Rica vloog (de toeristische variant).
  En mooi menselijk portret overigens. Dat Al Jazeera gaat nog eens heel groot worden.

 5. 11

  10 Sjap – Onder aan de pagina van Al Jazeera staan een aantal rubrieken met dit soort reportages van 25 minuten en 50 minuten. Die kun je meestal ook weer terugvinden op YouTube en downloaden.

  Dit is er eentje van een serie getiteld: Risking it all. Als je dat bij YouTube intypt: AlJazeera – Risking it all, dan krijg je ze netjes voorgeschoteld. Datzelfde kun je doen met bijvoorbeeld Empire, Listening Post en Inside story.

  Zeer de moeite waard.