Sargasso bestaat 12 jaar

MEDEDELING - Exact twaalf jaar (378.691.200 +3 seconden) geleden startte Sargasso door een identiteitscrisis. Eigenlijk is het nooit goed gekomen. Maar daarom toch niet getreurd, tijd voor een feestje.

Lees gerust een samenvatting van onze geschiedenis er nog eens op na, al was het maar vanwege die fraaie interactieve tijdslijn. Veel gebeurd! Recent hadden we ook nog een paar stukken waarin een en ander in getallen en grafieken uitgedrukt werd, zoals u bij ons gewend bent.

Daar we nu financieel weer geheel op eigen kracht draaien, wat niet meevalt, stellen we uw donatie op deze feestelijke dag extra op prijs. Of koop gewoon uw kerstcadeau’s via onze partnerlink. Krijgen wij een paar procentjes.

Alle mensen die ook dit jaar weer geholpen helpen dag in dag uit al die fraaie stukken te maken hartelijk dank!

*plop*

  1. 16

    @14: Hoe was het ook weer, pas als de drie in de klok zit? Gelukkig is mijn klok compleet!

    In ieder geval gefeliciteerd Carlos, Steeph en alle andere (ex-)redactieleden! Niet elk blog schijnt die leeftijd te halen, zo heb ik op een respectabel blog wel eens gelezen.

  2. 18

    @5 – “Nooit voor zonsondergang” betekent: 24 uur per dag minus de tijdsinterval tussen de laatste zonne-foton die niet door atmosferische scattering de detector bereikt en een Planck-tijdseeinheid later. Dat ronden we dan maar af naar 24 uur per dag.