1. 5

  91%

  You took 91%. You correctly answered 11 out of the 12 possible questions.

  Mijn enige fout is het niet weten van de Dow Jones Industrial Average.

 2. 8

  Hmmmmmm, ik sta wel laatste in feitjes op een rij. Maar ik compenseer dat weer met hele nieuwe en vergaande gedachten over de VS.

  Verklaring = elegant & eenvoudig, zo, Nu een glaasje erbij.

 3. 12

  91%, zelfde vraag fout als ‘T’, Had dichter bij 10.000 punten voor de Dow Jones gekozen. Overigens is het wel redelijk schokkend om te zien hoe weinig de gemiddelde Amerikaan weet! Zeker politiek gezien, aan de andere kant verklaard dat weer waarom ze al acht jaar Bush achter de rug hebben.

 4. 15

  @HansR: Ik had gisteren ook twee pogingen nodig om het helemaal te doen. De site krijgt momenteel veel bezoekers vanwege wat aandacht op amerikaanse sites. Probeer het gewoon later nog een keer.
  (En welkom terug).

 5. 19

  76%, 3 fout, kwestie van Puur Geluk Bij Het Gokken:) Volgens mij zou de gemiddelde Nederlander niet veel meer weten over soortgelijke onderwerpen uit onze regio.

 6. 21

  3 fout Dow Jones op 10.000, ik had gesneuvelden op 3000(domme fout want dat is de 9/11 grens die we al gepasseerd zijn) en ook nog een foute voorzitter die ik trouwens ook weer gelijk vergeten ben :-)

 7. 22

  Ik doe er verder niet moeilijk over en ga er in tegenstelling tot niet nader te noemen reaguurders ook niet blufferig over doen: 4 fout. Tis dat ik een beetje stuk liep op de afgevaardigden anders had ik zomaar alle 13 goed gehad.

  Hoewel ik bij alle hoge(re) scores wel zo me vraagtekentjes heb. Want ben ik nou zo dom of zijn jullie zo slim of is Eerlijkheid ineens geen deugd meer. Goed, sportief aanvaarden kan tegen m’n verlies ben geenszins wraakzuchtig.

  Maar man man man..wat ben ik blij dat ik niét zo dom ben als m44, met z’n 5 fout. Die had de vraag: “Hoe heet het 4e neefje van Donald Duck?” w.s. óók niet goed zeker? Jezus, wat ben JIJ dom zeg. Tja, dat heb je er nou van met alleen maar HAVO. Ach, en je moet maar zo denken: je hebt werkpaarden en sierpaarden…en dan ben jij een aftands m(olenpaard)44. HAHAHA. Geeft niks hoor, niks om je voor te schamen, doen best nog uitstékend dienst…in de bagger…

 8. 23

  Heleboel lelijke woorden lekker naar beneden roepen he ? Met je 4 fout MENEER de NSBer ! Hork ! Plurk!

  En ontzettend veel kudo’s voor 3,2,1,0 fout natuurlijk.