Telegraaf koopt GeenStijl ?

inhaleer diep...Vanochtend bereikte ons op het redactielokaal het gerucht dat de Telegraaf een bod heeft gedaan op GeenStijl. Om hoeveel geld het gaat en of Prof Hoxha nu met al z’n pecunia’s en bouncende chicks op retraite kan gaan op een tropisch eiland is ons niet bekend. Maar u las het hier het eerst.

Sargasso zelf is momenteel in onderhandeling met LeMonde diplomatique. Maar vooralsnog bestaan er bij enkele redactieleden principiële bezwaren tegen franstalige potsjes.

 1. 5

  Mij bereikte dat bericht ook al, maar dan een stap verder zelfs.. ze zijn al overgenomen door de telegraaf.

  Verder nergens nog iets over gelezen, dus hearsay..

 2. 16

  Whaha Internet groot geworden.

  Hoax-en daar wordt het groot van…

  Telegraaf heeft zijn journalisten al een tijd geleden verboden nog langer aan Geenstijl mee te werken. Dus echt een complete hoax dat Telegraaf ze wil kopen. Indirecte medewerking aan die club was echt zo slecht voor hun merk.

 3. 28

  Geruchten zijn er om ontzenuwd te worden, bingo ontzenuwt echter de verkeerde kant op. Mocht dit bericht niet waar zijn, zijn wij weer de eerste om te rectificeren. Bovenstaand gerucht was al een paar dagen “the talk of the town” in weblogkringen, so don’t shoot the pianoplayer….

 4. 29

  Laatste keer dat ik “don’t shoot the pianoplayer” hoorde was het van een breed lachende Karremans die kroop voor generaal Mladic die inmiddels tot zijn enkels in bloed stond. Ik herinner mij dat ik op dat moment luidkeels #$%#@&* tegen de tv stond te schreeuwen van kwaadheid.

 5. 31

  Geenstijl is irrelevant.

  Goed. Maar er is nu wel een thread aan gewijd, dus ik stel voor deze thread schaamteloos offtopic om te vormen naar een thread over billen:

  Wordt U allen ook zo geroerd door fraaigevormde vrouwenbillen?

 6. 34

  “talk of town”, sure. Talk is cheap, we need facts. Daarom: Ontzenuwt graag nog meer geruchten de verkeerde (links of rechts?) de wereld in.

 7. 40

  Inderdaad. Mooi. Ophef.
  Ik stond onlangs keihard te schuddebuiken voor de TV. Martin Drent heette de komediant en hij speelde de hoofrol in ‘Twee ellebogen’.

 8. 44

  Tja. En dan ga je ’n googlen, nietwaar? Je probeert “welgevormde vrouwenbillen” want je wilt ’t toch een beetje beschaafd houden. Dat levert niets op. Dan probeer je maar ‘ns “arse”, en dat levert < href="http://www.limbicnutrition.com/blog/archives/028167.html">dit op…

 9. 48

  Wij kunnen onze bronnen niet prijsgeven, dit hele gerucht interesseert ons verder ook geen flikker. Maar het staat er en als het ooit op datum X zover is dan kunt u de archieven van Sargasso erop naslaan (net zoals wij ook al de inval van Napoleon op drie dagen nauwkeurig voorspelden).

  Niemand die trouwens informeert naar onze gesprekken met Le Monde diplomatique? Dat is best wel zuur te noemen.

 10. 49

  Mais, je ne comprend pas! Blague du bordel putain, cette Sargasseau alors…

  Wie ik overigens eigenlijk persoonlijk de grootse zwijger vind, is GeenStijl zelve. Of zou er een anonieme reaguurder GeenStijl zijn? Brrr…

 11. 50

  Het zorgvuldig koesteren van selectieve zwijgzaamheid is een pijler van geenstyl en die gaan ze niet neerhalen uiteraard.

 12. 57

  Ik heb sterk de indruk dat de Redactie dit bericht uit de duim gezogen heeft. En dat de bron daarom niet wordt prijsgegeven. Vielen de klikcijfers misschien wat tegen de laatste tijd?

 13. 65

  Mijn verzuchting =
  DE POSTERS HIER ZIJN ENGELTJES vergeleken met het rare pubertuig dat constant aan het posten is in GeenStijl. En doe er fok.nl ook maar bij.