1. 1

  En zo is de Bush administration bezig met de voorbereidingen om Iran vlak voor het einde van deze regering Iran aan te kunnen vallen… Meer volgt.

 2. 2

  Wat een klets inderdaad. Wat zou een militaire macht als Iran, die miljoenen investeert in conventionele wapens (onderzeeers, straaljagers), aan radioactief afval hebben? Alsof de Iraanse overheid een soort Al-Qaida zou zijn. :P

 3. 3

  En ik word moe van die aanval klets. Wie wil eens met z’n billen bloot en met mij de weddenschap aan dat er geen (echte, paar pesterige marine-incidentjes of een enkele neergeschoten jet doe ik niet moeilijk over) aanval op Iran volgt door de huidige Amerikaanse administration?

  Degene die verliest kan kiezen tussen publiekelijk stellen dat ‘ie het inzicht van een kanariepietje heeft en nog nader te specificeren sexuele diensten.

 4. 4

  Hallo, dat die trein nou naar Iran ging, hoeft niet per se te betekenen dat dit over Iran gaat.
  Maar het enkele feit dat dit materiaal kennelijk vrij verkrijgbaar is, is opmerkelijk en belangrijk genoeg.

 5. 5

  @4: In het artikel kun je lezen dat het eigenlijk gewoon medisch materiaal is. Lijkt me dat je dat hier in het westen ook kunt krijgen, mits de juiste papieren. In de ex-Sovjet staten kun je papieren kopen, dus verdwijnen dit soort zaken in de zwarte handel. Het lijkt me dat daar een aardige cent aan te verdienen is, zeker als je zoiets van ex-sovjetie (waar ik even van aanneem dat er een overschot is) vervoert naar het indiase subcontinent (waar het waarschijnlijk nog erg zeldzaam spul is).

 6. 6

  ‘Bound for Iran’? ‘Dirty bomb’? Dit lijkt inderdaad verdacht veel op werk van de afdeling psy ops van een van de regeringsdiensten in Washington.