1. 2

    Ja hoor, turkije dat china gaat veroveren, als alle chinezen nu eens allemaal tegelijk op en neer gaan springen dan stort de complete infrastructuur van turkije in elkaar zonder dat ze een shot hoeven te lossen. ;-)

  2. 3

    Gewoon fantasie van een kind. Toen ik 10 was tekende ik ook kaartjes, waarna ik beetje bij beetje het hele terrirorium in liet nemen door een (of meerdere) macht(en).

  3. 5

    Bismarck, verschil is dat Rusland er wel toe instaat is/was om het te realiseren, misschien niet nu, maar als ze maar genoeg gas en olie verkopen hebben ze straks weer genoeg geld om hun leger heel erg groot en eng te maken ala USSR tijden.

    Ik ben niet bang voor een ‘groot-turkije’ maar ik wordt wel redelijk zenuwachtig als de ‘groot-rusland’ gedachte gemeengoed wordt bij de Russen, net zo zenuwachtig als bij de Duitsers het ‘groot-duitsland’ weer de kop op zou steken, liever niet.