Quote du Jour | Eigendraads

Quote du Jour…zoals het er nu naar uit ziet heeft de PVV van Geert Wilders ook de verkiezingen in Iran glorieus gewonnen. Wilders is blij dat ook het Midden Oosten inziet dat er een onmiddellijk einde moet komen aan de oprukkende islam, hij zal echter het presidentschap van Iran aan zich voorbij moeten laten gaan omdat er alleen vanuit Londen rechtstreeks op Teheran wordt gevlogen en ja, Londen is voor Geert nog net even een brug te ver.”
Op een onmogelijk tijdstip, tijdens het zondagochtendkrieken, spreekt André Manuel in zijn wekelijkse column uit op Radio 1.André Manuel Met onvervalst Tukkerse tongval knauwt deze columnist/cabaretier/muzikant zich op ‘eigendraadse’ wijze door de actualiteiten. Wat meestal neerkomt op een bizar maar geestig verslag over ‘de andere wereld‘.
Op een vraag van een journalist van het Iraanse dagblad De Krant van het Glorieuze Iraanse Volk of deze desastreuze nederlaag niet ook een beetje te wijten was aan de volstrekte onzichtbaarheid van Wouter Bos zelf tijdens de Iraanse verkiezingen, reageerde deze met het gooien van zijn beide crocs richting het hoofd van de verbouwereerde verslaggever“.
Beluisteren kan hier.

 1. 4

  Dat was in ieder geval mijn reden. We hebben er geen redactie-conference-call over gehad. ;-)

  De discussie bij de Dagelijkse Standaard geeft overigens een pijnlijk inkijkje in de wereld van de Wilders-aanhanger: volkomen kritiekloos worden de feitelijke onjuistheden en de verre van democratische maatregelen die Wilders noemt totaal genegeerd. Integendeel, Livestro is nu plots een vriendje van Marokkaanse criminelen, er zijn VVD-hetzers aan het werk en als er niet gescholden mag worden wordt er over censuur geroepen. Er is geen enkele ruimte voor kritisch nadenken over de Grote Blonde Roerganger.

 2. 5

  @leven Het heeft niet zoveel zin om hier uitspraken aan te halen die al breed door de pers en andere blogs zijn opgepikt. Dan toch liever een absurdistische kijk op het geheel, die anders niet aan bod zou komen.

 3. 6

  Feit is dat er onder moslims een grotere criminaliteit is, ze kak hebben aan onze regels, wetgeving, agenten, cultuur of wat dan ook maar ons mooie landje mooi maakt en Geert wil alleen de gasten die zich niet aanpassen laten opbokken.Als jij in een land woont; pas je je toch aan? De daar geldende regels worden jouw regels. . Als ik me in een café of zo misdraag wordt ik er ook uitgegooid. Als gast hoor je je te gedragen, zo niet dan eruit. Geert heeft in het interview over sharia aanhangers en criminele moslims.Gewoon iemand die zich niet aan kan passen, terug naar het land van herkomst. Niets mis mee, hij zegt gewoon dat de islam overheersend is en steeds meer wordt.Naar gelang het aantal imigranten toeneemt en ook dat is waar, want de meeste mensen die hier naar toekomen hebben de islam als geloof.

 4. 7

  Ik vraag me af of wilders ook nederlanders gaat uitzetten die zich niet aan ‘de regels’ houden. Ik neem aan dat nederlanders die zich verzetten tegen dat beleid (als wilders aan de macht komt, en *als* ie dit soort dingen serieus wil uitvoeren) ook worden uitgezet?

 5. 8

  Het heeft niet zoveel zin om hier uitspraken aan te halen die al breed door de pers en andere blogs zijn opgepikt.

  Dan kan je de rest van dit blog ook wel opheffen. Al dat nieuws is ook al door andere blogs opgepikt.

 6. 9

  @gronk: Tijd voor een mooi gedichie:
  Toen ze de Joden kwamen halen heb ik niets gezegd.
  Ik was geen Jood.
  Toen ze de buschauffeurs kwamen overvallen heb ik niets gezegd.
  Ik was geen buschauffeur.
  Toen ze de vrouwen kwamen onderdrukken heb ik niets gezegd.
  Ik was geen vrouw.
  Toen ze de ambulancebroeders kwamen terroriseren heb ik niets gezegd.
  Ik was geen ambulancebroeder.
  Toen kwamen ze mij halen en er was niemand meer om iets te zeggen.

