1. 2

  Gelukkig verspilde Hiltler resources (SS divisie) aan zijn obscure jodenhaat waardoor belangrijke strategische veldslagen verloren gingen. Ik heb altijd gedacht dat Rommel op weg naar olie was.

 2. 4

  1)Ik vind het spijtig dat de titel van zo’n prachtig verhaal en zo’n mooi nummer van Sinead O’Connor gebruikt wordt door de Milosevic fanclub

  2)@geza
  Ik denk dat Crachat bedoelt dat de Joden nu de Arabieren en Palestijnen uit Jeruzalem willen verjagen en uitmoorden.

 3. 7

  Crachàt verplaatste zich tussen potsen en bekijken treinwaarts naar een werkplek, BC.
  Maar Bram VL had het uiteraard bij het rechte eind. En de kronkels die extreemrechtse moslimhaters nu weer moeten maken -niet dat er veel pijn in zulk een brein kan zijn.

 4. 10

  Ach, wéér de Grootmufti van Jerusalem! De man’s rol in de geschiedenis wordt groter en groter gemaakt. Binnenkort was Hitler eigenlijk maar een onderknuppeltje in de holocaust, en kwam het hele duivelse plan eigenlijk uit de koker van de grootmufti, en was hij second in command na Allah in het grote moslimcomplot dat al sinds die tijd bestaat! Weet je, eigenlijk zijn de Germaanse Gristenen geheel onschuldig kwa jodenvervolging. Het is allemaal altijd al de schuld van de moslims geweest! DÚH!

 5. 11

  Ach, Sanspareille, ik zag het als één van die vele steentjes die het prentje compleet maken. In mijn België vrijt Philip Dewinter de joodse gemeenschap op dat het geen naam heeft, en dat wordt door een belangrijk deel van hen in dank aanvaard.
  Voor die twee partijen is (en wordt) het inderdaad allemaal de schuld van de moslims, weet je.

 6. 12

  @chrachat
  in de eertse plaats geloof ik niet dat de palestijnen graag met joden vergeleken worden(-:
  ten tweede is het een beetje raar om het israelische bewind met de groot mufti van jeruzalem te vergelijken?
  en wie is de hitler in de vergelijking/ spiegelbeeld/ paradox? bush?

 7. 13

  Goede nick, filip.
  1- nee, dat denk ik ook niet
  2- mijn punt met de kwoot draait voornamelijk rond de vreemde driehoeksverhouding tussen (vooruit dan) : fascisten/joden/moslims. Dat je die drie naast elkaar ziet staan doet al rillen. Toch schuift de geschiedenis soms tektonisch in, naast of over elkaar. ‘De vijanden van mijn vijanden’ etc.
  Soms doet het goed om je in de Finse oorlog van 1809 te verdiepen, om de relativiteit van het Gedoe in te zien.
  Soms doet het goed om je 2209 proberen voor te stellen.

 8. 14

  in de 30. en 40. jaren waren er zowel joods en arabische facistische organisaties in palestina. een brede stroming destijds (-:
  maar israel vandaag de dag is een democratische staat met hier en daar wat racistische trekjes. maar van een vergelijking met hitler kan nooit!!! sprake zijn.
  de finse oorlog ken ik niet en in 2209 is jeruzalem arabisch(-: denk ik

 9. 16

  Wellicht speelt de in pakweg 2000 strubbelingen rondom Belgische aanklacht tegen Sharon nog een rol in deze en maakt die nare man daar gebruik van (waar gaan we heen de wereld is knettergek). Het historisch bewustzijn is bij de Joodse medemens met de paplepel in gegegoten zodat deze ‘geschiedenis’ vast niet is vergeten.

 10. 21

  @14filipdewinter: Een staat waar de regering opdracht geeft tot liquidaties (wat nou rechterlijke macht?) kun je moeilijk een democratie noemen.

 11. 22

  @21
  Het niet verhinderen van zelfmoord aanslagen is democratisch?
  Nederland ondersteunt toch ook het bezettingleger in irak en afganistan, is dat ook ondemocratisch?