1. 2

  Die prutsers van spits.nl kunnen ook niks he?

  De tering met ze. Drie keer aankondigen en dan nog steeds niks opleveren.

 2. 5

  dit is echt hel frusterend, zijn ze weer online, kondig ik weer eens wat aan via SG en twitter ..knallen ze er weer uit.

  Afijn, de stemming tussen Sargasso en het zeer reactioniare DDS was ongeveer 50:50 een schandalige uitslag voor een land met zo’n traditie in tolerantie en vrijheid.

 3. 7

  Carlos, DDS has zelf uiteraard ook al opgeroepen tot stemmen en voor de rest zullen de votes komen van de gemiddelde SN-reaguurder, niet geheel ontoevallig van een vergelijkbaar snit als de GS-bezoeker met een beperkte tolerantie voor en een sterke afkeer van alles wat afwijkt van hun eigen norm (doch wel bij het eerste het beste sletterige decolleté op Dumpert uitgebreid “fapfapfap” roepen met een strakke plasser in de boxershort), welke de uitslag in het nadeel van tolerantie en vrijheid doen uitvallen.

  (PS: De Spits-site draait weer)

 4. 9

  Ja hallo, Spitsnieuws is anti-wetenschap. Afronden is dus gewoon de cijfers achter de komma weglaten ja.

  Overigens was de stand heel anders voordat DS en SG begonnen te linken:

 5. 11

  @9: Overigens was de stand heel anders voordat DS en SG begonnen te linken

  Precies. En daarom is het dus ook vooral enigzins droevig dat sargasso meedoet aan dit zoveelste voorbeeld van bipolaire hersenschade-bevordering van de telegraaf media groep. De “stem” die uitgebracht kon worden bestond uit een twee-keuze radio-button “sargasso” dan wel “dds” (zo zag ik, toen het gisteren of eergisteren per ongeluk even 7 seconden werkte). Dit heeft nauwelijks iets met stellingen te maken en heel erg veel met infantiele internet-oorlogjes waar sargasso-lezers op sargasso drukken en dds-lezers op dds. De wedstrijd is tussen sympathisanten van welk blog zich het effectiefst naar dit soort kul-wedstrijdjes laten verwijzen.

  Ik hoop maar voor sargasso dat het “verliest”. Vooral de laatste tijd is sargasso wel effectief genoeg in z’n eigen Heilige Oorlogjes-voering zonder daar TMG nog bij nodig te hebben lijkt me.

 6. 12

  Je komt niet echt in de verleiding om,na het zien welke onderwerpen ze verder onder de aandacht brengen,de Spits ook echt te gaan lezen.de Standaard , wat voor een abjecte side is dat?

 7. 13

  Dit is wel overdreven, om hier aan mee te doen en er zoveel aandacht aan te geven. En weet je (met dan aan “je kunt blijkbaar ook 2 keer voten??? Svennos86 | 07-06-11 | 21:46”): ik heb drie “users” op mijn PC, met elk drie browsers, en een Windows XP mode die zichzelf reset als ie uit wordt gezet en weer aan – raad eens op wie ik dertien of veertien keer gestemd heb?

 8. 14

  @10: Dank voor de tip. Echt niet te geloven, twee mini-stukjes en dan meerdere commentaren die het over ondoenbare lappen tekst hebben. Oh, Sargasso-mijn, ga hier toch weer snel weg…

 9. 15

  @7[…]doch wel bij het eerste het beste sletterige decolleté op Dumpert uitgebreid “fapfapfap” roepen met een strakke plasser in de boxershort […]Projecteer je eigen sexuele afwijkingen niet op de rest van de lezers.

 10. 16

  Het staat nu 52% Sargasso, 47% de Dagelijkse Standaard (en hou eens dat op dat met DDS af te korten, zo beledigend voor mijn trouwe provider = de Digitale Stad.)

 11. 17

  Best vervelend dit, aan de ene kant is het inderdaad een zwaar discutabele vage internetstrijd met enkel verliezers. Aan de andere kant doet het toch zeer om de Dagelijkse Standaard van Sargasso te zien winnen.
  Dus toch maar op sargasso gestemd, wat dus idd nog steeds kan.

