1. 2

  Da’s niet zo mooi. De PVV zou iets meer kunnen doen dan zich distantieren. Wat ik mij wel afvraag is waarom die winkelier niet gewoon ter plekke de politie heeft gebeld.

 2. 3

  Dit is ook het grootste probleem van de PVV; de aanhang.
  Door de extremistische pvv-taal denken een aantal mensen het recht in eigen hand te kunnen nemen (of nog erger).

  The rise of the footsoldier…

 3. 4

  En De Roon huilt krokodillentranen door “fel tegen” dit soort geweld te zijn. Begrijpt hij nu werkelijk niet dat hij zélf dit soort reacties losmaakt met zijn ‘stoere’ praatjes over stadcommando’s en knieschoten?

  Overigens zouden verstandige Hollandse middenstanders moeten weten dat verkiezingsposters in je winkel slecht zijn voor de handel. Kwestie van oud-Hollandse traditie.

 4. 10

  Als de strakke regie van de ondemocratische leiders even ontbreekt vliegen ze en masse uit de bocht. Zo zei een machtsdronken Dion Graus op de avond van de EU-verkiezingen dat ze hadden gewonnen omdat zij gewoon zeggen “dat alle moslims klootzakken zijn”. Het glipte zo door de live-uitzending heen en de presentatoren kwamen er later niet op terug, maar het was een heel typische uitspraak.

  Het gaat helemaal niet goed met Nederland en Europa, bodyscanners zijn het probleem niet, het probleem is wie die apparatuur in de toekomst gaat bedienen en waarvoor.

 5. 11

  Stickmeister:
  Tja, wanneer je Rita hoort en haar haar weerzinwekkende uitspraken stralend hoort herhalen, moet je ook niet te veel verwachten van háár aanhang.