1. 4

  @2: Ja, dat zou helemaal maf geweest zijn na dat toch al maffe laatste kwartier. Wie ze tegen Kroatië in de goal gaan zitten, is een probleem voor later.

  Maar ik gun de Turken hun overwinning van harte, hoewel ik het wel zonde vind voor de Tsjechische keeper om zijn ploeg zo te moeten zien/laten verliezen.

 2. 6

  Heeft Wilders eigenlijk al gereageerd dat Turkije helemaal niet mee mag doen met een Europees Kampioenschap en dat het nu ze alweer opweg zijn naar Wenen het 5voor12 is voor Europa?

 3. 9

  Pijnlijk, inderdaad, #1, en ik leef mee met heel CZ (klikmelink for proof). Tsjechië had een penalty moeten krijgen, kans op 3-0. En als de doelman die onbegrijpelijke flater niet maakt … Erg is het, en als Belg (Platt) en fan van RSCA (Werder) weet ik hoe erg het is.

 4. 10

  @6: dat Turkije meedoet vindt Wilders niet zo erg, maar ik denk dat hij gaat voorstellen dat als je als Nederlandse Turk geen Oranje fan bent maar voor Turkije bent, je je Nederlandse paspoort moet inleveren

 5. 11

  “Voorzitter: is het u bekend dat er in Nederland Turken zijn die juichen en zelfs toeteren, wanneer het TURKSE nationale team een wedstrijd wint? Wat vindt u daarvan? En wat bent u van plan daar aan te gaan doen?”

 6. 12

  “Dat Israel meedoet aan het Eurovisie Songfestival is volkomen logisch, vanwege de Joods-Christelijke traditie die wij delen!”

 7. 14

  Alle respecct voor een ploeg die tegen de Tsjechen (niet slecht) van een 0-2 achterstand met 3-2 winnen. Waar winst noodzakelijk was!

  Krijgen we die ouwe comedymaker (Rustu oid) weer in de goal. Die ander kreeg gister nog rood….lachen.

  Waar is Kittekat eigenlijk? Zo heftig nagevierd vrijdag?