Verdonk is een harteloze bitch deel 492

Verdonk? Who cares...In strijd met het ‘Verdrag inzake de Rechten van het Kind‘, wat Nederland als geciviliseerd land heeft ondertekend, houdt minister Verdonk het Chinese jongetje Hui vast in een cel. Geen school, geen contact met de buitenwereld. Alleen een beetje lego om mee te spelen.
Zijn misdaad? Zijn moeder is uitgeprocedeerd en moet Nederland verlaten. Verkracht in China en daarvan hoogzwanger vroeg ze ruim acht en een half jaar (!) geleden asiel aan in Nederland. Verdonk geeft zoals gewoonlijk geen krimp. Volgens haar zit niet Hui gevangen, maar zijn moeder, die er zelf voor ‘kiest’ hem bij zich te houden.

Acht en een half jaar. Hoe halen we het in ‘ons’ hoofd om dan nog iemand terug te sturen?

Wanneer weigert iemand Verdonk de hand te geven omdat hij of zij gelooft in medemenselijkheid?

(Additionele bron: Parool)

 1. 1

  Het argument van Verdonk, ik geloof in Nova, was dat de moeder er het zelf naar maakt door niet mee te werken aan uitzetting? Het probleem van kinderen in de cel bestond al, en werd gedeeltelijk opgelost door 1 van de ouders vast te zetten en de ander met kind “vrij” te laten. Helaas werkt dat niet voor 1-ouder-gezinnen zoals bij Hui. Nu zijn er geloof ik nog 8 van die gezinnen over, waarvan Hui en zijn moeder er 1 zijn. Er zitten dus nog 8 onschuldige kids in gevangenschap zonder hun moeder. Volkomen ONACCEPTABEL.

  Verder zei onze minister iets in de trant van, ja, die wet is ooit gemaakt door de PvdA en ik voer hem alleen uit. Die mensen maken het er zelf naar door niet mee te werken met uitzetting, dus het is hun schuld. Ik word gek van die regels-zijn-regels mentaliteit van haar.

  Wat ik van haar wil horen is: ja dit moet niet kunnen en ik ga naar een oplossing zoeken. Kom op, voor zo weinig mensen moet het toch mogelijk zijn een “detentie-centrum” te bouwen dat enigszins menswaardig is???

 2. 2

  8,5jaar een kwetsbare leeftijd van een onbekende gemene vader en nu opgesloten, zo’n misvorming komt die jongen van z’n levensdagen niet te boven. Het helpt het psychologisch herstel van z’n moeder ook niet. Geen wonder dat een vrouw in deze situ het enige onschuldige dierbare dicht bij zich wil houden.

 3. 4

  precedent, consequent en ca 4 extra nullen. Einde sociaal samenlevingsmodel, golfplaatprijs gaat over de kop, een beetje al a Zuid-afrika, het klimaat wordt ook al warmer.

 4. 5

  Vier extra nullen? Bullshit. Net zoals de rest van je reactie.

  Precedent? Nee, want dit doe je alleen maar met de hudige gevallen. En je zorgt ervoor dat er geen nieuwe gevallen meer komen. Ik geloof dat we daar ook al 8 jaar mee bezig zijn?

 5. 6

  @5 hou t nieuws beter bij, lees iets over de aantallen waar spanje mee worsteld. Verdiep je eens in menselijk gedrag en dan weet je dat de BS waarschijnlijk van jou kant komt.