Sargasso Verhuis Onderzoekje

De verhuis is vrijwel helemaal rond op een paar kleine aanpassinkjes in ons systeempje na. Voordat we deze uitvoeren willen we zeker weten of al onze bezoekers inmiddels automatisch op onze nieuwe server terechtkomen, en niet via de oude server.

Vandaar de volgende vraag:

Indien u klikt op deze link, zie u dan een plaatje van een man met een strenge blik ? Of ziet u dan de standaard 404 foutmelding van uw webbrowser ?

Indien het laatste het geval is laat het dan even weten.

 1. 5

  @ALO, klopt. Dat heeft te maken met de verandering die ik noem in mijn berichtje. Bijna alle interne links hier op site staan ook nog op server23, en dat is juist wat ik nog moet veranderen. Maar dat schiet alleen op als zo goed als iedereen “over” is.

 2. 12

  “De door u gevraagde pagina hebben wij hier natuurlijk niet. Zoek naar iets zinnigs of vertrek naar een website van mindere kwaliteit.”

  Fraai hoor. Zeer gastvrij, ik kan niet anders zeggen.

 3. 16

  :D
  Variant:

  F. Domela Nieuwenhuis
  “Leven en laten leven, denken en laten denken, doen en laten doen – als dát ’s levens stelregel wordt, dan heeft een ieder vrijheid en het geluk is verzekerd.” Vaarwel bezoeker.

  http://www.citaten.org/index.php?blogid=1&archive=2005-11

  En daar ook nog dit verrassende pareltje

  Dwight David Eisenhower
  “Elk gegoten kanon, elk afgebouwd oorlogsschip, elke afgevuurde raket betekent uiteindelijk diefstal van de hongerigen en van degenen die niet gekleed worden.”

 4. 17

  @mescaline, owkee maar verlies je dan niet een beetje uit het oog dat het een 404 pagina betreft ?

  Ander voorstel:

  “Sargasso 404

  Geachte bezoeker ! Maakt u zich niet ongerust. De door u opgevraagde pagina bestaat wel degelijk.’

  [img]http://www.championship_606.ursatech.com/images/comical_ali.jpg[/img]

 5. 18

  Het is fors overschakelen, geef ik toe.

  1. Jouw zin als inleiding op het citaat ?

  2. .. bestaat wel degelijk, ergens.

  Veel meer kan een 404 niet betekenen voor de ongelukkige.

 6. 20

  Dat is nou al de 2e keer dat ik Eisenhower ergens als een onamerikaanse niet-ijzervreter tegenkom. Integendeel, eerder als de laatste werkelijk bezorgde burger-president. Zeldzaam.

 7. 21

  Het is toch dien strenge gast. Ik ben inmiddels op zoek naar iets van mindere kwaliteit. Sterker nog: ik zet nu de laptop af en ga naar buiten…

  De verhuis lijkt geslaagd.

 8. 25

  Ik moet zeggen dat de door DP aangegeven alternatieven toch echt wel beter zijn. Kan er geen roterende 404 gemaakt worden, waar mensen zelf bijdragen voor kunnen opsturen naar 404adsargasso.nl?

  Op die manier wordt 404 tegenkomen nog leuk! Straks gaan mensen nog voor expres verkeerde links intikken in de hoop een originele 404 tegen te komen!

  Ik vind mijn idee steeds beter worden! (excuses voor zelfprijzing, maar dit is gewoon echt goed!)