1. 2

  Ik vond het eigenlijk wel schokkend. Politici klagen hier wel eens over de media, maar een half uur serieuze televisie maken over de vraag of je president erger of minder erg is dan swerelds ergste terrorist is, dan moet je je toch zorgen gaan maken over de staat der natie…

 2. 3

  @2 hoezo? hij is eenmaal gekozen en heeft dus het recht om vier jaar te blijven zitten. als er onderweg door schandalen, tussentijdse verkiezingen en nieuwe inzichten een nieuw standpunt door sommige media wordt ingenomen, dan kun je dat toch alleen maar toejuichen? Dat is toch vrijheid en democratie?

  Ik heb me iig zes jaar lang zitten verbazen en verbijten over hoe deze Amerikaanse president onaantastbaar en haast heilig was in de amerikaanse media.

 3. 4

  @3: Tuurlijk, ik ben niet tegen standpunten, laat staan tegen verandering ervan. Maar moet je eens voorstellen dat je zo’n enquete serieus zou bespreken in het NOS-journaal. Jan Peter Balkendende blijkt toch schurkachtiger dan Osa Bin Laden, Hitler en Satan bij elkaar.

  Ik zeg niet wie er nu verkeerd zit, ik zeg dat dan eigenlijk alles verkeerd zit. Ik vraag me gewoon af wat dat over een land zegt…