Quote du Jour | Not you

Quote du Jour

Here’s a statistic that is going to make your hair spin: 81 percent of the electorate who will pick the president next year are either female, people of colour, or young people between the ages of 18 and 35… In other words, not you.

Michael Moore legt aan Donald Trump uit welke horde hij moet nemen om ooit president van de Verenigde Staten te worden.

 1. 1

  Het staand beleid van de VS komt er eigenlijk allang op neer dat 99% van de moslims buiten de deur gehouden wordt … Trump is dus wel wat eerlijker, maar feitelijk maar een heel klein graadje erger.

  Of eigenlijk niet eens. Bedenk dat Donald Trump Irak niet heeft binnengevallen, geen moslims heeft gemarteld in Abu Ghraib en Guantanamo, hij dronet geen duizenden onschuldige moslims dood, etc.

  Het enige wat Trump dus zo schandalig maakt is zijn eerlijkheid. Die ik persoonlijk wel verfrissend vind moet ik zeggen. En qua buitenlandbeleid kunnen we, afgaand op zijn woorden van het debat van eergisteren, een Trump verwachten die een stuk terughoudender en minder oorlogszuchtig is dan Clinton of Sanders.

  Ik hoop dat-ie wint(maar niet echt natuurlijk).

 2. 4

  Het is bijna niet te geloven, maar deze brief van zijn arts schijnt echt door de Trump-campagne te zijn gepresenteerd. Als je niet beter zou weten, zou je denken dat het over een of andere Noord-Koreaanse Kim zou gaan, in plaats van een Amerikaanse presidentskandidaat.

  His blood pressure and laboratory test results were astonishingly excellent.

  If elected, Mr. Trump, I can state unequivocally, will be the healthiest individual ever elected to the presidency.

  Ik vraag me wel eens af of Trump eigenlijk Sacha Baron Cohen is.

 3. 5

  @4: ROFLOL. Als financieel adviseur van Dhr. Trump wil ik daar graag aan toevoegen:

  His networth and ebitda test results were astonishingly excellent.
  If elected, Mr. Trump, I can state unequivocally, will be the richest individual ever elected to the presidency.

 4. 6

  @4: haha, gewéldig! Ik ben het ook eens dat trump maar eens president moet worden. Ik heb meer met “The Bern”, maar ik denk dat het dan ‘business as usual’ zal blijken.

 5. 7

  Ik denk dat Moore onderschat hoe zo’n showman Trump is. Hij zal best wel eens behoorlijk wat 18 tot 35 jarigen achter zich kunnen krijgen. Heck… Mike Tyson stemt op hem dus met African Americans kan hij het ook wel eens goed doen.

  Onderschat die showman niet, een oplichter zoals hij komt verder dan je denkt. Niet dat we dat moeten willen.. maar ik wil hem echt niet onderschatten.

 6. 9

  @1: “Bedenk dat Donald Trump Irak niet heeft binnengevallen, geen moslims heeft gemarteld in Abu Ghraib en Guantanamo, hij dronet geen duizenden onschuldige moslims dood, etc. ”

  Als-ie eenmaal president is, gaat hij dat ruimschoots goedmaken, hoor. Reken daar maar op.