Schermschot #5

Klik op onderstaand beeld en raad uit welke film het schermschot afkomstig is:

“Natrappen.”

nummer5.gif Uitleg van DE SCHERMSCHOTQUIZ: Een filmstill wordt gevangen met print-screen op de computer of via het analoge gat dat tussen tv en fotocamera gaapt. En u mag raden uit welke film de afbeelding komt of anderszins zinnig cinematisch commentaar leveren. Blijven goede antwoorden lang uit in het reactiepampier, dan kan de organisatie aanwijzingen geven. Na pakweg een jaar filmplaatjes raden (eind 2008), zal een prijs aan de beste Sargassale Schermschutter worden toegekend.

 1. 7

  Mooi hoor dat lightbox… 10 seconden wachten om het screenshot waarvan ik niet weet uit welke film het komt te zien en dan nog es 10 seconden voordat het weer weg is… *zucht*

 2. 9

  Hel unt teufel, Beverino – PF heeft reeds een klassieker geramd! Mooi :-)
  Soit:

  ^^^^ ROFFFFFFELDETROMMELDEDRUMSOLO! ^^^^


  28 minuten na de aftrap ramt Lothar Matthäus de top van de berg over met het juiste antwoord. Ontroerend!

 3. 10

  @Steeph: Firefox 2.0.0.11

  Alle lightboxen zijn hier traag, maar de Sargasso-lightbox spant de kroon; per ongeluk op het screenshot klikken betekent 20-30 seconden browse-pauze;-) Wellicht dat de fotokwaliteit hier wat hoger dan gemiddeld is;)

 4. 14

  2-3 volle seconden om deze page te refreshen, denk dattie hangt op een van de addservers

  — sargasso.nl ping statistics —
  5 packets transmitted, 5 received, 0% packet loss, time 3999ms
  rtt min/avg/max/mdev = 14.730/15.141/15.589/0.305 ms

 5. 18

  Het zal ongetwijfeld met mijn videodrivergebeuren te maken hebben (oude Linuxtroep;)), maar als een fullscreen flash video prima werkt en het plaatje zelf op de reguliere manier in minder dan een seconde getoond wordt, dan kan ik toch enkel lightbox de schuld geven;)

  Maar zelfs de 1-3 seconden die anderen hier noemen… in 1990 renderde een 800×600 fullscreen jpg al sneller. Ik zou al 12x weggeklikt zijn als het niet Sargasso was. Nieuwerwets spul dat niet sneller is dan ouderwets spul is per definitie (in mijn definitie dan he;)) geen verbetering:-P

 6. 20

  @ zmc, het zou me enigzins verbazen als ik niet met oudere videolinuxdrivertroep draaide dan U — een Matrox Millenium G550 (wel X.org 1.3.0).

  +/- 2000 tech…

 7. 21

  @larie: Heb al een paar mac’s versleten. De laatste is door mijn dochter ingepikt voor photoshop dingen. Op mijn werk wordt ik er mee omringd :) Misschien mijn volgende laptop, misschien..

  Kubuntu native doe het wat trager merk ik, ongeveer een seconde.