1. 2

  Is wel smullen, die site! What if…?

  Ik kan me nog herineren dat ik vroeger civilization speelde. Kon je aan het begin ook een paar parameters aan de aarde meegeven (verhouding land/water, klimaat en leeftijd) en dan maar kijken hoe je het rooide tegen de andere civilisaties en die nare piraten.

 2. 5

  Wow, super gedetailleerd die site, prachtig! Er wordt iig goed over nagedacht. Ik raad iedereen aan om de terraform pagina van Venus goed te lezen :)

 3. 9

  ……past niet hier maar goed. Schijnt dat op maan Titan ”zeeën van Methaan” zijn ontdekt.. Dus qua aardgas hoeven we ons dus in principe geen zorgen meer te maken…..om over de Russen maar te zwijgen…

 4. 10

  . . dat kan nog wel een kluitje fantastischer mensen.

  recept: projekteer kolonialisme en invasie op buitenaardse gebieden en zet een aantal planeetstelsels tegen elkaar op.
  in het plaatje waar ik naar kijk (begeleidende tekst hieronder) word onze aarde omringd door belagers, (wat zeg ik, omsingeld)

  Procyonen stuurden/manipuleerden de Maya en Inca, Arcturus tekende voor Rome, Antares voor de Grieken, Atlans voor, juist ja, Atlantis, Tau-Ceti voor de USSR (en ze rommel(d)en ook op Eradanus). Alle zojuist genoemden hadden ´burgeroorlogen´ met (de) Lyrae alwaar de ´originele galactische federatie zich breed maakte. Venus was overigens inspirator voor Lemuria en verder zien we Orion (via Vega en Mars) momenteel stoeien met de Verenigde Staten (kan inmiddels op een enorme berg fabulatie omtrent de ´grijzen´ rekenen). Orion is zo´n beetje het grootste rondje in de grafiek (een federatie met Rigel en de Zetas).

  Sirius-A legde het aan met Egypte (maar als je meneer Collin (Andrew geloof ik) leest is die Bauval z´n these alweer voorbij en zou het om de zwaan constellatie gaan waarop de pyramiden zijn uitgestippellijnd en opgestapeld zijn. Sirius-B deed/doet Tibet.

  Ik denk zelf dat het 1 groot fiasco is om ruimte vaart te bedrijven. Wat Zeegang en kolonialisme allemaal voor oorlog opleverden wil niemand echt weten want zodra je dat soort gedachtengoed uit poogt te dragen word je aan de kant gezet. Nano tec zelfde laken en pak. Er spreekt gewoon een enorm gemis aan vertrouwen uit jegens het samenspel tussen mineraal water en licht maar dient danook vooral de inkomensverschillen-hierarchie stuitend steil maken, ook het voornaamste doel van oorlog voeren.

  http://www.soulinvitation.com/invasion heeft waarschijnlijk ook dit grafiekje. Het onderschrift op Dan Winter´s laatste herschikking (hij herhaalt zijn gedachtegoed eindeloos maar is dan ook een rondreizend voordrager/artiest voor zijn brood. Interessant in verband met de aantijgingen die Tenen maakt (zie http://www.waywardmuse.com/tenen.htm bijvoorbeeld) is het feit dat inderdaad de hibrow hebrew het wat ethiek betreft bekaaid afbrengt in de cosmologie van Dan Winter, die door de legale terreur op niks gebaseerd (nogmaals, zie Kennedy) voor vrijwillig ballingschap gekozen heeft.

  This pic is from Stuart Swerdlow’s book – as reprinted and discussed at length at soulinvitation.com/invasion
  Notice the Egypt and Hebrew cultures may seem like a DNA plant from Sirius A- the Antu story. Yet really -the DRACOs planted BOTH the Lumerian AND the Sumerian genetic ‘garden’ of EArth. Alpha Draconis was directly responsible for what we call Lumeria, but because they paid for and set the rules (via the Drac taught Enlil / Yalweh / Michael / Amun) to the N’ibi-uru expensive gold mining planetoid – they were ALSO the puppet string operator for SUMERIA (Summaire means ‘Dragon’, as does Khumara). How symbolic that the fools Eisenhauer and Truman who accepted the Greys treaty on abductions had no clue those lo grade ET’s – the US new vampiric ally – were in fact merely puppets of the Dracs – like the Draco ‘Charley’who ran Montauk.

 5. 11

  oeps, dat was allemaal meer onder het kopje waanzinnig maar als fantasie waar geen project(ielgepiel) aan te pas hoef te komen je meer aanspreekt raad ik het laatste (ongehyperde) linkje te http://indexterity.blogspot van harte aan
  (op naar de 400 hoog en minder hoog opgeflikkerflooide boomhuizen)

  Piet Bynsjeunschonsoweit