PVV: Één publieke tv-zender

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

PVV: Één publieke tv-zender

De PVV wil dat er nog één publiek tv-net overblijft en de Wereldomroep wordt geschrapt. Het geld dat zo vrijkomt wil de partij besteden aan het betaalbaar houden van de zorg.

Het inkrimpen van de publieke omroep is een van de speerpunten in het verkiezingsprogramma dat de partij eerdaags presenteert. Wilders heeft zijn programma laten doorrekenen door het Centraal Planbureau.

0

Reacties (2)

#1 Chris

Hee Wilders normaliseert; inkrimpen publieke omroep als speerpunt en een doorrekening door het CPB.

Natuurlijk vindt hij het prettig dat zo de Nederlandse moslimomroep verdwijnt en de verfoeide “linkse kerk” een platform kwijt raakt, maar los daarvan vind ik het voorstel op zich niet verkeerd.

Een groot deel van de programmas zou toch al niet misstaan bij de commercielen, dus die zullen vast niet verdwijnen. Ik weet alleen of Wilders blij is met een zender die volledig bestaat uit kunstprogrammas, documentaires en wetenschap :-)

  • Volgende discussie
#2 pedro

Gelukkig hebben we dan de Duitse, Britse, Belgische en Franse publieke zenders nog om programma´s te kunnen zien, die niet om de 10 minuten door reclame onderbroken worden.

Iedere keer, als ik zo´n commerciële clown weer ‘blijft u dus kijken’ hoor roepen na de aankondiging van wat er allemaal nog gaat komen, weet ik precies wat er gaat komen (een kwartiertje reclame) en ga ik zappen…

  • Vorige discussie