1. 6

  @3

  Quote “zijn de woorden van de Iraanse president nu werkelijk zo schokkend?”

  Nou nou, dat is wel één zéér gewaagde hetze.
  Jullie boffen dat jullie nog leven.

 2. 7

  @6: Mwoa, ik gok dat het promoten van het verbranden van foto’s van Ahmadinejad in Iran toch niet zo licht opgevat wordt, net zo min als het poneren als feit dat hij een gijzelnemer was. Al bij al kun je in ieder geval niet stellen dat er veel liefde voor de Islam blijkt (zoals #1 stelt) uit de berichtgeving over Iran/Ahmadinejad (u bent van harte uitgenodigd zelf even op Sargasso te zoeken op Iran en de overige berichten te lezen).

 3. 8

  Da’s omdat er op Sargasso zo “vreselijk” veel over de VSA wordt bericht ;-) [Alleszins dermate veel dat het woord denk ik al voor een eeuwigheid het grootste is in die (waardeloze) tag cloud …]

 4. 9

  @7
  Klop “http://www.geenstijl.nl/fastsearch?query=Ahmadinejad” es in je browsertje?
  En die wordt volgens eigen zeggen niet gefilterd.

 5. 10

  @9: Nee haalt het niet tegen Sargasso; Eerste hit is reclame voor een anti-fitna movie, lijkt me al reden op zich om Geenstijl te bedanken namens het Iraanse propagandabureau. In de tweede wordt gevraagd om hogere brandstofprijzen, de minister van economie van Iran is u dankbaar. In de derde een bericht over de doodstraf van een Iraanse seriekinderlokker/moordenaar, dat zeer veel bijval in de comments krijgt. De harten van het comité der Hoeders zijn verwarmd. Nee, zo maak je geen vijanden Geenstijl!

 6. 11

  Het ligt volgens mij aan de stijl en woordkeus.
  En zoals Bismarck zegt, ook de onderwerpen en reacties daarop.
  Op zich is het niet zo moeilijk om ongefilterd toch te schrijven wat je kwijt wilt.

 7. 13

  Dat soort regimes heeft behoefte aan buitenlandse vijanden om hun eigen falen op binnenlands beleid te kunnen maskeren.

  Het westen is de vijand van Iran dus dan passen de telegraaf en geenstijl prima in dat straatje.

 8. 14

  @13: Of misschien omdat GS en de Telegraaf zich vooral richten op Marokkanen, die als Soennieten toch een beetje de vijand van Iran zijn (the enemy of my enemy…).

 9. 15

  Vreemd, ik was vanaf half maart een maand in Iran, ik kon gewoon Sargasso lezen.. Misschien moet Thomas een andere provider nemen?

 10. 16

  @manolo
  ik kon sargasso ook gewoon openen. geenstijl en telegraaf trouwens ook. volgens mij zit in Iran alles op slot waar woorden in voorkomen als sex, rukken, reet etc. Reetecool site was wel geblocked.