Stalin’s Breeding Plan

Stalin This just in; het opzienbarende nieuws dat Stalin heeft geprobeerd een onoverwinnelijk leger op te richten bestaande uit kruisingen mens-chimpansee. Deze kruisingen moesten sterk maar heel erg dom worden en goed tegen honger kunnen. Zo’n chimpmensee-leger is natuurlijk ideaal om in te zetten als spoorwegarbeider, soldaat of andere functies waarvoor kritiekloze volgzame domheid een pre is. Eerst bracht men mensensperma in bij vrouwtjeschimpansees en toen dat geen soelaas bood probeerde men het andersom. Na het mislukken van het experiment werd de verantwoordelijke wetenschapper afgevoerd naar het werkkamp om aldaar roemloos te eindigen in de Goelag. Een en ander had plaats in de jaren 20 en het wordt dus tijd dat de internationale pers, Sargasso dus ook, hier eens aandacht aan besteden mede in het licht van Stalin’s verjaardag, morgen 21 december. Dus, aangezien gentechnologie een (veelbesproken) categorie op Sargasso is, en aangezien de wetenschap natuurlijk ook niet stil heeft gestaan, maak ik gaarne van de gelegenheid gebruik om dieper in te gaan op de aanwijzingen dat Stalin’s vooruitziende experiment intussen als volledig geslaagd kan worden beschouwd.

Afbeelding A:
treffende gelijkenis
De gelijkenis is, zoals u kunt zien, treffend.

Afbeelding B:
treffende gelijkenis II
Ook deze afbeelding is een duidelijke aanwijzing.

Afbeelding C:
moederchimp
De moedergorrilla (rechts)

Voor meer aanwijzingen klik hier.

 1. 1

  Stalin was ook dol op parodieen, zo zeer dat hij voor de realiteit niet zoveel oog had. Maar allegekheid op een stokje, laten we niet altijd zo negatief zijn, en gewoon eens een fijne verjaardag vieren, altijd die vetes op partijtjes.

 2. 3

  DP: Liet Stalin nu chimps of gorilla’s met mensen kruisen? In je bericht worden beiden gesuggereerd.

  Bioloigisch gezien hebben de chimps natuurlijk de meeste kans (98% overeenkomst in DNA).

 3. 6

  Mwah, just in zou ik niet zeggen maar toch een sterk bericht DP het was een boef die Stalin, zoals alle heerschers.. Het hulpje van Stalin de heer Ivanov is een bekende naam in de diergeneeskunde. Hij was de eerste (voorzover ik weet) die paarden en later schapen kunstmatig insemineerde. Had ergens iets in mijn fav’s van hem wat ik nooi goed heb gelezen, maar nu wel. tnx

  http://www.fatemag.com/2005_04art1.html

 4. 9

  Stikstikglad ijs, dat moreel gebeeldhouwde beeld van Stalin. Wat Stalin van 1930-1953 aan rare plannen uitprobeerde heeft de VS allemaal ook geprobeerd.

 5. 12

  ik vind plaatjes van chimpansees altijd zo grappig ik weet niet hoe het komt.

  Maar Larie, niet om lelijk te doen, maar “true reports of the strange and unknown” mag ik toch wel een obscuur linkje noemen. Hoewel ik dat soort verhalen meestal wel interessant vind.

 6. 15

  @DP: je hebt gelijk maar dit artikeltje is wel te bevestigen via de gegevens in dat stuk. Chimps zijn Da Bomb en daar (sorry DP) kan ik nu eens echt over mee praten;-)
  @Mescaline: Ik mis geloof ik wat, is het nu alweer bereNsnel. *gaat verder in slakkeNgang?*

 7. 35

  Iedereen in de kliek wist hoe gevaarlijk Stalin daarom was. En de enige die het he tlangste volhield was Beria. Zijn zoon is een liegende uil.

 8. 52

  Ruwheid Freud zou ik niet snappen (ik kan niet alle audio/video krijgen op die vreemde http-poorten)…

  Maar afwezigheid van vulgariteit bij de meesten, Gandhi, Stalin, Che (in ieder geval en publique) enz. verbaast me helemaal niet. Rethorica.

 9. 54

  Stembuigingen zeggen wel veel. Daar geloof ik Sergio Beria dan wel: Stalin vraagt hem tijdens Jalta naar Roosevelts manier van spreken, ook door het voor te doen. Wat zit er in de stem. Ook weer: ken uzelf, ken Roosevelt, gebruik rethorica.

 10. 58

  Ja, ik heb hem gevonden, dit is in 1939 in Engeland opgenomen, al terminaal, toch lichte stem, volgt een Hier-Bin-Ich-Professor-opleesorder op in het Engels. ‘Ontwortelde emigrant’, ik wist het van velen maar nou net niet van hem…

 11. 62

  Na het mislukken van het experiment werd de verantwoordelijke wetenschapper afgevoerd naar het werkkamp om aldaar roemloos te eindigen in de Goelag.

  Dat klinkt inderdaad wel als de huisstijl van meneer Dzjoegasjvili.

 12. 63

  toevallig gister gelezen:

  (9) It is ironic that Hitler, the leading antisemite in the West, attacked Stalin, the leading antisemite in the East; and that Zionism has proved stronger than Marxism – Israel having outlasted the USSR. The “British” faction has three times successfully used Zionism to split the Jewish allegiance to the USSR: once with the Balfour Declaration, once with the creation of Israel, once with the 1967-1973 wars. Zionism has been the price for the defeat of Communism. ===

  This file is at http://users.cyberone.com.au/myers/freedman.html