1. 1

  Ontroerend en pijnlijk ook. Het is mijn idee dat het de “nieuwe mens” is die er onderdoor gaat..te naief..gebruikt/misbruikt..te ontvankelijk.

  Tijdje in verkeerd, zonder ook maar iets te gebruiken mind U maar vanwege dingen, ik hield van die mensen en wist niet wat te doen…aai over de bol, een woord een blik..meer niet.

  Oeie oei..nu weer verdringen die gedachten van die parallele wereld.

  Krachtige pics..das zeker.

 2. 2

  Oefff…., als je het niet erg vind ga ik dit ontwijken (na foto 7 afgehaakt). Was ik net een beetje vrolijker geworden omdat op het nieuws bekend werd gemaakt dat ‘de junk’ op zijn retour is en er zelfs gebruikersruimten gesloten kunnen worden (een tendens die ik vanuit mijn werk kan bevestigen), open jij hier een andere gebruikersruimte!
  Ondanks de schoonheid die wreedheid soms kan hebben, pas ik even.

 3. 3

  In mijn Amsterdamse tijd heb ik grote waardering gekregen voor de dingen die de mensen van het “Leger des Heils” doen in o.a. deze sub-wereld.

  Enige organisatie, op wat kleine dingen na, waar ik met regelmaat donaties stort.

  Stijn, kom erin, tis bijna lichtfeest (kerst) liefde enzo ;)

 4. 4

  SBS heeft op zondagavond soms onthullende reportages (in VS) over deze werelden (Heroine, crack, crystal meth), alsook maximum security prisons(“life””) en trailerparkbewoners.

  Fascinerend…de goot.

 5. 6

  Wat je zegt YP..de goot. In het hoerenkwartier (wat rooibos zo graag weg wil) is een illegaal chilloutcafe irgendwo..voor de dames (en enkele heren) om uit te puffen voor de zon opkomt. De verhalen die je daar hoort (ik was daar een tijdje vanwege..vanwege.?) overtuigden mij dat de goot niet daar lag maar bij de gebruikers.