Quote Du Jour – De omgedraaide wereld

Quote du JourDe laatste non-rel in de VS: De voor Nederlandse normen lompe talkshow host met Republikeinse voorkeur, Billie “Willie” Cunningham, schopt naar Barack Obama. Onder het noemen van Barack’s 2de naam, Hussein, ook wel Barack genoemd, geboren uit de baarmoeder van tuig uit daley, Chicago en zelf dus ook niets meer dan tuig.

Tot zover geen nieuws, wat is een presidentsverkiezing zonder smeercampagne? Tot gisteren, de Republikeinse kandidaat John McCain belegde na de talkshow een speciale persconferentie om zich, jawel, te verontschuldigen voor de ruwe opmerkingen van Billie Willie. Nog veel erger, om de verantwoordelijkheid op te nemen voor deze tragische opmerking over de integriteit, karakter en de eerlijkheid van niet alleen Obama maar ook Clinton. “Whatever suggestion that was made that was any way disparaging to the integrity, character, honesty of either Senator Obama or Senator Clinton was wrong,” he said, “I condemn it, and if I have any responsibility, I will take the responsibility, and I apologize for it.”Aldus John McCain.

Reacties (4)

#1 Blammeke

Politiek gezien niet zo gek.
Mooi van McCain meer kan je niet zeggen.

  • Volgende discussie
#2 Ultrabas

McCain doet een wouterbosje. Excuses zijn een teken van zwakte. Obama weer een stapje dichterbij het presidentschap.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 Oplawaai

Overigens deed die Cunningham zijn uitspraken niet tijdens een talkshow, maar op een campagnebijeenkomst van McCain. Hij sprak daar als “opwarmer” voor McCain zelf.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#4 Lord Flasheart

Slim. Als Obama (of een uit de as herrezen Clinton) tijdens de general election besluiten om een dirty campagne te voeren tegen McCain kan hij roepen; “En dat nadat ik hen verdedigd heb!” en de moreel superieure positie claimen. En dat kan geen kwaad na dat (eigenlijk qua seks nogal loze) stuk in de New York Times.

  • Vorige discussie