Onderzoek Hulpverlening Na Orkaanramp

..:: Op Sargasso is plaats voor gastbijdragen. Hieronder volgt weer een bijdrage van MRTN!::..
De Amerikaanse regering gaat onderzoeken wat er precies misging in het hulpverleningsproces nadat de Orkaan Katrina flink had huisgehouden. Doordat de hulp pas zo laat en zo traag op gang kwam is het niet onaannemelijk om te stellen dat er door dit gebrek aan snel handelen flink wat meer slachtoffers zijn gevallen. Met een woedende, tierende burgemeester Nagin voorop was het dan ook een kwestie van tijd voordat
de regering met een onderzoek kwam dat nu dus is aangekondigd.

Mochten er echter mensen zijn die hopen op een flinke federale ontslagregen en wellicht nog een impeachment procedure, dan zullen deze hun wensen wellicht niet in vervulling zien gaan, daar het onderzoek geleid gaat worden door niemand minder dan de president zelf, George W. Bush.
http://www.volkskrant.nl/buitenland/1125985313600.html

 1. 6

  Ik snap zelf ook niet waarom ik de moeite neem. Maar een gastredacteur inhuren om te verwijzen naar hetgeen gister in het journaal werd gemeld en nu achter het registratieslotje van de kutkrant zit, daar snap ik ook niks van.

 2. 8

  Dit item had ik gisteren al ingezonden, maar kennelijk was er voor de Sargasso-redactie geen tijd om het gisteren al te plaatsen :)

  Daarnaast, wat is er tegen de Volkskrant? Ik kan mij qua nieuwswaarde weinig beters voorstellen, maar wellicht is voor sommigen de halve inhoud van de Story ook goed voor de voorpagina van de grootste krant van Nederland, de Telegraaf.

 3. 14

  Gelukkih hebben we Hillary Clinton nog. Zij is vol in de tegenaanval gegaan, met als kritiek dat Bush niet zichzelf can controleren. Hulde!

 4. 15

  @Imgikke: Puur eigenbelang, ze is gestuurd door haar raadgevers. Ze dacht de komende overwinning te behalen door het bekende uitputtingsfenomeen van een president die halverwege zijn tweede termijn verslapt. Ze zat te lang en te stil te wachten op dit moment maar deze tactiek kan ook tegenproduktief zijn als er iemand anders naar voren wordt geschoven en het gat vult. Puur eigenbelang, zoals altijd.