  Ben wel opgehouden met reacties lezen, daar werd ik nogal droevig van.

 12. 18

  Zelfs als Sargasso ‘wint’ in deze strijd is het nog steeds de grootste verliezer.

  Soort van

  Het niveau is ook niet echt hoger dan dat.

 13. 20

  Ja, leuk; maar nu is het dus geen peiling meer van wie de Spitslezers het meest weet te overtuigen (en ik ga er vanuit dat die vinden dat die slettenwandeling gewoon moet kunnen, zolang zij dan maar ‘Tietûh!’ mogen roepen), maar een peiling welk blog het beste in staat is zijn achterban te mobiliseren om op hen te stemmen.

  Het lijkt wel een verkiezing van twee Marokkaans-Nederlandse kandidaten voor een PvdA-baantje in de stadsdeelraad zo.

 14. 22

  @20 Ik ben bang,gezien de reacties tot nu toe,dat je een roepende in de woestijn bent.Nuance is de meeste mensen vreemd,veel te vermoeiend allemaal voor ze.Ze willen iets waar ze voor of tegen kunnen zijn.In dit geval een side die ze steunen ,en dan raakt de originele discussie al snel ondergesneeuwd.

 15. 25

  @24 Had me al ingelezen, het zijn nep grassroot bewegingen, maar ik doelde meer op t gegeven preview filpje erbij waarin wordt opgeroepen om als automaat te stemmen voor je politieke kleur groep etc, net zoals hier gebeurd. Steeph’s epistel is in de kern sympa, maar als tekst om te overtuigen nogal brak neergepend. (TL;DR) en ondanks dat het de starttekst is en eigenlijk had moeten winnen, juist voor spitsnieuwsfiguren die gem. alle vrijheid en bloot toejuichen. Wellicht stemmen ze blind tegen Sargasso zonder de tekst te lezen (tl;dr) dus wellicht is tekst zonder afzender beter. (of heeft DS ergens toch opgeroepen om te stemmen wat een briljant businessmodel van spits is, gratis incoming linkjes = hogere googleranks ;))

  Oh enne ik ben al wat ouder dat dat hoor. ;)

 16. 31

  Ik heb niet willen meedoen aan ’n poll over de voors en tegens van Sargasso of DDS over de “slutwalk”.
  Als ‘r ’n poll gehouden zou worden over het acceptatie-vermogen van kritische uitingen averechts op die van columns op ’n blog?
  Dan slaagt Sargasso.
  Een dikke nul halen DDS.nl, Joop.nl, Amsterdamjournaal.nl, Frontaalnaakt.nl.
  Om ‘r maar ’n paar te noemen…

 17. 34

  @31: Goed om dat ook eens te horen. Volgens mij is Sargasso inderdaad nog best tolerant en geduldig, hoe graag sommige trollen ook anders zouden willen.

 18. 35

  Wat mij nog het meest verbaasd is dat sommige posters elkaar zo goed kennen en elkaar over verschillende forums blijken te volgen.
  Wat een kutleven moet je dan hebben..

 19. 36

  Kruisvuur: De Slutwalk is nutteloze aandachttrekkerij en schiet zijn doel voorbij

  Nou, de slutwalk is vooral geimporteerde anglosaxische aandachttrekkerij en heeft, vanwege zijn culturele oorsprong, weinig op met Nederland. Het is niet nutteloos; het is een vreemde eend. Wil je een statement maken vanuit de ‘korte rokjes geven macht’-hoek, verzin dan iets wat binding heeft met dit land en haar uitdagingen. De uitlatingen van een Canadese politie-agent zijn gewoon een beetje ver-van-me-bed.

 20. 37

  Die stemverschuiving aan het einde zie je telkens weer. Of het nou gaat om een poll over het vertrek van Cohen, of de eindsprint van de PVV bij de laatste 2e kamer verkiezing.

  De lezers en kijkers van Wakker Nederland worden meestal pas laat wakker.

 21. 39

  For the record: op datum postmerk weer terug naar de stand zoals opgemerkt in @9 (complimenten, Steeph, je krijgt dus dubbel gelijk), of preciezer, zelfs een procentje of twee beter, met “Total Votes: 639”. Nu de echte verkiezingen nog weer eens een keertje winnen.