Sargasso Coming Up talent 2006

Wij snappen ook niet helemaal hoe het kan, maar Carlos en Grobbo schijnen door een groep van deskundingen te zijn uitgeroepen tot “Coming Up Multimedia Talenten”. En dat terwijl Carlos nog nauwelijks wat begrijpt van zijn nieuwe mobiele telefoon? Maar volgens Carlos heb je dat ook niet nodig om Coming Up Multimedia Talent te zijn, het gaat om de inhoud en niet de techniek de erachter zit zegt ie dan. Hoe dan ook, de oprichters van het weblog Sargasso zullen verschijnen in het Coming up nummer van het tijdschrift Rails dat in september (vanaf eind augustus) in de trein ligt. De Rails redactie formuleert het als volgt:

Als aftrap van het culturele seizoen in Nederland komt Rails met een coming up-issue: een nummer met alle talenten voor het komende seizoen op het gebied van literatuur, multimedia, kunst, fotografie, architectuur, sport en design. Een verzameling bekroonde talenten die op het punt staan door te breken. En die u dus het komend seizoen niet mag missen. Het Coming-up nummer behelst het beste van aankomend jaar in één nummer.

Het is maar goed dat de gemiddelde Sargasso lezer voor het merendeel in airconditioned SUV’s naar zijn/haar werk rijdt want een dergelijk collectersitem braaf in de trein laten liggen zal voor trouwe lezers een bijna onmogelijke opgave worden.

 1. 9

  Een bevriende schrijver van mij komt er ook in. Leuk voor hem, want hij komt in augustus met zijn debuutroman. (Ex van Thomas Blondeau, onthoud die naam ;) ).
  Maar wat valt er voor Sargasso nou nog door te breken? Of hebben Carlos en Grobbo grootse plannen op multimedia-gebied waar wij niets vanaf mogen weten?

 2. 15

  “Volgende maand in Rails: Bratwurstentest!”
  Staan jullie dáárbij dan? ;-)
  Maar serieus: ik vind het leuk voor jullie. Webloggers zouden elkaar die aardige succesjes niet altijd moeten misgunnen.

 3. 17

  Die ondertoon hier en daar, lifting the vail so to speak…. tja. De bratwursttest zal gewonnen worden door de vreselijk populaire havelaar/bio/kalbsbratwurst van de coop.

 4. 22

  Is Sargasso geen onderdeel van Web 2.0 dan. Een en al sociale interactie. Wat wenst een mens nog meer..hulde.

  [IMG]http://img453.imageshack.us/img453/6747/sargassoabri72dpi1iv.jpg

 5. 23

  herhaal,

  [URL=http://img453.imageshack.us/my.php?image=sargassoabri72dpi1iv.jpg][IMG]http://img453.imageshack.us/img453/6747/sargassoabri72dpi1iv.th.jpg[/IMG]

 6. 26

  @ Verbal Jam
  Ik gun Sargasso natuurlijk al het succes van de wereld. Maar een ‘aanstormend talent’-prijs zou toch eigenlijk een klap in het gezicht zijn? Ze bestaan al jaren, zijn overladen met bloggies, tienduizenden bezoekers per maand, en dan ineens zijn ze up-and-coming?
  Ze nomineren Raccoon toch ook niet als het nieuwe popbandje dat u in de gaten moet houden?

 7. 27

  @BartB,Ik denk dat je dit bericht moet lezen als gemaakt door een generatie die net nog ff door gaat hebben wat er speelt en een inhaalslag aan het maken is.(denken ze dan)

 8. 29

  Rails is mij te arty geworden de laatste jaren. Tegenwoordig is het kunst om de kunst, waar ik het vroeger las voor de entertainment-factor (scherpe humor in columns, écht boeiende aankondigingen van evenementen…)

 9. 32

  Nou nou zeg! ‘Multi-media talenten’? Dan moet je toch wel minimaal 1 filmpje van jezelf op YouTube hebben staan hoor! ;)

  Hoe dan ook, gefeliciteerd!

 10. 33

  Haha te kut. Rails kan Sargasso bagatelliseren als talent maar de meeste lezers van Sargasso hebben in de trein wel iets beters te lezen dan de Rails.

  Hmm nou ja, het zijn de multimedia kwaliteiten van Grobbo en Carlos persoonlijk. Dat valt mee, maar toch een beetje een vreemde uitverkiezing.