Steun ons!

Mededeling

De redactie van Sargasso bestaat uit een club vrijwilligers. Naast zelf artikelen schrijven struinen we het internet af om interessante artikelen en nieuwswaardige inhoud met lezers te delen. We onderhouden zelf de site en houden als moderator een oogje op de discussies. Je kunt op Sargasso terecht voor artikelen over privacy, klimaat, biodiversiteit, duurzaamheid, politiek, buitenland, religie, economie, wetenschap en het leven van alle dag.

Om Sargasso in stand te houden hebben we wel wat geld nodig. Zodat we de site in de lucht kunnen houden, we af en toe kunnen vergaderen (en borrelen) en om nieuwe dingen te kunnen proberen.

Als trouwe bezoeker van Sargasso kun je al met een kleine maandelijkse donatie bijdragen aan het voortbestaan van de site en blijvende kwalitatieve opinie, achtergrond en analyse vanuit een progressief en genuanceerd perspectief. Uiteraard kan je hieronder ook kiezen voor een eenmalige donatie. Zo zorg je ervoor dat een van de oudste weblogs van Nederland niet verloren gaat.

Investeer in inhoud, investeer in Sargasso.

Bedrag