 7. 12

  @11:[hoeveel criminele moslims met een dubbel paspoort zijn er eigenlijk in europa? weet iemand dat uberhaupt?]
  Het was al 1 voor twaalf toen Fortuyn waarschuwde…nu 8 jaar later is het zeker 10 over twaalf.

 8. 13

  Ja, en toch kan ik nog steeds gewoon over straat lopen zonder direct overvallen te worden door wilde horden. Zelfs ‘snachts. Zou het dan toch meevallen met al dat geleuter over ‘zoveel voor twaalf’?

 9. 15

  @gronk:[Ja, en toch kan ik nog steeds gewoon over straat lopen zonder direct overvallen te worden door wilde horden. Zelfs ’snachts]Ohhhh, dus we kunnen allemaal weer gerust gaan slapen!!!
  In de wijk Nørrebro Kopenhagen is sinds een jaar een oorlog aan de gang tussen moslims en de Hells Angels. De inzet is wie de drugsmarkt beheerst.
  Er wordt veel geschoten en er zijn doden, veel moslims lopen rond met kogelvrije vesten en soms worden er delen van de wijk door de politie afgesloten.
  Door ‘acquisitie’ beschouwen de moslims de wijk Nørrebro als hun wijk en er wonen nog zeer weinig denen daar.Meer dan duizend islamitische wijken staan onder toezicht in Frankrijk. Zevenhonderd van deze islamitische buurten zijn vermeld als gewelddadig en bijna 400 honderd zijn geklasseerd als zeer gewelddadig. Het blijft wachten tot Marokkanen in Gouda zich onafhankelijk verklaren.Rij eens door Rotterdam ,Amsterdam of Den Haag.Worden niet eens wakker als de ketel al ontploft is.
  Zolang men commentaar op criminele Marokkanen en commentaar op extreem gedrag door moslims wegzet als racisme zal Wilders groeien.Het ligt dus aan jullie zelf dat er een Wilders bestaat en dat hij aan het uitgroeien is tot een zeer bepalende factor in de Nederlandse samenleving.

 10. 16

  @Braat :niet bang voor islam,gewoon blijv slapen! Lekker met je kop in het zand komt allemaal wel goed lekker verder dromen,
  zoals de hele kliek van de pvda.

 11. 17

  @stefan: die drugs oorlog in denenmarken heeft alles te maken met het ontmantelen van cristiania.verplaatsing van de handel ,nieuwe spelers.Heeft niets maar dan ook niets met de islam te maken.

  stefan:Het blijft wachten tot Marokkanen in Gouda zich onafhankelijk verklaren.

  hahahhahaha

 12. 18

  “Meer dan duizend islamitische wijken staan onder toezicht in Frankrijk”

  welke wijken dan?

  “Zevenhonderd van deze islamitische buurten zijn vermeld als gewelddadig en bijna 400 honderd zijn geklasseerd als zeer gewelddadig”

  vermeld? waar?

  en deze staat ook nog open he:

  “hoeveel criminele moslims met een dubbel paspoort zijn er eigenlijk in europa? weet iemand dat uberhaupt?”

  en een tijdsaanduiding lijkt mij geen antwoord op die laatste vraag. ik ben op zoek naar een aantal.

  en stefan: als je geen antwoorden hebt, als je de feiten eigenlijk stiekem niet weet, antwoord dan gewoon niet, dan weet ik genoeg. al die angsthazen praat eromheen interesseert me geen moer.

 13. 19

  stefan: als je geen antwoorden hebt.

  Stefan heeft geen antwoorden, stefan wil sargasso alleen maar gebruiken als uithangbord voor z’n half- en heel-racistische uitspraken.

 14. 21

  @Raven :[“Meer dan duizend islamitische wijken staan onder toezicht in Frankrijk”

  welke wijken dan?]Dat je jezelf hiermee voor lul zet merk je blijkbaar niet.Ik zie niet in waarom ik mijn kostbare tijd zoe verdoen aan een discussie met iemand waarvan de hersens niet groter zijn dan een pinda.

 15. 22

  @gronk:#19:[stefan wil sargasso alleen maar gebruiken als uithangbord voor z’n half- en heel-racistische uitspraken.] En weer zit je hier gewoon keihard te liegen.Kun jij nu eens voor een keer ophouden met dat Micky Mouse gebrul van je?