Foto: copyright ok. Gecheckt 27-03-2022

Na acht jaar sportschoollidmaatschap heb ik wel geconstateerd dat ik me niet echt zorgen hoef te maken over mijn lichaam. Dit doe ik uiteraard wel, en dat is dan ook de reden waarom ik een paar keer per week aan de gewichten hang in de Euroborg, waarna ik weer wat zorgelozer de gezamenlijke douche onder stap. Een klein euveltje van het gezamenlijk douchen is dat je natuurlijk niet zo uitgebreid je flamoes kan schoonmaken als je thuis gewend bent. Ik wacht dan beleefd tot een onbewaakt moment om even snel een hand tussen mijn benen door te kunnen halen. Gisteravond bleek ik toch niet zo onbewaakt als ik me waande, want toen ik me al kruisreinigend omdraaide, keek ik recht in de mooie kijkers van een meisje.

Hallo. Ik vervolgde mijn doucheritueel maar, mezelf manend er in het vervolg wat beter op te letten of ik wel echt alleen was tijdens zo’n handeling. Tijdens het afdrogen veegde ik dat voornemen resoluut weer van tafel, want naast een fles shampoo voor gekleurd haar lag een schéérmesje. Ergens in mijn sportschool loopt dus een vrouw rond die haar haar verft en zich schéért onder de gezamenlijke douche. Ik neem voor het gemak maar aan dat 99,99% van de vrouwen die de moeite neemt om haar haar te verven en zich te scheren, bij dat scheren ook de bikinilijn meepakt. Ik vroeg me dan ook af of deze mevrouw nog het fatsoen had om pas thuis haar schaamstreek te ontharen, maar dat betwijfel ik ten zeerste. Als je zo efficiënt bent dat je je benen of oksels durft te scheren onder toeziend oog van meerdere vreemden, dan zal je vast niet thuis nogmaals onder de douche stappen om je kut nog even bij te werken. Razend benieuwd naar wat voor vrouw hoorde bij dit plaatje, bleef ik nog lang treuzelen onder de douche. Helaas liet ze zich niet zien, dus ik toog maar naar huis met de geruststellende wetenschap dat ze nog bestaan: mensen die nóg schaamtelozer zijn dan ik.

Reacties (10)

#1 TisMeWat

Nou, nou, nou.

Wat een hoogstaand stukje proza weer van meisje Laura.

 • Volgende discussie
#1.1 Peter - Reactie op #1

We hadden al Laura het zeilmeisje.
Daar komt nu Laura het scheermeisje bij.

#2 Kulpatria Maniochea

Kutverhaal.

(Inkoppertje, ik weet het.)

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#3 Bullie

In Groningen staat de tijd ook niet stil!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#4 Sjiek

Jammer. Dacht even dat we een erotische scene onder de douche tegemoet gingen…

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#5 Theo

whahahah gewoon lekker scheren onder die kokosmat van je

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#5.1 Theo - Reactie op #5

Kennelijk is het bij Sargasso mogelijk dat meerdere mensen onder dezelfde naam reageren. Ik hecht eraan mee te delen dat deze reactie niet van mij is.

#5.2 Spam - Reactie op #5.1

Jij bent geen voorstander van scheren, begrijp ik.

#6 Yevgeny Podorkin

Alle problemen in onze westerse wereld zijn terug te voeren op De Schaamte voor het hele erge. Oude traditionele stammen doen niet eng m.b.t. kut of lul hebben zelfs geen woord voor schaamte daarom leven ze ook in harmonie he…

Genoeg mooie woorden nu, ben zelf wat dat betreft de schaamte allang voorbij. Laat sowieso nooit mijn lul zomaar gratis zien. En toch geen preutse fatsoensrakker, afijn, leest u mijn reacties op dit nobele blog v.a. jan 2006 er maar op na,…maar ik ben dan ook een mix van de incarnatie van een oude sioux- indiaan en een Russische spion ten tijde van Napoleon…

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#7 DrBanner

typisch haar probleem

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie